04 februarie 2017

What the ***k?!


Cine eşti tu, pennsylvăneanule 162.255.160.110?

... Care m-ai vizitat:

(click pe poză pentru dimensiunea maximă)

... Şi care ai putut accesa un link vizibil doar dacă eşti logat în platforma Blogger:




Aici (în pătratul roşu, pe "cheie-şurubelniţă") ar fi trebuit să clickuieşti, pennsylvanezule, din moment ce counterul blogului îmi indică exit-linkul tău, http://www.blogger.com/rearrange?blogID=("urmează un şir de cifre" ;-) )&widgetType=Feed&widgetId=Feed1&action=editWidget&sectionId=sidebar1

Exit Link - Blue text is the exit link.  - Aşa zice counterul (click pe poza mare pentru detalii). Minte?

Dar cum naiba de ai putut vedea "acolo" nelogat? Sau ai băgat la mişto un link, încercând accesul la setările de feed? La NewsReload feedul RSS mi-a fost blocat de câţiva ani, după o anumită postare (e simplu care este: apare prima la o încercare pe feed ;-)  ). "Dincoace" mi s-a mai blocat feedul, dar a revenit.

Evident, n-am dat linkul integral, dar am verificat: nelogat în Blogger/Google, nu-l poţi accesa!

4 comentarii :

Gabriel spunea...

Se întâmplă lucruri ciudate pe internet. Şi eu am accesări dubioase, inclusiv din SUA. Pe contul de facebook al soției a apărut că a distribuit o chemare în Piața Victoriei care nu se şterge şi nu îi apare în jurnalul de activitati. Mă felicit că eu mi-am şters contul facebook.

Riddick spunea...

Eu tot zic că-mi fac conturi pe platformele Vkontakte ("feisbucul rusesc") şi pe Live Journal (platforma de blogging rusească), în ideea de a nu depinde exclusiv de Blogger/Google, WordPress, Twitter, etc ("ale NWO"). Anu' ăsta îmi fac sigur.

Gabriel spunea...

Intre timp, distribuirea-fantoma de pe contul soției (care primise şi like-uri) a dispărut singură, cum a şi apărut.

Riddick spunea...

Era bine de salvat expeditorul (linkul lui).

"The internet god goes mysterious ways" - neştiute-s căile tehnologiei


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: