04 februarie 2017

What the ***k?!


Cine eşti tu, pennsylvăneanule 162.255.160.110?

... Care m-ai vizitat:

(click pe poză pentru dimensiunea maximă)

... Şi care ai putut accesa un link vizibil doar dacă eşti logat în platforma Blogger:




Aici (în pătratul roşu, pe "cheie-şurubelniţă") ar fi trebuit să clickuieşti, pennsylvanezule, din moment ce counterul blogului îmi indică exit-linkul tău, http://www.blogger.com/rearrange?blogID=("urmează un şir de cifre" ;-) )&widgetType=Feed&widgetId=Feed1&action=editWidget&sectionId=sidebar1

Exit Link - Blue text is the exit link.  - Aşa zice counterul (click pe poza mare pentru detalii). Minte?

Dar cum naiba de ai putut vedea "acolo" nelogat? Sau ai băgat la mişto un link, încercând accesul la setările de feed? La NewsReload feedul RSS mi-a fost blocat de câţiva ani, după o anumită postare (e simplu care este: apare prima la o încercare pe feed ;-)  ). "Dincoace" mi s-a mai blocat feedul, dar a revenit.

Evident, n-am dat linkul integral, dar am verificat: nelogat în Blogger/Google, nu-l poţi accesa!

4 comentarii :

Gabriel spunea...

Se întâmplă lucruri ciudate pe internet. Şi eu am accesări dubioase, inclusiv din SUA. Pe contul de facebook al soției a apărut că a distribuit o chemare în Piața Victoriei care nu se şterge şi nu îi apare în jurnalul de activitati. Mă felicit că eu mi-am şters contul facebook.

Riddick spunea...

Eu tot zic că-mi fac conturi pe platformele Vkontakte ("feisbucul rusesc") şi pe Live Journal (platforma de blogging rusească), în ideea de a nu depinde exclusiv de Blogger/Google, WordPress, Twitter, etc ("ale NWO"). Anu' ăsta îmi fac sigur.

Gabriel spunea...

Intre timp, distribuirea-fantoma de pe contul soției (care primise şi like-uri) a dispărut singură, cum a şi apărut.

Riddick spunea...

Era bine de salvat expeditorul (linkul lui).

"The internet god goes mysterious ways" - neştiute-s căile tehnologiei


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: