17 septembrie 2017

"Recapitulare"




Pentru mine nu mai este surprinzător. Spre final "naţionalist-ceauşistul" Dogaru regretă că nu s-a ajuns la "Statele Unite ale Europei". 

3 comentarii :

Riddick spunea...

Despre falsificarea istoriei

Emisiunea INFORMAT ȘI IMPLICAT de la Estrada TV din 8 mai 2015. Realizator și moderator: Miron Manega. Tema emisiunii: falsificarea istoriei. Invitat: istoricul militar Mircea Dogaru.

https://www.youtube.com/watch?v=9oXH4CQN8j8

https://www.youtube.com/user/mironmanega/videos

Anonim spunea...

Nu mi s-a parut ca Dogaru ar ''regreta'' ceva in legatura cu imperiul rosu european !
Care sa fie acele fraze ?

Riddick spunea...

De la minutul 23:25. Poate nu pare atât de evident, dar am mai remarcat asemenea "antecedente" la mircea Dogaru, aici: https://riddickro.blogspot.ro/2016/09/nu-multumesc.html

Promisesem (https://riddickro.blogspot.ro/2017/08/dogaru-trebuie-sa-fim-facuti-praf-pana.html) că voi reveni în legătură cu "inconsistenţele" lui Dogaru, deocamdată menţionez doar faptul că face parte dintre experţii agreaţi la nivel european. Mai am nişte linkuri, dar voi face postare separată, curând.


Tema emisiunii este „Uniunea Europeană între ideal și agonie” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, în calitate de expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni.

http://www.cunoastelumea.ro/dezvaluiri-explozive-uniunea-europeana-intre-ideal-si-agonie-istoria-asa-cum-nu-ti-o-spune-sistemul/

Tema emisiunii este „Despre românism și renegați” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, cercetător principal gradul I și expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni.

http://www.certitudinea.ro/articole/emisiuni-tv/view/trezeste-te-gheorghe-trezeste-te-ioane-despre-romanism-si-renegati-cu-istoricul-militar-mircea-dogaru


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: