11 octombrie 2014

Ia să vedem ce va urma...


Ceva s-a întâmplat şi la PnL, de a renunţat brusc Antonescu şi a apărut Iohannis. Nu tocmai brusc - a fost adus la partid şi "ridicat" de Antonescu ! Partea cu "scenariul băsist postelectoral care urmează în PDL" e cam S.F., s-a dat hotărârea judecătorească (încă nu-i definitivă, totuşi) de fuziune prin absorbţie a PDL în PnL.

De fapt, concluzia corectă ar fi că Sistemul (y compris EuroBăse) lucrează pentru Ponta. Individul are stofă de trădător şi de implementator al subordonării politico-economice către diverşii Licurici, aşa că "moştenirea" eurobăsismului ar trece-n mâini potrivite.

Ziua Veche:

Un scenariu de coşmar, dar nu imposibil

[...] Când am spus că Băsescu e diabolic, am ştiut ce spun. Repet, chiar dacă o să se creadă că asta înseamnă că îl laud sau apreciez, este însă o pură constatare, despre Băsescu se poate spune orice, dar absolut orice, nimic nu este exclus, mai puţin faptul că ar fi prost şi nu ar şti să manipuleze şi să şantajeze. Ce se întâmplă acum cu Fenechiu, Romeo Stavarache, Horea Uioreanu, Aristotel Căncescu, grupul Microsoft, grupul Loteria, Iohannis, nu sunt nici coincidenţe, nici dovezi că justiţia, DNA-ul lucrează, ci dovada faptului că se curăţă culoarul pentru candidata din Pleşcoi. Am mai spus înainte de a se anunţa candidaţii şi a începe scandalul Iohannis, că acesta nu va apuca să intre în competiţie iar dacă va intra va intra pe targă respirând prin aparate. Deja e în genunchi, au fost loviţi şi vor fi loviţi toţi sponsorii, iar el va fi doborât de incompatibilitate şi dosare. Cine crede că CCR îi va da verdict favorabil lui Iohannis, visează. Nici Ponta, deci nici judecătorii PSD şi nici cei numiţi de Băsescu nu îl vor lăsa preşedinte dacă se va ajunge la ei. Băsescu a manipulat de mult ieşirea lui Antonescu din joc atât la partid cât şi la prezidenţiale, Iohannis a fost încurajat să candideze primind „în secret” asigurări că dreapta îl va susţine, din cauza asta nu a candidat din prima madam Udrea, ca să îi dea impresia lui Iohannis că Băsescu îl susţine pe el în dauna lui Antonescu sau Cristian Diaconescu şi uite aşa alianţa PDL-PNL l-a nominalizat pe Iohannis cel agreat de „toată dreapta”, adică exact ce îi trebuia lui Băsescu, pentru a da cu el de pământ, iar la asta lucrează şi Ponta, aşa că Iohannis este deja mâncat. În plus, PDL, cu sau fără Buldog, joacă în continuare cartea lui Băsescu, singura carte câştigătoare pentru ei. Din cauza asta Boc şi ceilalţi simpatizanţi nu au ieşit din partid şi nu s-au înscris în PMP deşi sunt băsişti pe faţă, ca să poată să sară la gâtul conducerii noii alianţe sau noului partid după ce Iohannis se va face de râs şi să schimbe orientarea către Băsescu. Nu este exclus ca odată cu căderea lui Iohannis în PNL să cadă şi Blaga din PDL, pentru că a pariat pe un cal mort, şi să treacă Boc la volan. Cam asta se urmăreşte.

Urma bate turma

Interesant jucată cartea cu cei doi membri PMP introduşi în dosarul Microsoft, pentru a „da exemplu”. Imediat partidul lui Udrea i-a „repudiat”, a dat verde investigării lor cu două scopuri: 1. Să creeze imaginea că ei, membrii PMP sunt curaţi şi nu acceptă corupţi sau măcar suspectaţi de corupţie în partid şi 2, să dea „exemplu” şi să îi facă pe cei din celelalte partide să le urmeze exemplul, să dea verde la cercetarea celorlalţi.

Dacă vă uitaţi de ce sunt învinuiţi cei de la PMP veţi constata că sunt nimicuri, un amărât de abuz care nici măcar nu e dovedit şi s-ar putea să nici nu fie, iar ei vor fi achitaţi sau vor primi ceva cu suspendare în timp ce ceilalţi implicaţi sunt învinuiţi şi vor fi condamnaţi pentru fals, însuşire de foloase necuvenite, fraudă, şi altele în formă agravantă, de te doare capul numai citind acuzaţiile. Bine jucat, din nou Băsescu s-a dovedit maestru.

Aşa se face că până la urmă în turul 2 vor ajunge Udrea şi Ponta. Să vă ţineţi bine, între turul 1 şi turul 2 va exploda bomba şi în ceea ce îl priveşte pe Ponta, va păţi şi el ce va păţi Iohannis, astfel încât Udrea va avea nu culoarul ci uşa deschisă la Cotroceni, iar Băsescu va veni să alimenteze maşina de la guvern. Nu mă înjuraţi dacă va fi aşa. Nu eu am aranjat toate astea, eu doar le-am văzut. Dacă se va întâmpla aşa de vină sunt cei care acum bagă capul în nisip şi strigă că Băsescu e terminat.

13 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Hai să nu-l mai tot credem atât de "inteligent" pe Băsescu ! Este vorba de serviciile care ne trădează pe noi de 25 de ani şi de care el ascultă. Nu invers !

Riddick spunea...

E un cioban care a ştiut toata viaţa lui să se dea cu cine-i mai tare, ca să-i fie lui bine ("pe ăilalţi, mai dă-i dracului !").

Cred că e mult mai grav - nu serviciile fac scenariile, ci primesc "de afară" temele şi doar se ocupă de implementarea lor.

Riddick spunea...

"De afară": nu neapărat de la "actori statali", ci şi de la entităţi mai mult sau mai puţin discrete.

Anonim spunea...

S-ar putea ca aia de afara sa se implice, chiar virtos , si in implementare !!!
Sau nu e adevarat ca DNA este condusa de ambasada licuriciului ?
Si cite alte institutii, incepind cu guvernul.....

Riddick spunea...

Dacă predica anticorupţia ambasada unei Administraţii tip Reagan, mai înţelegeam. Dar când ştiu ce jaf şi corupţie e-n jurul lui Obama...

Poate de pe poziţii de consilieri. Predoiu scăpase porumbelul: vroia consilieri de la fundaţia Konrad Adenauer în guvernul "alternativ" al PDL (desigur, şi-n eventualul guvern real).

Predoiu:

"Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul."
http://riddickro.blogspot.ro/2013/10/predoiu-baiatul-de-mingi-trimis-la-pdl.html

"Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."
http://riddickro.blogspot.ro/2013/10/se-reconfirma-de-parca-mai-era-nevoie.html

Crystal Clear spunea...

Păi atunci serviciile ce fac?!
Sau ascultă şi ele tot de conducerea "luminată " externă ?

Pe ce bani? Ai noştri sau ai "luminaţilor"

Riddick spunea...

Banii noştri, directivele ălora.

Crystal Clear spunea...

Am auzit o dată un "specialist " adus de KAS, al guvernului german vorbind despre economia socială de piaţă pe care trebuie s-o implementeze România , şi mi s-a făcut rău când am înteles ce colonizare ne aşteapţă. Era prin toamna lui 2010.
Timpul a trecut vertiginos

Riddick spunea...

De-aia a distrus legislativ sindicatele PDL-ul în 2011, cu noua lege a dialogului social ? PSD le anulase prin mituiri şi infiltrări, ăştia au lucrat mai tehnic.

Riddick spunea...

Sindicatele au fost prezentate publicului de dreapta ca ceva negativ, dar există (minoritare, totuşi) sindicate conservatoare. În "State", mai mult. Aceste sindicate ar fi reacţionat la privatizările şi lichidările frauduloase.

Crystal Clear spunea...

Da, era vorba despre locurile lor de muncă...

Situaţia este foarte , foarte gravă... Tot încerc să mă gândesc la viitor într-un mod normal, echilibrat, optimist şi îmi dau seama că mă autoamăgesc

Riddick spunea...

La fel şi eu. Vin evenimente dramatice.

Crystal Clear spunea...

Timpul presează...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: