18 martie 2015

Picătura germană face ravagii


ARADON:

Tactica picăturii chinezeşti este cunoscută de către toată lumea, însă prea puţini sunt cei care conştientizează momentele în care aceasta este aplicată chiar pe pielea lor. România, în calitate de cobai al fuhrerului Merkel, suportă în mod cu totul inconştient acest tratament. Când spun inconştient, mă refer la popor, nu la cei care, aflaţi în sferele rarefiate ale puterii, sunt direct responsabil de îndobitocirea românului, condiţie esenţială pentru reuşita guvernării imperiale.

Spuneam, în urmă cu câţiva ani, pe timpul domniei lui Băsescu, prin unealta Boc, că România a devenit poligonul de încercare al lui Merkel şi compania pentru schimbarea istorică a filosofiei dreptului. Pentru că, nu-i aşa, nu ai cum să conduci un imperiu în care drepturile omului sunt respectate cu sfinţenie, în care trăiesc cetăţeni crescuţi de la ţâţa mamei cu laptele democraţiei. Pe scurt, Merkel- doar nu degeaba s-a format la şcoala STASI, în RDG- trudeşte la eliminarea totală a prezumţiei de nevinovăţie şi înlocuirea ei cu principiul comunist al prezumţiei de vinovăţie.

Ditamai ministrul de Finanţe, Darius Vâlcov, declară la televiziune că îşi va demonstra nevinovăţia în faţa instanţei ! Picătura germană, aplicată cu succes de către Traian Băsescu, şi-a făcut efectele la modul cel mai catastrofal. Ani la rândul, Băsescu şi PDL-iştii ţipau în gura mare că oricine poate fi arestat, având posibilitatea să-şi dovedească nevinovăţia. De când este dreptul, drept, acuzatorul trebuie să demonstreze că ai furat, nu să demonstrezi tu că nu ai furat, justiţia trebuia să demonstreze că eşti vinovat. Epocala modificare a filosofiei dreptului se produce sub ochii noştri, însă cu scop de folosinţă exclusiv în ţările din Uniunea Europeană care trebuie să producă pe bandă rulantă sclavi ai imperiului, nicidecum pentru ţările imperiale.

Ce este mai interesant, acoliţii lui Băsescu, acele slugi care susţineau sus şi tare că acuzatul trebuie să-şi probeze nevinovăţia, spun acum că justiţia trebuie să prezinte probe, că nu poţi să arestezi un om pe baza unor denunţuri, a unor „suspiciuni rezonabile”. Câtă vreme intrau la puşcărie duşmanii lor, nu era problemă. Nu demonstrau că nu au luat mită, la puşcărie cu ei !Acum, ei sunt victimele sistemului pe care l-au creat, la comandă imperială şi încep să ţipe. Ţipă zadarnic, atâta vreme cât ei spun adevăruri fiind deja declaraţi vinovaţi, nu-i mai crede nimeni, nu va spune nimeni că experienţele pe cobaii români trebuie să înceteze.

„Trebuie cât mai multe condamnări, pentru a se demonstra că România este o ţară de hoţi şi nu se poate autoguverna”

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: