17 septembrie 2017

"Recapitulare"
Pentru mine nu mai este surprinzător. Spre final "naţionalist-ceauşistul" Dogaru regretă că nu s-a ajuns la "Statele Unite ale Europei". 

3 comentarii :

Riddick spunea...

Despre falsificarea istoriei

Emisiunea INFORMAT ȘI IMPLICAT de la Estrada TV din 8 mai 2015. Realizator și moderator: Miron Manega. Tema emisiunii: falsificarea istoriei. Invitat: istoricul militar Mircea Dogaru.

https://www.youtube.com/watch?v=9oXH4CQN8j8

https://www.youtube.com/user/mironmanega/videos

Anonim spunea...

Nu mi s-a parut ca Dogaru ar ''regreta'' ceva in legatura cu imperiul rosu european !
Care sa fie acele fraze ?

Riddick spunea...

De la minutul 23:25. Poate nu pare atât de evident, dar am mai remarcat asemenea "antecedente" la mircea Dogaru, aici: https://riddickro.blogspot.ro/2016/09/nu-multumesc.html

Promisesem (https://riddickro.blogspot.ro/2017/08/dogaru-trebuie-sa-fim-facuti-praf-pana.html) că voi reveni în legătură cu "inconsistenţele" lui Dogaru, deocamdată menţionez doar faptul că face parte dintre experţii agreaţi la nivel european. Mai am nişte linkuri, dar voi face postare separată, curând.


Tema emisiunii este „Uniunea Europeană între ideal și agonie” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, în calitate de expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni.

http://www.cunoastelumea.ro/dezvaluiri-explozive-uniunea-europeana-intre-ideal-si-agonie-istoria-asa-cum-nu-ti-o-spune-sistemul/

Tema emisiunii este „Despre românism și renegați” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, cercetător principal gradul I și expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni.

http://www.certitudinea.ro/articole/emisiuni-tv/view/trezeste-te-gheorghe-trezeste-te-ioane-despre-romanism-si-renegati-cu-istoricul-militar-mircea-dogaru


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

László Tőkés, 2012 (la congresul PPE de la Bucureşti): "Consider că toată problematica minoritară, a regiunilor dezavantajate, locuite de minoritari ar trebui să fie cuprinsă în politica de coeziune a Europei unite şi prin aceasta să se încerce depăşirea crizei generale a Europei unite. Între cauzele crizei se numără şi moştenirea comunistă, care ne frământă şi astăzi. Noi considerăm că problema regiunilor este o problemă genuină europeană şi, totodată, una specifică românească. România supercentralizată nu va reuşi să iasă din criză, dacă nu se va face descentralizarea şi regionalizarea ţării. Partidul Popular Maghiar din Transilvania propune un astfel de program de descentralizare, de regionalizare, care va conduce la un sistem de federalism în România."

Postări populare (nu P.P.E. !):