13 octombrie 2014

Cam care-i P.R.-ul de la asocierea politică (PSD)-UNPR-Cioabă


Haoleo, suntem parteneri, mo !

Pentru bizonul PSDist, care-l vedea criticat pe Băsescu la Antene în legătură cu cumetriile lui ţigăneşti, trebuie arătat că "PSD se lasă greu" ("Cioabă a fost refuzat de PMP, de-abia după aia a venit la noi").

Pentru bizonul eurobăsist, care ştie de la deontologi că "PSD este partid naţionalist" (bruhaha !), se atenuează stridenţa acestei minciuni prin scoaterea la înaintare a UNPR-ului ca să-l arvunească pe Cioabă (şi în numele PSD-ului).

Mădălin Voicu (PSD): ”Eu, în principiu, n-am fost de acord, nu atât cu semnarea unui protocol, cât cu o formă de negociere aș spune eu arogantă sau tupeistică din partea lui Cioabă. El voia locuri în Parlament, voia viceprim-ministru, că așa a negociat, până să ajungă la UNPR, cu Elena Udrea, cu PMP. Și Elena Udrea i-a dat afară: 'cum mă, voi vreți și de-aia, și de-aia'. În condițiile astea, văzând că ei rămân pe afară, s-au dus la UNPR, pentru că eu l-am rugat pe Victor Ponta să nu aibă absolut niciun fel de înțelegere scrisă sau verbală cu Cioabă, nu cu romii. Romii, Partida Romilor și celelalte organizații sunt deja într-un protocol cu PSD-ul. Am avut rețineri. Nu e prima dată când ei încearcă să forțeze nota sau să se hiperemancipeze. Râde Cioabă de oală spartă. Daniel Cioabă n-a ajuns nici consilier județean, că nu l-a votat nimeni, nici familia”.

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Nu numai penibil, dar şi foarte jalnic

Riddick spunea...

Superpenibil.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: