12 decembrie 2014

Dragnea se cacă pe el


... de frica DNA, în loc să se pună-n fruntea luptei PSD contra implanturilor. Cel mai probabil, este şi el tot o conservă, activată acum:
„S-a considerat că PSD este un partid format din lideri foarte puternici. De ce este considerat un preşedinte CJ atât de puternic? Pentru că, pe lângă funcţia administrativă are şi funcţia politică. Una dintre propunerile mele va fi ca noi să decidem ca funcţia politică să se desprindă de cea administrativă în acest caz“, a spus Dragnea.

„Să nu mai poată fi un preşedinte CJ şi preşedinte de organizaţie. Cel puţin în PSD. De asemenea, vorbesc şi despre atribuţiile preşedintelui CJ. Sunt acuzaţi că au foarte multă putere. Puterea derivă, în principal, din atribuţiile generate de calitatea de ordonator principal de credite. Trebuie să stabilim prin lege obligaţia ca preşedintele CJ să nu mai aibă calitatea de ordonator de credite. Toate atribuţiile executive să fie preluate de un administrator public. Este exact modelul american. Există judeţe unde există aceşti administratori, dar au atribuţii restrânse. Consilierii judeţeni hotărăsc, deliberează şi decid politica de dezvoltare a judeţului, dar de pus în practică, de semnat efectiv şi de alocat bani o face administratorul public“, a explicat Dragnea.

„Este un subiect care trebuie să fie dezbătut puţin: numărul de mandate la primari. Dacă, din 2016, începem să gândim două mandate maxim la primari, ar fi un lucru bun.

4 comentarii :

Anonim G spunea...

O analiza putinel mai atenta a ceea ce zice dragnea asta, provenit in PSD de la PDL, va genera, cel putin, semene de intrebare serioase.
Astfel, omul sustine inflacarat:
- REGIONALIZAREA despre care afirma ca, ''paradoxal, va asigura unitatea Romaniei'';
- reducerea numarului de vice-premieri, fara a se explica(omul e primitiv si nu stie cum e cu vorbele). Daca se face, asta va slabi coalitia de guvernare deci, Ponta si guvenul.....Pa !!!!;
- acum l-a determinat pe micul Titulescu sa se dispenseze de oamenii grei(baroni sau nu) din teritoriu, printr-o campanie model Kovesi; oare cine va suferi din asta ???
- nu pierde vreo ocazie pentru a se referi, cu fervoare, la modificarea Constitutiei, ca si cum nu mai au ce minca porcii din cotetul lui de la Alexandria daca nu se face asta.
Eu cred ca Geoana si Marean au dreptate cind il acuza pe dragnea ca urmareste sa distruga PSD.
Dupa mine sa se duca dracului dar nu voi accepta vreodata sa revina boc, videanu si gasca, fiindca deja se profileaza fosti angajati la BBC...., fosti angajati prin Franta, madam Dosia si cine mai stie ce menajerie se va aduna la Cotroceni !!!

Eu imi voi concentra atentia pe dragnea asta fiindca individual nu-mi place !!!

Riddick spunea...

Mie mi s-a părut (încă mi se mai pare) că "legea Dragnea" a fost trântită de CCR fiindcă întărea judeţele înainte de legiferarea regunilor, deci regiunile mai apucau doar firimiturile.

Geoana e "implant" globalişti+Soros la PSD, mai documenteazaă-te (Aspen, etc...).

Anonim G spunea...

Oare mai apuca dragnea sa ne regionalizeze daca se intimpla ce cred militarii astia ?

http://r-26500.blogspot.ro/2014/12/avioane-rusesti-survoleaza-in-valuri.html

Riddick spunea...

Avioanele-alea survolează ape internaţionale, deci zboară în spaţiu aerian internaţional, deci WTF cu îngrijorările ălora ?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: