19 august 2009

A început din nou să se agite felceru'




Haita roșie este disperată. Se apropie alegerile prezidențiale și lumea nu pune botu' nici la Prostănac, nici la Filfizon. Deunăzi l-au lăsat nervii pe Ilici, de trimetea-n mă-sa guvernarea. Spakoino*, Papasha, guvernarea aiasta-i ca 'mneatale, are două mame, așa că precizează mai clar.

Eu merg pe ideea că, ori va fi desemnat Oprescu drept candidat din partea PSD, ori va fi "independent" susținut de PSD-old boys + PNL. A apărut un nou interviu în Gândul, cu primarele: "Numai poporul român mă poate determina sa candidez. Nu mi-am pus problema banilor. Intâi este problema morală a candidaturii și după aia cea financiară".

"Problema morală !" Puah!

* "Liniștește-te!" (tradus din lb.rusă)


8 comentarii :

dramoleta spunea...

Nu cred ca va candida. Daca o va face...va fi greseala vietii sale.

Riddick spunea...

Dracu' știe... Ilici este cam nervos în ultimul timp.

Anonim spunea...

eu cred ca felcerul va candida folosind acelasi tertip ordinar: independent dar "sprijinit" bolsevicul de ilici...dar de data asta va esua mizerabil...

Riddick spunea...

Vom ști în curând, maxim o lună.

Unknown spunea...

Slabe şanse sa candideze Oprescu la alegerile astea. Şi chiar dacă ar candida, ar fi situat undeva pe lângă Antonescu şi Duda, cu alte cuvinte, departe şi de turul I şi de turul II.

Riddick spunea...

Pâi ideea era că se retrage şi Crin Antonescu, şi Duduş, dacă PSD iese cu Geoană în continuare. În maxim o lună vom şti.

niku_elektriku spunea...

io stiu de vreo doo luni ca va candida, iar in privintza banilor
e normal ca nu's pune problema, ca circula sacosele cu malai 'ntr'o veselie !
nu numai la mantzog...

Riddick spunea...

Semne au fost încă de la locale, de anul trecut.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: