12 decembrie 2014

Dragnea se cacă pe el... de frica DNA, în loc să se pună-n fruntea luptei PSD contra implanturilor. Cel mai probabil, este şi el tot o conservă, activată acum:
„S-a considerat că PSD este un partid format din lideri foarte puternici. De ce este considerat un preşedinte CJ atât de puternic? Pentru că, pe lângă funcţia administrativă are şi funcţia politică. Una dintre propunerile mele va fi ca noi să decidem ca funcţia politică să se desprindă de cea administrativă în acest caz“, a spus Dragnea.

„Să nu mai poată fi un preşedinte CJ şi preşedinte de organizaţie. Cel puţin în PSD. De asemenea, vorbesc şi despre atribuţiile preşedintelui CJ. Sunt acuzaţi că au foarte multă putere. Puterea derivă, în principal, din atribuţiile generate de calitatea de ordonator principal de credite. Trebuie să stabilim prin lege obligaţia ca preşedintele CJ să nu mai aibă calitatea de ordonator de credite. Toate atribuţiile executive să fie preluate de un administrator public. Este exact modelul american. Există judeţe unde există aceşti administratori, dar au atribuţii restrânse. Consilierii judeţeni hotărăsc, deliberează şi decid politica de dezvoltare a judeţului, dar de pus în practică, de semnat efectiv şi de alocat bani o face administratorul public“, a explicat Dragnea.

„Este un subiect care trebuie să fie dezbătut puţin: numărul de mandate la primari. Dacă, din 2016, începem să gândim două mandate maxim la primari, ar fi un lucru bun.

4 comentarii :

Anonim G spunea...

O analiza putinel mai atenta a ceea ce zice dragnea asta, provenit in PSD de la PDL, va genera, cel putin, semene de intrebare serioase.
Astfel, omul sustine inflacarat:
- REGIONALIZAREA despre care afirma ca, ''paradoxal, va asigura unitatea Romaniei'';
- reducerea numarului de vice-premieri, fara a se explica(omul e primitiv si nu stie cum e cu vorbele). Daca se face, asta va slabi coalitia de guvernare deci, Ponta si guvenul.....Pa !!!!;
- acum l-a determinat pe micul Titulescu sa se dispenseze de oamenii grei(baroni sau nu) din teritoriu, printr-o campanie model Kovesi; oare cine va suferi din asta ???
- nu pierde vreo ocazie pentru a se referi, cu fervoare, la modificarea Constitutiei, ca si cum nu mai au ce minca porcii din cotetul lui de la Alexandria daca nu se face asta.
Eu cred ca Geoana si Marean au dreptate cind il acuza pe dragnea ca urmareste sa distruga PSD.
Dupa mine sa se duca dracului dar nu voi accepta vreodata sa revina boc, videanu si gasca, fiindca deja se profileaza fosti angajati la BBC...., fosti angajati prin Franta, madam Dosia si cine mai stie ce menajerie se va aduna la Cotroceni !!!

Eu imi voi concentra atentia pe dragnea asta fiindca individual nu-mi place !!!

Riddick spunea...

Mie mi s-a părut (încă mi se mai pare) că "legea Dragnea" a fost trântită de CCR fiindcă întărea judeţele înainte de legiferarea regunilor, deci regiunile mai apucau doar firimiturile.

Geoana e "implant" globalişti+Soros la PSD, mai documenteazaă-te (Aspen, etc...).

Anonim G spunea...

Oare mai apuca dragnea sa ne regionalizeze daca se intimpla ce cred militarii astia ?

http://r-26500.blogspot.ro/2014/12/avioane-rusesti-survoleaza-in-valuri.html

Riddick spunea...

Avioanele-alea survolează ape internaţionale, deci zboară în spaţiu aerian internaţional, deci WTF cu îngrijorările ălora ?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Toader Paleologu, 2011 (regretă că pentru schimbările introduse în Constituție este necesară consultarea cetățenilor, pe care-i mai consideră și proști): "Cred că, într-adevăr, e necesară integrarea în Constituție a acelor prevederi privind deficitul. Constituția noastră e rigidă, nu e ca alte Constituții care pot fi amendate de către Parlament sau de către un congres mai larg. În Franța se convoacă congresul constituțional și se face o reformă. Nu e necesar referendumul. La noi, din păcate, din câte înțeleg, va fi nevoie și de un vot în Parlament și de un referendum. Frica mea e că un referendum cu o întrebare atât de tehnică nu poate suscita mare interes din partea publicului. E o chestiune tehnică, pe care nu o înțelege toată lumea sau pentru care nu se pasionează toată lumea".

Postări populare (nu P.P.E. !):