Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare...

© my angry ants

28 ianuarie 2017

Avem certitudinea comiterii infracţiunii de trădare în formă continuată, şi nimeni nu face nimicS-a aflat după mult timp (luni, ani de la "sistarea activităţilor") că Coldea "trăia" cu Kovesi, şi asta nu de la Ciuvică sau de la Antena 3 (a nu se uita! Antena 3 face parte din reţeaua de propagandă a globaliştilor - CNN). 

Şi la ce i-o fi trebuit DNA-ului acces nerestricţionat la baze secrete de date de la diverse instituţii, unele dintre ele fără legătură cu "anticorupţia"? Pâi, spre a le transmite altor "entităţi" (externe, şi nu neapărat entităţi statale!), în caz că ar fi venit la putere vreun guvern necooperant. Override, sau soluţie de rezervă, sau canal protejat (când nu se vrea ca beneficiarul real să fie cunoscut la nivelul guvernului).

Acum, alte elemente, de la Naşul TV:


EXCLUSIV: Cine a fost adevăratul şef al Binomului Coldea-Kovesi?!

Pina in anul 2012, Traian Basescu a fost seful suprem al lui Coldea si al lui Kovesi, pe atunci Procuror General al Romaniei. Binomul inca nu se nascuse!

Banuind ca madam Kovesi nu le va fi fidela pina la capat, Base si Ponta hotarasc sa o trimita la plimbare pe Kovesi, undeva la Bruxelles.

Asa cum a dezvaluit CTP, Departamentul de Stat al cuplului Obama-Hillary, care nu l-a placut niciodata pe Base, prin madam Nuland, o impun pe Kovesi sefa la DNA in mai 2013!

In septembrie 2013, baba Hillary il impune pe James Comey sef la FBI, SRI-ul american! Comey e cel care i-a dat o spaga lui Hillary, pe fundatie, de multe milioane de dolari, din partea gigantului militar Lockheed Martin!

Simtind momentul si stiind ca ILLUMINATI o vor inscauna pe baba Hillary drept Presedinte al USA, supra-instelatul Coldea defecteaza de sub tirania lui Base si ii jura in genunchi, credinta noului sef al FBI!

Coldea pluseaza si ii promite lui Comey ca fosta lui amanta, Lulutza Kovesi, va face echipa cu el, mai ales ca musiu Coldea avea niste inregistrari fierbinti si dosare vulcanice despre intreaga familie a Codrutei! Tatal, fratele, fostul sot si insasi EA!

Coldea stia bine ca James Comey nu inseamna America ci este doar o sluga a babei Hillary asa ca ii cere sefului FBI sa ii acorde cetatenia americana! La o adica, sa o poata sterge in USA si sa nu fie extradat in Romania!

Nici Lulutza nu e proasta si ii cere lui Coldea acelasi favor: Comey ii acorda lui Kovesi cetatenia americana pe loc!

Practic, incepind cu noiembrie 2013, James Comey, seful FBI si sluga babei Hillary, devine „tatucul” Binomului Coldea-Kovesi!

Astazi Kovesi minte de ingheata Romania! Nu vedeti ce ger s-a lasat?!

Incepind cu 2014, Kovesi beneficiaza de 10 agenti de-ai lui Comey la Bucuresti, de linie speciala securizata cu aripa Coldea din SRI. Coldea isi face birou chiar in sediul DNA! Binomul preia puterea in Romania printr-o lovitura de stat de „catifea” nasita de James Comey, seful FBI si sluga babei Hillary!

In septembrie 2015, Comey il trimite la Bucuresti pe ambasadorul Hans Klemm, o alta sluga!

Ce au urmarit aceste slugi ale lui Comey si Hillary?! Manipularea votului din 2016! In USA traiesc peste 1,5 milioane de romani si descendenti cu drept de vot! Pe plan intern, Comey, care urma sa ajunga seful suprem al Serviciilor din USA daca baba Hillary devenea Presedinte, si-a dorit ca Romania „democratica” sa fie condusa si supusa lui Hillary prin Binom! Lacoma Hillary a vrut Romania ca pe o sclava care sa ii vireze in cont miliarde!

Presedintele Trump, stiind bine ce jocuri a facut Comey, l-a rugat (fortat!) sa ramina sef al FBI! Ceea ce imi arata ca baba Hillary va fi executata curind chiar de catre FBI-ul lui James Comey! Sa nu se zica birfa aia ca Trump e razbunator!

Insa toti „valetii” lui Comey, din multe tari, au fost executati, precum Coldea! Binomul a murit dar Kovesi ramine! Deocamdata! E sub monitorizare! Ceea ce nu e rau deloc! Poate, in sfirsit, vom avea dosare pe bune! E timpul ca Judecatorii din Romania sa scape de spaima si forta Binomului si sa fie ei insisi! 

Sa devina puternici si drepti! Pentru prima oara dupa 1989!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S.

Toti judecatorii si procurorii cinstiti din Romania vor avea un sprijin urias din partea NASUL TV! In fata oricarui abuz „securistic”!

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dan Tăpălagă, 2011: "La fel ca pe vremea altui imperiu, patria este acolo unde îți este bine. Până la urma va trebui să întelegem asta cu toții. Mai avem apoi de făcut trecerea la al treilea nivel. Mai trebuie să reușim un salt mental, de la patriotismul local și cel național la un fel de patriotism european, dacă-i putem spune așa".


Postări populare (nu P.P.E. !):