16 decembrie 2017

Aligică e-n Lună (ca de obicei)

Fiindcă:

- Nu reprezintă "opusul", ci arată că-s la fel: cunosc personal foşti monarhişti, acum naţionalişti anti-establişment şi pesedişti (unii mascaţi), acum "neomonarhiști".
- Nu există mişcări de protest "spontane": Actually, there are no grassroots revolutions, period. Any revolution is a byproduct of a highly organized group of conscientious and professional organizers (Bezmenov).
- Nu-i nevoie de "stradă" pentru a răsturna "Puterea" PSD-ALDE: de-abia așteaptă s-o predea singuri, ca-n 2015 tehnocraților (numirea lui Grindeanu și Tudose, nu asta arată?!).
Incredibil câți au pus botu' la dumele lui Aligică (Like&Share).

https://www.facebook.com/pauldragos.aligica/posts/1564968836904187

Şi totuşi, unde sunt republicanii? Majoritari! De ce nu li se aude vocea? Cei de stânga or crede că dacă PSD e cu Dudele, o mai fi acelaşi PSD pe care-l credeau că este atunci când l-au votat?

2 comentarii :

Gabriel spunea...

În primul rând, ce trebuia să facă republicanii? A fost înmormântarea unei personalități care în timp scurt şi la o vârstă fragedă a făcut enorm de mult pentru țara asta, pentru popor în primul rând: cu prețul de a fi numit trădător de către deşeuri umane precum Băsescu (sau Hitler) a salvat țara de tăvălugul rusesc, de a fi măturată de linia frontului, de lupte de stradă, a recuperat ce se putea adică Ardealul de Nord. Nu ştiu dacă asta a fost până la urmă bine sau nu, dar dacă Clujul este azi în România, i se datorează lui. Înmormântarea lui e un eveniment care putea impresiona inclusiv un republican. Un om conciliant, tolerant şi lipsit de porniri răzbunătoare (tocmai de-asta l-au urât băseii, că nu a vrut să joace rolul de catalizator al urii, ura fiind sentimentul pe care s-a bazat regimul Băsescu şi pe care îl exploatează şi azi urmaşii săi politici).
Şi apoi, poate republicanii or fi observat şi ei că republica noastră e un eşec şi că de fapt sunt lucruri mult mai importante decât forma de guvernământ.

Riddick spunea...

Să iasă şi să-i ia cu "huo!", ba chiar cu parul.

Altfel rămâne impresia că n-are cine le pune ălora mâna-n gât.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: