19 mai 2016

Deocamdată, doar o etapă (?)


Când a fost închisă televiziunea OTV, au tăcut toţi ca şulfele (partide, ong-uri, alte televiziuni...). Când a fost în dificultate Antena 3 (afiliată la goarna globalistă CNN), gata - tămbălău. "Toate Animalele sunt egale, dar unele Animale sunt mai egale decât altele" (George Orwell, Ferma Animalelor).


Criterii Naţionale ("Binomul a pus sechestru pe Ion Cristoiu"):

[...] Evenimentul Zilei este sub sechestrul DNA după ce procurorii l-au trimis în judecată pe patronul Dan Andronic, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, în forma aderării, și de complicitate la trafic de influență, în formă continuată.

De remarcat că patronii principalelor trei ziare ale României au mari problema cu justiţia şi este de aşteptat ca Adevărul, România Liberă şi Evenimentul Zilei să intre în proprietatea unor trusturi de presă străine.

Nici televiziunile nu se simt prea bine, având probleme care ţin de insolvenţă, datorii uriaşe sau procese în derulare ale acţionarilor.

Reţeaua televiziunilor locale a primit, de asemenea, o grea lovitură – încă una. În provincie, acolo unde reclama comercială nu prea funcţionează, televiziunile au rămas fără bani şi din cauză că sunt obligate să deruleze gratuit campaniile electorale.

Presa cu capital românesc se prăbuşeşte după un plan ce pare la fel de bine pus la punct ca în cazul industriei şi agriculturii.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: