De ce nu apare NIMIC despre vizita în România a misiunii FMI? A venit, n-a venit?! Şi cum se face că guvernul va aproba forma finală a bugetului taman la o săptămână de la vizita "anunţată dar nereflectată mediatic" a misiunii FMI. Vizită care se anunţase a dura... o săptămână. Ministrul de finanţe zicea: ''Va fi o vizită de curtoazie, nu vom avea altfel de discuţii". Ce, mă? "Curtoazie" timp de o săptămână?!

© my angry rants

31 decembrie 2016

© my angry rants (1)Motto-urile pe care le pun sub headerul blogului. Cele mai recente din listă sunt cele din partea de sus. Din formulări se pot deduce (retroactiv) "momentul şi subiectul tratat".

* * *

De ce nu apare NIMIC despre vizita în România a misiunii FMI? A venit, n-a venit?! Şi cum se face că guvernul va aproba forma finală a bugetului taman la o săptămână de la vizita "anunţată dar nereflectată mediatic" a misiunii FMI. Vizită care se anunţase a dura... o săptămână. Ministrul de finanţe zicea''Va fi o vizită de curtoazie, nu vom avea altfel de discuţii". Ce, mă? "Curtoazie" timp de o săptămână?!

Până ce Kraut Iohannis nu va fi dat de-a berbeleacul (suspendare-demitere), acoliţii "imposibil de demis fără acordul Cotrocenilor" vor sabota guvernarea şi se vor scălămbăi la ea. Ce mama dracului nu-i clar, ce aşteaptă majoritatea parlamentară?!

Este evident că pentru a fi luată în serios şi pentru a putea lucra, actuala majoritate trebuie să "defrişeze" ultimele vestigii ale băsismului şi tehnocraţiei. Nu cred, pe datele actuale, că doreşte în mod real să guverneze altfel. În loc să folosească "nucleara" împotriva lui Iohannis ca suspect de trădare (a coordonat şi favorizat agenţi străini - conform lui Ghiţă) porneşte aiurea la atac cu "amnistia" fără să pregătească terenul. "În piaţă" a apărut zvonul că PSD se va retrage de la guvernare curând, "după următoarea condamnare a lui Dragnea".

Cum pot fi identificaţi complicii ocupantului: deviază atenţia de la agenţii străini ajunşi la butoane în România, la ţinte secundare pe care le numesc "statul mafiot", "sistemul băsist", "corupţia generalizată".

Pe măsură ce se apropie "inaugurarea" lui Trump, şobolănimea propagandei RO este tot mai plouată şi îşi ascunde tot mai greu ostilitatea faţă de el. Asta arată ceva foarte important: "centrul lor de comandă" nu este în zona guvernamentală SUA (acum, acolo "se întâmplă ceva").

S-o face măcar acum "scoaterea dinţilor economici secreţi" ai Sistemului? Inclusiv demascarea publică a acoperiţilor din presă şi justiţie?
"Parlamentarii legislativului 2012-2016 au apărat, prin comisiile de specialitate, firmele şi fundaţiile SRI, respingând propunerea legislativă de desfiinţare a societăţilor sub acoperire."

De ce este sabotată autostrada Comarnic-Braşov? Chestiunea a fost reluată acum de Ghiţă, dar Băsescu şi Ponta dăduseră deja indicii. Nu-i vorba de luptă pe şpăgi, ci de "izolarea rutieră" a Bucureştiului de Transilvania.

România, zece ani de UE (01.01.2007-01.01.2017): depopulare, dezindustrializare, jefuirea resurselor şi activelor, salarii la 20% din media UE; preţurile, în schimb, sunt "aliniate".

A pierdut Sistemul pe vot popular, iar acum Dragnea&Tăriceanu "reechilibrează situaţia" (bîîîîîî, chiorilor, chiar nu vedeţi?! staa-aţi în cochilii, ca melcii ăia...)

Opriţi, bă, maneaua asta politică...
(degeaba, vorbesc ca televizoru' - aveţi câlţi în cap)

"Pupat Piaţa Endependenţii..."
Încercarea de a regla situaţia prin intermediul forţelor politice existente a eşuat. Este nevoie de crearea unei noi structuri politice. Timpul este scurt.

RAUS, Kraut!

UNDE SUNT C. MARTA ŞI S. GHIŢĂ?

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Theodor Stolojan, 2011: "V-am dat aceste exemple pentru a înţelege că într-o democraţie, dacă vrei să respecţi principiile democraţiei, rezultatul este, de regulă, suboptimal. Uitaţi-vă ce se întîmplă în SUA, în această luptă dintre republicani şi democraţi care, la un moment dat, paralizează rezolvarea problemelor pe care le are SUA".


Postări populare (nu P.P.E. !):