14 mai 2011

Piticu' are împotriva sa jumătate de partid



"La bază", chiar mai mult de jumătate. S-a şmecherit reprezentarea la congres, când au trădat Oltean, Flutur şi Pinalti la BPN, şi nu s-a acceptat participarea a 4000 de delegaţi reprezentativi.

Din acest moment, pentru mine este clar - PDL se complace în pseudo-dreapta tip PPE, bălăcindu-se alături de partidele din USL în mocirla eurosistemului.

Momentul apariţiei unui partid naţional, de dreapta, mai are de aşteptat. 

Jumătate dintre votanţii lui EuroBăse şi o treime dintre votanţii lui Chiul Antenescu nu sunt reprezentaţi.




17 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Boc reales la al "n"-spelea congres !
Greatza ...

Crystal Clear spunea...

Sa-i vezi ce se vor mai lauda de acum inainte

Riddick spunea...

Sunt curios ce rol i se va rezerva handicapatului de Paleologu.

Crystal Clear spunea...

Ce retardat !
L-am vazut cum infuleca ...

Crystal Clear spunea...

Eurofacista Vass :
Dl Blaga a fost totusi un partener "valabil".....

Riddick spunea...

Vedea-i-aş la balamuc.

Crystal Clear spunea...

Asta este ! Suntem in zona de influenta ruseasca iar oamenii nu suficient de verticali si patrioti .
Udrea filmeaza cu telefonul....
|Iti vine sa VOMITI .
Blaga declara ca nu pleaca din partid.
Paleologu este clownul PDL

N-avem viitor !

Riddick spunea...

Nişte javre ordinare.

Defecţiunile majore ale dreptei au fost:

- desemnarea geologului candidat CDR (1992)

- ieşirea PNL din CDR, în 2000 (pe mâna lui V. Stoica)

- primirea APR (Meleşcanu) în PNL (1999, pe mâna lui Stoica)

- primirea PNL-Câmpeanu în PNL (pe mâna lui Stolojan, 2003)

- retragerea "provizorie" a lui Stolojan de la conducerea PNL, 2004

- intrarea PLD în PD

Crystal Clear spunea...

Ultima este interventia "tipica" fie pentru acapararea unui partid, fie pentru scindarea lui .Scenariul repetat din'89 incoace cu orice partid de dreapta.
Intr-o Europa de stanga cum dracu sa cistige dreapta in Romania ?
Un dezastru

Tilo Wolff spunea...

Personal m-am cam saturat de toata oferta politica care exista pe piata noastra. Mie lehamite sa imi mai aduc aminte de sperantele cu care am votat cu ambele maini PNL - ul in 2004 si PDL in 2008. Zilele trecute citeam o carte de referinta despre conservatorismul nord-american intitulata chiar "Miscarea Conservatoare", scrisa de catre Paul Gottfried. O recomand cu caldura,pentru a putea constata cu totii diferenta extraordinara care exista intre evervescenta intelectuala de acolo si complexarea de la noi. Eu am doar o singura intrebare la care sper sa imi raspunda cineva: CAND O SA APARA SI IN ROMANIA UN PARTID CONSERVATOR ADEVARAT? Sa uitam de conservantul d-lui Voiculescu si sa discutam serios. Cand? Si eu ma numar printre cei total nereprezentati de catre actualele formatiuni politice. Deci...?

Riddick spunea...

Daca nu începe mişcarea printre parlamentari, cam greu de sperat ceva pentru 2012. Personal cred ca va fi gata ceva solid doar pentru 2016, ori pentru eventuale anticipate post-2012.

Ar fi buna o coaliţie eurosceptică "catch-all", de la comunişti la neolegionari. La dracu', socialiştii, liberalii şi popularii sunt pe-o mână la UE, si tot ei ne dau lecţii de democraţie !

Crystal Clear spunea...

Cand o sa apara o sa-l sufoce imediat "tovarasii"

Riddick spunea...

E pe ţeava un partid-bidon, din câte se aude. Om vedea când îl scot pe strasse, ca să ne râdem.

Crystal Clear spunea...

Probabil "facatura" lui Lazaroiu...

Riddick spunea...

El va fi în umbră, nu va fi în prim-plan, cel puţin în prima fază.

Crystal Clear spunea...

Inteleg....

Probabil ca vor sa-i pacaleasca pe cei care se considera nereprezentati

Exista insa o problema.Segmentul asta de populatie gandeste ceva mai mult si poate fi cu greu pacalit

Crystal Clear spunea...

Nu mi-am revenit inca.
Boc a castigat numai prin frauda morala.Prin trimiterea a numai 1400 de delagati ( bine pregatiti si "instruiti" ) la congres in loc de 4000.
Cu bani se manipuleaza orice si pe orice ...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: