13 octombrie 2014

Cam care-i P.R.-ul de la asocierea politică (PSD)-UNPR-Cioabă


Haoleo, suntem parteneri, mo !

Pentru bizonul PSDist, care-l vedea criticat pe Băsescu la Antene în legătură cu cumetriile lui ţigăneşti, trebuie arătat că "PSD se lasă greu" ("Cioabă a fost refuzat de PMP, de-abia după aia a venit la noi").

Pentru bizonul eurobăsist, care ştie de la deontologi că "PSD este partid naţionalist" (bruhaha !), se atenuează stridenţa acestei minciuni prin scoaterea la înaintare a UNPR-ului ca să-l arvunească pe Cioabă (şi în numele PSD-ului).

Mădălin Voicu (PSD): ”Eu, în principiu, n-am fost de acord, nu atât cu semnarea unui protocol, cât cu o formă de negociere aș spune eu arogantă sau tupeistică din partea lui Cioabă. El voia locuri în Parlament, voia viceprim-ministru, că așa a negociat, până să ajungă la UNPR, cu Elena Udrea, cu PMP. Și Elena Udrea i-a dat afară: 'cum mă, voi vreți și de-aia, și de-aia'. În condițiile astea, văzând că ei rămân pe afară, s-au dus la UNPR, pentru că eu l-am rugat pe Victor Ponta să nu aibă absolut niciun fel de înțelegere scrisă sau verbală cu Cioabă, nu cu romii. Romii, Partida Romilor și celelalte organizații sunt deja într-un protocol cu PSD-ul. Am avut rețineri. Nu e prima dată când ei încearcă să forțeze nota sau să se hiperemancipeze. Râde Cioabă de oală spartă. Daniel Cioabă n-a ajuns nici consilier județean, că nu l-a votat nimeni, nici familia”.

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Nu numai penibil, dar şi foarte jalnic

Riddick spunea...

Superpenibil.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: