30 decembrie 2016

Dacă electoratul PSD-ALDE ar fi format din oameni vii şi nu din larve, Dragnea&Tăriceanu ar avea probleme după pasul făcut înapoi

 
(Gizăs, ăştia de la Fluierul de n-ar fi existat trebuiau inventaţi: sunt spot on)
Dacă citiți cu atenție ce scrie VUVUZEAUA cu mânuța lui veti observa că "Învinsul din alegeri E SISTEMUL" a cărui existență VUVUZEAUA SISTEMULUI nu numai că o recunoaște dar și indică două dintre componentele sale superactive: Cotroceniul și Serviciile Secrete. 
Mai mult, VUVUZEAUA SISTEMULUI, ne indică CLAR că acest GRINDEANU este OMUL SISTEMULUI și nu omul lui Dragnea.
(Cum ar veni: a pierdut Sistemul pe vot popular, iar acum Dragnea&Tăriceanu "reechilibrează situaţia")

Fluierul:

Dan Tăpălagă de la HotNews - Divizia presă a SRI despre numirea lui Grindeanu "Propunerea Sorin Grindeanu, un compromis negociat intre liderul PSD, Cotroceni si serviciile secrete. Totuși adevărata putere este încă în mâinile lui Dragnea și Tăriceanu"

Ion Cristoiu: "Când vreau să știu care e Ordinul pe Unitate îl citesc pe Dan Tăpălagă".



Nota Redacției:

Dan Tăpălagă de la HotNews adică de la Divizia presă a SRI cum le spune Ion Cristoiu celor de la HotNews, a explicat CLAR ce se ascunde în spatele numirii lui Grindeanu.

Dan Tăpălagă - VUVUZEAUA SISTEMULUI PROGRESIST, de la Divizia Presă a SRI, numită HotNews.ro:

"Propunerea Sorin Grindeanu, pare un compromis negociat intre liderul PSD, Cotroceni si serviciile secrete.

"Vom putea evalua intinderea compromisului dintre Dragnea si sistem judecand dupa componenta viitorului cabinet.

În tot cazul, marele câșstigător s-a văzut silit, din cauza unor erori tactice majore, să împartă victoria cu învinșii.

Liderul PSD a pierdut simbolic bătălia cu sistemul și ocazia să conducă guvernul prin intermediari de încredere" - scrie fericit VUVUZEAUA SISTEMULUI de la HotNews, Divizia Presă a SRI.

"Totuși adevărata putere este ÎNCĂ în mâinile lui Dragnea și Tariceanu" - ne mai spune VUVUZEAUA SISTEMULUI.

Nota Redacției:

Dacă citiți cu atenție ce scrie VUVUZEAUA cu mânuța lui veti observa că "Învinsul din alegeri E SISTEMUL" a cărui existență VUVUZEAUA SISTEMULUI nu numai că o recunoaște dar și indică două dintre componentele sale superactive: Cotroceniul și Serviciile Secrete.

Mai mult, VUVUZEAUA SISTEMULUI, ne indică CLAR că acest GRINDEANU este OMUL SISTEMULUI și nu omul lui Dragnea.

El ne mai spune că Dragnea a fost "nevoit" să "împartă puterea cu învinşii" și să pună până la urmă pe omul dorit de sistem, în urma unor erori tactice majore.

Repetăm. Aceste lucruri nu le afirmăm noi ci le afirmă Dan Tăpălagă, VUVUZEAUA SISTEMULUI de la HotNews - Divizia Presă a SRI, așa cum le spune Ion Cristoiu celor de la HotNews.

Asta pentru cine mai avea dubii în legătură cu numirea lui Grindeanu sau pentru alte VUVUZELE care ca și Cosmin Gușă, Rareș Bogdan, Iulian Fota, Horia Alexandrescu etc...care urlă de mama focului "Nu e, d-le, nimic" sau "E foarte bine , ce-aveți cu asta?".

Foarte important de asemenea, este să Observați, GÂNDIREA acestei VUVUZELE pe nume Dan Tăpălagă.

Această gândire NU E DOAR gândirea VUVUZELEI ci e GÂNDIREA ÎNTREGULUI SISTEM PROGRESIST DE LA IOHANNIS PÂNĂ la ultimul TROMPETIST de la Divizia Presă:

Pentru SISTEMUL PROGRESIST și VUVUZELELE LUI nu contează DELOC cum și pe cine au votat oamenii.

Important e ca SISTEMUL PROGRESIST să ZMULGĂ prin INTERPUȘI "PUTEREA care este ÎNCĂ în mâinile lui Dragnea și a lui Tăriceanu". "Încă mai e" la Dragnea parțial, dar o s-o zmulgă sistemul învins de acolo.

VUVUZELEI i se pare "NORMAL" posibilul amestec al serviciilor în politică deși acest lucru e INTERZIS de lege.

Ba chiar îl indică ca pe un MIJLOC, "DE A ZMULGE PUTEREA din mâinile lui Dragnea și a lui Tăriceanu". DAR atenție (își încheie VUVUZEAUA PERORAȚIA SECURISTOIDĂ), încă nu le-am SMULS PUTEREA DE TOT deși am reușit să-l impunem pe GRINDEANU.

"Puterea este încă la Dragnea și la Tăriceanu" - ne spune VUVUZEAUA SISTEMULUI - deși le-am dat în aceste zile o lovitură MORTALĂ câștigătorilor alegerilor parlamentare.

Ion Cristoiu: "Când vreau să știu care e Ordinul pe Unitate îl citesc pe Dan Tăpălagă".

Când vedem că PENIBILII de la ActiveNews aplaudă numirea lui Grindeanu EXACT așa cum o face și progresistul Dan Tăpălagă, VUVUZEAUA SISTEMULUI de la HotNews, NU PUTEM decât să ne facem cruce.

ActiveNews - ÎI ÎNCHINĂ ODE ȘI LINGUȘELI LUI GRINDEANU

Active News "În cazul lui Grindeanu, ce o mai fi? Că a preluat organizația județeană a PSD, a scuturat-o de figuri îndoielnice, și-a construit o echipă tânără și a câștigat alegerile într-un fief anti-PSD, cum erau Timișul și Timișoara?

Că are un bunic care și-a apărat țara de bolșevici, suportând pentru asta niște ani de detenție după gratiile lor?

(Nota Redacției: Cum e să ai un bunic care a luptat împotriva bolșevicilor și tu GRINDEANU care ești urmașul lui, ajuns STUDENT să te duci și să te înscrii în 1996 în partidul bolșevicului pro-moscovit ION LIESCU, un bolșevic moscovit INCULPAT azi pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII?

Cum e DEONTOLOGILOR "patrioți" de la ActiveNews.

E PENIBIL MĂ, E PENIBIL. Și nu e numai PENIBIL e și MIZERABIL. Se-ntoarce, mă, bunicu-său în mormânt.

Bunicu-său în tinerețe era în munți și nepotu-său în tinerețe a aterizat în partidul bolșevicului moscovit Ion Iliescu acuzat azi de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII.

Poate seamănă cu alt bunic din ăia patru, nu?

Altfel cum se explică că a făcut în tinerețe "hăpt pe dos", decât făcuse bunicu-său ?

Sau n-o fi aflat, Grindeanu ce făcuse moscovitul Iliescu pe la Mineriade și pe la Revoluție, cu alți Moscoviți, KGB și GRU, de tipul lui Brucan, Kostyal, Militaru, Vasile Ionel etc..etc...?

Că se apropie conceptual de social-democrația de tip scandinav

(n.red. I-auzi? Pe un site "așa-zis conservator" ne e dat exemplu modelul progresist scandinav, exact așa cum ni-l dă exemplu și Pippidi, finanțata cu sute de mii de euro a lui SOROS? Nu cumva e și cu Barnevernet modelul ăsta social-democrat progresist Scandinav ? Sigur că E. Asta a adus acolo social-democrația PROGRESISTĂ Scandinavă.

A nu se confunda totuși social-democrația progresistă Scandinavă cu social-democrația lui Dragnea care NU e progresistă. Cel puțin nu până acum. Dar individul de la ActiveNews nu numai că-l lingușește pe Grindeanu dar crează confuzii în legătură cu singura parte bună din PSD-ul de azi.)

... , fiind totodată un tip căruia nu-i e rușine să spună pe față că e patriot? N.Red. Serios? Probabil din "patriotism" a făcut Grindeanu și Legile Big Brother atunci când a fost ministru. Atunci a făcut cele 3 legi BigBrother declarate toate Neconstituționale de Curtea Constituțională pentru că încălcau Drepturile Omului garantate de Constituție)

Pe aia cu luna jumate de studii postuniversitare de formare și dezvoltare profesională în domeniul Științe Militare, Informații și Ordine Publică în cadrul Academiei Naționale de Informații, m-ar umfla râsul-plânsul s-o aud invocată.

La fel, în cazul în care un curs de perfecționare în securitate, diplomație și politică externă la Institutul Diplomatic Român s-ar dovedi a fi meteahnă… "

N.Red. Nu cumva să sughiți de atâta RÂS MANIPULATOR. Îți spune mai sus VUVUZEAUA SISTEMULUI, Dan Tăpălagă, adică chiar TROMPETA SISTEMULUI, cum stă treaba cu Sistemul și cum a căștigat sistemul cu Grindeanu și tu faci pe prostul închinându-i ode ?

"Nimeni nu ajunge acolo din greșeală și nimeni nu este promovat, tot din greșeală, după ce ai trecut pe la ei. E clar mâna lui Edy aici ( Eduard Hellvig – directorul SRI). Problema e, cât de subordonat este Grindeanu băieților din servicii și cât de loial este cu adevărat partidului”, a explicat un vicepreședinte PSD pentru ŞtiriPeSurse.ro

N.Red. Ai uitat să ne spui de angajarea BALERINEI SEXY de 24 de ANI ca și consilier la cabinetul său parlamentar. Și să ne "explici" că de aici reiese "că e familist convins" și că susține "familia tradițională".

În rest le-ai făcut pe toate şi ți-ai făcut numărul până la capăt.

Unde am mai văzut asemenea lingușeli scârboase? La PROGRESIȘTII de la noi, atunci când îl lăudau pe CIOLOȘ.

Sursa odelor și a lingușelilor: ActiveNews.ro

Iată articolul lui Dan Tăpălagă - VUVUZEAUA SISTEMULUI de la HotNews -Divizia Presă a SRI

Cu desemnarea lui Sorin Grindeanu in functia de premier, Romania incheie anul evitand escaladarea crizei politice aparute dupa respingerea primei propuneri la functia de premier. Este cea mai importanta veste pentru opinia publica interna si partenerii externi, pentru mediul de afaceri, investitori si economie in ansamblu. Vecinii bulgari nu reusesc de aproape doua luni sa formeze un nou guvern, tara fiind blocata intr-un conflict politic pagubos si vor merge foarte probabil la anticipate anul viitor. La Bucuresti, harmalaia s-a oprit brusc dupa aproape trei saptamani de amenintari cu suspendarea presedintelui. Cine a castigat si cine a pierdut si, mai ales, ce urmeaza?

PSD si Liviu Dragnea au castigat in mod zdrobitor alegerile din 11 decembrie, dar au gestionat catastrofal victoria. Mai in gluma, mai in serios, putem spune ca PSD a marcat o premiera in istoria sa: liderul castiga alegerile, dar pierde puterea. Ce l-a determinat insa pe Liviu Dragnea sa greseasca atat de mult dupa alegeri? In primul rand frustrarea ca nu va putea exercita nemijlocit functia de premier, ca o rasplata binemeritata pentru victorie.

Apoi frica devenita patologica de a nu pierde partidul, groaza ca guvernul va scapa de sub controlul sau. Frustrarea si frica l-au transformat intr-un mic satrap. Asa a ajuns sa o impuna in mod arbitrar, intr-o secretomanie totala si in dispret fata de ceialti colegi de partid pe Sevil Shhaideh. Cu acest gest nesabuit, liderul PSD si-a aratat limitele, lipsa de viziune si de anvergura politica.

A pus Romania intr-o situatie extrem de delicata in exterior si l-a readus in joc pe marele invins al alegerilor. Presedintele Klaus Iohannis n-a ratat ocazia nesperata oferita de liderul PSD de a trece la ofensiva. Astfel, in loc ca numirea premierului sa fie o simpla formalitate, vulnerabilitatile majore ale candidatului propus de PSD l-au determinat pe seful statului sa-l respinga.

Obsedat sa nu cedeze puterea serviciilor, Dragnea a sfarsit prin a i-o oferi unui pesedist conectat in mod evident la sistem. A doua propunere, Sorin Grindeanu, pare un compromis negociat intre liderul PSD, Cotroceni si serviciile secrete. Va deveni Grindeanu un pol de putere in partid, exploatand parghiile functiei de premier?

Foarte posibil, daca ne uitam la un detaliu relevant din cariera premierului desemnat: in 2010 l-a detronat de la sefia PSD Timis pe atotputernicul Ilie Sarbu, considerat parintele sau politic. Asta ne arata un politician ambitios, determinat si cam lipsit de scrupule, in raspar cu imaginea de soldatel disciplinat si docil al partidului pe care el insusi a tinut sa o prezinte la primele aparitii publice alaturi de Liviu Dragnea.

Vom putea evalua intinderea compromisului dintre Dragnea si sistem judecand dupa componenta viitorului cabinet. In tot cazul, marele castigator s-a vazut silit, din cauza unor erori tactice majore, sa imparta victoria cu invinsii. Liderul PSD a pierdut simbolic batalia cu sistemul si ocazia sa conduca guvernul prin intermediari de incredere.

Klaus Iohannis s-a reabilitat putin in ochii opiniei publice, a castigat tot simbolic meciul numirii premierului. Dar, atentie mare! Mai priviti o data harta puterii! PSD si ALDE controleaza Parlamentul, adica sediul adevaratei puteri. Dragnea conduce Camera, Tariceanu Senatul si au aratat deja, adoptand in forta legea taierii celor 100 de taxe trimisa la reexaminare de presedintele Iohannis, cum vor manevra puterea.

Din acest punct de vedere, se anunta vremuri grele pentru seful statului. Repet, adevarata putere este inca in mainile lui Dragnea si Tariceanu. Va mai trece ceva timp pana cand vom afla daca se va naste un pol de putere in jurul lui Grindeanu, daca si cand vor aparea fisuri in noua majoritate, sprijinita si de UDMR. Pana atunci, majoritatea PSD-ALDE va avea timp sa modifice legi care azi il impiedica pe Dragnea sa fie numit prim-ministru, sa propuna amnistii, sa reduca termenele de prescriere a unor fapte penale si sa goleasca de continut legile justitiei.

Este de asteptat sa o faca deoarece atat presedintele Senatului cat si presedintele Camerei au procese in curs iar Dragnea risca a doua condamnare. Daca nu va reusi s-o evite, greu de crezut ca va supravietui ca lider al PSD. Din toate aceste motive, mare miza a anului 2017 va fi tot justitia insa subrezirea legislatiei anti-coruptie pare inevitabila.

Mai mult, e de asteptat ca Dragnea sa promoveze amnistierea unor fapte in asa fel incat sa inlature conditiile care il impiedica azi sa ajunga premier si sa scape de al doilea dosar. Singura sansa este ca noul premier sa poata coagula rapid in jurul sau pe cat posibil o parte din PSD si ALDE astfel incat sa scurtcircuiteze o majoritate toxica.

De functionarea ei depinde in continuare totul. Cu sau fara voia lui, presedintele Iohannis este condamnat sa intre in opozitie, coabitarea cu viitoarea majoritate pare putin probabila. Adversarul sau nu va fi atat Guvernul, cat Parlamentul.

Sursa dezvăluirilor : HotNews - de la Divizia Presă a Sistemului Progresist

(FLUIERUL)

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

L-am mirosit de la o poştă imediat când i-am văzut aroganţa tipică de securist tânar şi prost
TOŢI , absolut toti securiştii proşti au aceasta caracteristică .Parcă sunt teleghidaţi, roboti n-au nimic omenesc în ei....Visează doar vacanţe la munte şi la mare , inclusiv în strainatate..

Riddick spunea...

E ales pe tiparul Ponta, dar n-are "papagal", ca Ponta. Cică l-ar fi săpat pe Ilie Sârbu-n partid (socrul lui Ponta), om care l-a "lansat în politică", deci probabil erau apropiaţi (el şi Ponta).

Apare în imagini c-o brăţară pe mâna stângă, peste ceas. Bărbat cu brăţară?! Să vedem dacă o mai poartă. Denotă superficialitate şi nu "forţă".

Crystal Clear spunea...

Brăţară ? La barbat ? Ce poate fi mai mai rau ca ghiulul , la un bărbat ?? Prost gust, lipsă de cultură , de educaţie ş bun simţ.
Afişarea bogăţiei denotă dispreţul faţă de cei fără "pile" ( la SRI).

Noii ciocoi...

Riddick spunea...

Radu Vasile purta ghiul (pe degetul mic), şi apărea la TV cu şosete cu model (romburi culori deschise cu închise, se vedeau când se aşeza). Cu şosetele nu ştiu dacă a continuat după ce a ajuns premier. Ghiul pe degetul mic (cu stemă sau piatră preţioasă - diamant, rubin, safir, smarald...) mai poartă masonii, membrii în "societăţi discrete", nobilii, prinţii, monarhii.

Gabriel spunea...

Fără supărare, dar electoratul în general e format din larve. De aceea şi democraţia la noi este o glumă.
Câteva exemple:
PD s-a făcut peste noapte din socialist popular şi nu şi-a pierdut electoratul. Disciplinaţi, nu doar pediştii, ci şi simpatizanţii lor şi-au schimbat radical opţiunile şi concepţia asupra lumii, în doar câteva ore.
"În linie dreapta" e un site "dedreapta" care manâncă ruşi pe pâine indiferent de subiect şi atât. Iar în panteonul mâncătorilor de ruşi pe pâine ultraconservatori îşi au locul, alături de diverşi preoţi şi urmaşi ai deţinuţilor politici, Vladimir Tismăneanu şi Monica Macovei, probabil cea mai vocală sustinătoare a mişcării LGBT din politica mainstream (urmăriţi mai ales facebookul lor).
Băsescu e ba campionul statului de drept, ba cel mai furibund duşman al procurorilor, în funcţie de tribulaţiile judiciare ale neamului său şi mai ales ale Udrei, ceea ce nu i-a împiedicat intrarea în parlament.

Riddick spunea...

În 2011 Băsescu se declara adeptul Statelor Unite ale Europei iar în 2016 propaganda îl dădea trecut în tabăra "naţionalistă şi antijustiţie".

Uneori am senzaţia că unele "conflicte" care apar în politica RO sunt de chichi, au drept scop simularea adversităţii şi inducerea în electorat a nevoii de a adera la o "tabără" (care e una şi aceeaşi), nu cumva să apară vreo alternativă reală.

"In the process" nici măcar nu contează că una dintre "tabere" poate că pierde la un anumit moment (mişcarea apare ca stupidă sau iritantă). Dar este pierdere "planificată", scopul real fiind crearea şi întreţinerea unei realităţi "ireale".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: