17 septembrie 2017

"Recapitulare"
Pentru mine nu mai este surprinzător. Spre final "naţionalist-ceauşistul" Dogaru regretă că nu s-a ajuns la "Statele Unite ale Europei". 

3 comentarii :

Riddick spunea...

Despre falsificarea istoriei

Emisiunea INFORMAT ȘI IMPLICAT de la Estrada TV din 8 mai 2015. Realizator și moderator: Miron Manega. Tema emisiunii: falsificarea istoriei. Invitat: istoricul militar Mircea Dogaru.

https://www.youtube.com/watch?v=9oXH4CQN8j8

https://www.youtube.com/user/mironmanega/videos

Anonim spunea...

Nu mi s-a parut ca Dogaru ar ''regreta'' ceva in legatura cu imperiul rosu european !
Care sa fie acele fraze ?

Riddick spunea...

De la minutul 23:25. Poate nu pare atât de evident, dar am mai remarcat asemenea "antecedente" la mircea Dogaru, aici: https://riddickro.blogspot.ro/2016/09/nu-multumesc.html

Promisesem (https://riddickro.blogspot.ro/2017/08/dogaru-trebuie-sa-fim-facuti-praf-pana.html) că voi reveni în legătură cu "inconsistenţele" lui Dogaru, deocamdată menţionez doar faptul că face parte dintre experţii agreaţi la nivel european. Mai am nişte linkuri, dar voi face postare separată, curând.


Tema emisiunii este „Uniunea Europeană între ideal și agonie” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, în calitate de expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni.

http://www.cunoastelumea.ro/dezvaluiri-explozive-uniunea-europeana-intre-ideal-si-agonie-istoria-asa-cum-nu-ti-o-spune-sistemul/

Tema emisiunii este „Despre românism și renegați” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, cercetător principal gradul I și expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni.

http://www.certitudinea.ro/articole/emisiuni-tv/view/trezeste-te-gheorghe-trezeste-te-ioane-despre-romanism-si-renegati-cu-istoricul-militar-mircea-dogaru


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Ovidiu Nahoi, 2016 (printre iniţiatorii unui apel, "Să ne salvăm Europa!"): "Trebuie să depăşim cadrul strict naţional şi să construim un soclu politic cu adevărat european care să poată înfrunta provocările mondializării, ale modernităţii şi o democraţie renovată printre altele şi prin alegerea directă a conducătorilor Uniunii. Europa este ţara noastră, nu poate exista viitor fără o uniune politică şi fără construcţia unui nucleu dur în jurul unui Stat Unic European. Suntem gata."

Postări populare (nu P.P.E. !):