04 februarie 2017

What the ***k?!


Cine eşti tu, pennsylvăneanule 162.255.160.110?

... Care m-ai vizitat:

(click pe poză pentru dimensiunea maximă)

... Şi care ai putut accesa un link vizibil doar dacă eşti logat în platforma Blogger:




Aici (în pătratul roşu, pe "cheie-şurubelniţă") ar fi trebuit să clickuieşti, pennsylvanezule, din moment ce counterul blogului îmi indică exit-linkul tău, http://www.blogger.com/rearrange?blogID=("urmează un şir de cifre" ;-) )&widgetType=Feed&widgetId=Feed1&action=editWidget&sectionId=sidebar1

Exit Link - Blue text is the exit link.  - Aşa zice counterul (click pe poza mare pentru detalii). Minte?

Dar cum naiba de ai putut vedea "acolo" nelogat? Sau ai băgat la mişto un link, încercând accesul la setările de feed? La NewsReload feedul RSS mi-a fost blocat de câţiva ani, după o anumită postare (e simplu care este: apare prima la o încercare pe feed ;-)  ). "Dincoace" mi s-a mai blocat feedul, dar a revenit.

Evident, n-am dat linkul integral, dar am verificat: nelogat în Blogger/Google, nu-l poţi accesa!

4 comentarii :

Gabriel spunea...

Se întâmplă lucruri ciudate pe internet. Şi eu am accesări dubioase, inclusiv din SUA. Pe contul de facebook al soției a apărut că a distribuit o chemare în Piața Victoriei care nu se şterge şi nu îi apare în jurnalul de activitati. Mă felicit că eu mi-am şters contul facebook.

Riddick spunea...

Eu tot zic că-mi fac conturi pe platformele Vkontakte ("feisbucul rusesc") şi pe Live Journal (platforma de blogging rusească), în ideea de a nu depinde exclusiv de Blogger/Google, WordPress, Twitter, etc ("ale NWO"). Anu' ăsta îmi fac sigur.

Gabriel spunea...

Intre timp, distribuirea-fantoma de pe contul soției (care primise şi like-uri) a dispărut singură, cum a şi apărut.

Riddick spunea...

Era bine de salvat expeditorul (linkul lui).

"The internet god goes mysterious ways" - neştiute-s căile tehnologiei


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: