Probabil că urmează să aflăm în curând că nu mai există (în aceeaşi formulă) majoritatea parlamentar-guvernamentală. Prin migrarea unor "pontişti" de la PSD şi a "marginalizaţilor" de la ALDE către un partid nou. Majoritatea însă se va recompune pe baza unui compromis, fiind posibilă şi asocierea UDMR. Desigur, vom mai afla că urmează nişte ajustări de program, pe linia de-acum clasică pornită cu jocul UnPR (2010-2012), spargerea USL şi predarea puterii către tehnocraţi ("eh, aţi văzut că noi am vrut, dar iată că nu mai este posibil").

© my angry rants

17 septembrie 2014

Maimuţoii lui Obama, ca şi instalaţi. "Opoziţia" mimează opozarea şi campania.Naţional:

Ponta, tandem cu Maior din decembrie

Conform ultimului zvon de profil, pesedistii se bat degeaba pe mostenirea lui Ponta,
Palatul Victoria fiind deja rezervat lui George Maior
Pe langa faptul ca dau ca sigura alegerea lui Victor Ponta la prezidentialele din aceasta toamna, pesedistii jura mai nou si ca George Maior va fi viitorul premier.

Tandemul Maior – Ponta nu este asumat la nivel public, dar este in schimb parafat in ”laboratoarele” in care se fac si se desfac itele puterii, sustin social-democratii cu stiinta de carte. Iar cum, dincolo de orice zvonuri, Victor Ponta domina de departe toate sondajele de opinie, fiind fara niciun dubiu favoritul prezidentialelor din acest an, varianta Maior – premier are o mare doza de credibilitate. Vestea nu pare insa sa-i incante pe ”feudalii” pesedisti, care s-au prins ca si SRI-ul condus de George Maior a dat o mana de ajutor DNA-ului, in cazul marilor dosare de coruptie. Ba mai mult, nu trebuie sa fi un geniu ca sa intelegi ca, odata ajuns premier, Maior nu-si va sterge din minte datele aflate ca director al SRI, ceea ce inseamna ca va sti din start cam cate parale face (sau cate parale a facut, mai exact) orice ”baron” sau primar mai rasarit.

6 comentarii :

Anonim spunea...

Adica, daca au decis ''laboratoarele'' nu mai e nimic de facut ?!
Ne aflam in fata unei fatalitati ?!
Astfel, dupa geniul ardelean boc vom avea un al treilea(luindu-l in calcul si pe ciorbea) geniu ardelenesc la conducerea acestei Tari,fara a vorvi ade alti marga, maiori, puscasi, gusi, rusi, dinci s.a., ca s-o ''rezolve'' de tot.
In acest caz trebuie sa emigram si sa lasam tot spatial extracarpatic la indemina elucubratiilor civilizatoare de sorginte ''occidentala''venite de peste paduri(?!).
Eu cred ca , in loc sa dam mita conducerea acestei Tari pentru a inchide gurile autonomiste, mai bine sa se faca ce trebuie pentru a merge fiecare pe drumul sau si vom vedea cine iese in cistig !
Ca n-or fi asa de imbecili scotienii aia.....

Anonim spunea...

Ar mai fi o solutie, respectiv ponta sa devina o amintire(neplacuta) la scrutinul presidential, evitindu-se astfel planurile din laboratoare.
Cine spune ca, pe bune, mongoloidul(termen preluat de la CVT)e pe primul loc in sondaje ?
Asa s-ar evita situatia ca Romania sa incapa, din nou pe mina unui clan incluzind sotia, socrul, finii, nasii etc. fiindca am vazut unde ne=a dus clanul Ceausescu !!!!
Asadar, cu ponta presedinte, am avea la conducere clanul Ceausescu 2.
Sau nu am dreptate ?

Riddick spunea...


"Opoziţia" face totu' ca să nu mai fie nimic de făcut. L-au dat la o parte pe Antonescu, care avea şanse mai mari, şi l-au adus pe Kraut Iohannis, care nu prinde la mase şi are şi probleme cu ANI, posibil să fie descalificat după închiderea listelor (urmeaza verdict ÎCCJ), ca să rămână doar Udrea&Macovei, perdante sigure. Scoţienii nu vor (majoritatea) secesiunea, şi asta se va vedea.

E rău cu Ponta, dar nici cu Iohannis n-ar fi bine. La turul doi nu merg, dacă-s ăştia, şi mă mai gândesc dacă merg la turul 1. Daca apare alt candidat în afară de cei doi, de cele două, de Dan Diaconescu şi Hunor Kelemen.

Crystal Clear spunea...

Cu aranjamentele care se fac precum si cu votul prin corespondenţă , poate să iasă( vorba cuiva) şi Micky Mouse preşedinte...

Riddick spunea...

Ştiu a cui e vorba. ;-)

Dar foloseşte mai mult numele Daffy Duck.

Crystal Clear spunea...

:) :)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gabriel Andreescu, 2001: "În jurul anului 2006 ar fi necesar ca arhitecţii Uniunii Europene să ia deciziile pentru o reformă radicală a Uniunii; deciziile privind Europa federală. Ca acest lucru să fie posibil, sînt necesari cîţiva ani pentru pregătirea locuitorilor Europei, ca să înţeleagă şi să accepte un asemenea proiect. Iată de ce într-un an-doi, ideea unei Europe federale trebuie să prindă un contur operaţional, iar în doi-trei ani, ea trebuie să se afle pe masa de lucru a actorilor politici şi în dezbaterea opiniei publice europene".

Postări populare (nu P.P.E. !):