13 septembrie 2014

Strelkov: "Nu vom permite ca Rusia să fie făcută bucăți și distrusă"


Strelkov a demisionat, dar nu stă degeaba. Mobilizează forţele naţionaliste din Rusia şi-i demască pe trădătorii infiltraţi în conducere. Îl exclude pe Putin din sfera conspiraţiei anti-Rusia (şi anti-Novorossia), deşi unii se îndoiesc că Putin n-ar fi implicat, de asemenea. S-a zvonit (iar el confirmă, acum) că o condiţie pentru o mai bună aprovizionare a separatiştilor de către Rusia ar fi fost plecarea sa. Descrie efectul demisiei sale ca benefic pentru unificarea conducerii din Novorossia, dar consideră (şi nu numai el) că acordurile de la Minsk reprezintă o trădare. Cu participarea conjuncturală a actualei conduceri din Novorossia (neimplicată în "plan"). De curând a apărut alt zvon - că ar fi murit (poate fi un avertisment).

Nu vom permite ca Rusia să fie făcută bucăți și distrusă

Discursul lui Igor Ivanovici Strelkov, 11 septembrie 2014

S-a făcut o lună de la momentul în care a trebuit să demisionez din poziția mea de ministru al apărării al Republicii Populare Doneţk ("RPD") și de comandant-șef al miliției [trupele separatiştilor]. Nu voi spune că această decizie a fost ușoară pentru mine. De asemenea, nici circumstanțele în care a avut loc, simple. Orașul Donețk și întreaga grupare a forțelor armate ale RPD au fost într-o încercuire operațională, respingând cu mare dificultate atacurile nesfârșite ale forțelor represive, care veneau din toate direcțiile.

Doar câțiva dintre cei din conducerea republicii știau că în următoarele câteva zile vor avea loc schimbări semnificative, și că inamicul va suferi o înfrângere decisivă. Am fost unul dintre cei puțini, dar nu am putut face nici măcar o aluzie către subordonații mei că în curând vom fi în ofensivă și că începe recuperarea pozițiilor ocupate de către inamic. A fost chiar mai greu de închipuit că eliberarea orașelor și a localităților abandonate din regiunea Donbas (abandonate în conformitate cu ordinele date de către mine personal) ar trebui să fie condusă de altcineva decât mine. Din punct de vedere moral, a fost greu să-mi abandonez camarazii, lăsându-i, ca să zic așa, în "orele mici de dinainte de ivirea zorilor," atunci când moartea cauzei noastre comune părea pentru mulți a fi inevitabilă.

Nu mă voi concentra asupra circumstanțelor care m-au forțat să demisionez. Voi spune doar că decizia pe care am luat-o atunci s-a justificat pe deplin și - în ajunul ofensivei - a permis conducerii forțelor armate ale RPD să se unească sub conducerea unei singure mâini și să se evite multe dintre conflictele, care, precum lepra, au devorat republica; și, de asemenea, asigurarea unei aprovizionări sigure cu tot ce este necesar pentru unitățile și detașamentele noastre.

Pe marginea prăpastiei victoriei și aproape de înfrângere

De-a lungul ultimelor câteva săptămâni situația de pe frontul din Novorossia s-a schimbat fundamental. În cele mai multe zone, forțele represive au fost respinse după ce au suferit pierderi enorme, și au trecut la defensivă. S-au format premisele pentru eliberarea completă a Donbasului de armatele represive și de unitățile autorităților de la Kiev. Mârâind, inamicul a început să se îndepărteze spre vest sub loviturile armatei RPD, și panica i-a cuprins atât pe soldaţi cât și pe comandanţi.

Dar ce s-a întâmplat apoi? Chiar în fața ochilor noștri, forțele care odată aproape distruseseră Primăvara Rusească au intervenit, și, ulterior, nu au încetat niciodată încercările lor de a elimina Mișcarea de Eliberare a Poporului, a poporului rus din Novorossia. Nu există nicio josnicie care să nu fi fost comisă de către aceste forțe, care s-au manifestat în mod repetat în istoria modernă a Patriei noastre în cele mai sinistre forme. Au fost aceste forțe, dirijate din străinătate, cele care au jucat un rol decisiv în distrugerea URSS în 1991, și, ulterior, pe tot parcursul anilor '90 au comis pe faţă abuzuri contra popoarelor din Rusia; au organizat o orgie de jafuri asupra enormului patrimoniu economic și cultural sovietic. Au organizat experimente liberale - monstruoase în consecințele lor - pe rămășițele Patriei noastre; nepăsându-le câtuși de puțin de consecințele pentru țară, la care s-au referit (și de care până-n ziua de azi continuă să-şi bată joc) cu epitete disprețuitoare.

Rusia se ridică din genunchi

Acest dezmăţ al colapsului a fost însoțit de războaiele sângeroase pe care le-au provocat, de o orgie sălbatică a crimelor, de imoralitate, de propagandă, de viciile cele mai josnice care pot fi imaginate, de distrugerea independenței economice și a suveranității naționale. Chiar și după ce au eșuat în încercările de a da o lovitură finală Rusiei la începutul anilor 2000, aceste forțe nu au dispărut. Ele şi-au continuat în secret activitatea lor distructivă, în speranța că ora lor va veni din nou, și că, în timp, ar termina ceea ce au început.

Cu toate acestea, zorii Primăverii Ruseşti au erupt la orizont; și țara noastră a început - nu în vorbe, ci în realitate - să se ridice din genunchi. Dar, de îndată ce Rusia a încercat să își reconsidere rezultatele capitulării lui Gorbaciov și să îşi recâștige drepturile și teritoriile care i-au aparținut din cele mai vechi timpuri - pentru a obține independența reală -, Coloana a Cincea şi-a mobilizat toate forțele de care dispune. Revenirea Crimeei la Rusia a șocat-o, și revolta din Novorossia i-a provocat panică, și a forțat-o să-şi arate încă o dată adevărata față.

Reţeaua numeroşilor agenţi care de mai mulți ani s-au costumat cu succes în blana de oaie a "patrioților" și "etatiştilor", și care sub acest pretext s-au infiltrat în cele mai înalte eșaloane ale puterii, și chiar în anturajul președintelui Rusiei, a fost pusă în stare de alertă și aruncată în luptă. Acţionând, în realitate, împotriva intereselor țării și ale poporului, aceşti trădători continuă totuși cu nerușinare să afirme că sunt "prietenii" președintelui, și-i prezintă activitățile lor evident subversive și sabotajul ca singurele măsuri reale pentru a consolida suveranitatea rusă. De unde, aţi putea întreba, le vine lor această aroganță și încredere în propria lor invulnerabilitate? Explicația este extrem de simplă: tot ceea ce este apreciat de către reprezentanții Coloanei a Cincea (cu alte cuvinte, bani și alte resurse materiale, pentru familiile și progeniturile lor) a fost trimis în străinătate cu mult timp în urmă, iar conservarea acestor agoniseli depinde în întregime de mila stăpânilor lor străini.

Miliţia în calitate de garant al libertății Novorossiei

De-a lungul celor cinci luni de luptă, poporul rus din Novorossia a resimțit direct măsura deplină a impactului "roadelor" acestor tipuri de activități subversive. La un moment când ajutorul militar rusesc a fost vital pentru insurgenţii practic neînarmați, şi atunci când acest ajutor ar fi putut - aproape fără vărsare de sânge - să ducă la eliberarea tuturor regiunilor vorbitoare de limbă rusă, agenții de influență urlau la unison despre imposibilitatea și inadmisibilitatea unui ajutor militar direct pentru rebeliune. În timp ce forțele represive ardeau oamenii de vii la Odesa, bombardau Slavianskul cu artileria grea și formau de urgență o armată cu capacitate de luptă, complicii lor, care au pătruns în conducerea politicii externe a Rusiei, nu numai că au sabotat integral orice sprijin militar și politic pentru miliţie, dar, de asemenea, - în înțelegere deplină cu Poroșenko, Turcinov, Ahmetov, Taruta, și alți reprezentanți ai oligarhiei ucrainene - au lucrat pentru a produce diviziuni în rândurile conducerii miliției; au împiedicat crearea unui comandament unic, și prin eforturi comune au încercat să-l ademenească pe președinte Rusiei în capcanele pe care le-au întins.

Persistența și altruismul combatanţilor miliției nu au permis forțelor represive să lichideze revolta, odată ajuns ajutorul real din Rusia la destinatarul său. Miliţia a început ofensiva. Cu toate acestea, aici, de asemenea, trădătorii s-au manifestat în deplină măsură. Armatei represive care era pe marginea prăpastiei înfrângerii totale, i-au întins imediat o "mână de ajutor", prin aranjarea unei încetări a focului și prin încercarea, în cursul negocierilor, a predării - literalmente - a tuturor câştigurilor realizate de către cei care s-au ridicat; plasându-le la mila juntei de la Kiev. Este pur și simplu imposibil de imaginat angajamente mai scandaloase decât cele discutate în prezent la Minsk.

Și între timp, Kievul se grăbeşte să-şi doteze, să-şi reînarmeze și să-şi instruiască armata, pregătindu-se să continue genocidul poporului rus din Novorossia. Ca urmare, acum avem absolut aceeași situație precum cea de la începutul mișcării noastre, cu excepția faptului că ne aflăm în poziții de plecare mai dificile. Întrucât în aprilie-mai Kievul n-a avut nicio armată cu capacitate de luptă, nici sprijinul populației, iar în prezent forțele represive au fost mobilizate și înarmate până în dinți, și populația Ucrainei, supusă influenței masive a propagandei care utilizează pe scară largă tehnici de programare neuro-lingvistică, în mare măsură a fost zombificată și i s-a spălat creierul, și nu mai poate distinge adevărul de minciună.

Alegeţi ruşinea în loc de război, şi război va urma

În timpul acelorași luni, mai multe runde de sancțiuni au fost aplicate împotriva Rusiei, și pretențiile pe jumătate uitate în ceea ce privește Abhazia și Osetia de Sud au început deja să răsune din gurile oficialilor militari de rang înalt și ale diplomaților din țările occidentale; amenințări nedisimulate sunt, de asemenea, auzite de la militanții islamiști controlaţi de către Statele Unite ale Americii. Ei se pregătesc să se lupte cu Rusia pentru o lungă perioadă de timp, și în mod serios. Occidentul și Coloana a Cincea nu mai fac practic niciun secret din planurile lor de a-l răsturna pe președintele Putin; și, ulterior, să destrame complet Rusia. Agenții de influență folosesc toate mijloacele aflate la dispoziția lor pentru a convinge conducerea țării că reconcilierea nu este doar posibilă, ci, de asemenea, deosebit de necesară. Faptul că nimic altceva decât capitularea completă a Rusiei nu va potoli setea dușmanilor săi este atent ascuns de public și, poate, chiar de președinte.

Ca urmare, toate condițiile extrem de favorabile care au fost disponibile pentru Rusia în primăvară, au rămas nefructificate, și - dimpotrivă - ne confruntăm acum cu o amenințare militară în continuă creștere. Responsabilitatea Coloanei a Cincea pentru acest rezultat este de necontestat.

Cum se face că liberalii noștri au acționat atât de implacabil și, probabil, chiar sinucigaş împotriva președintelui și liniei lui politice ? Cum se face că au ajuns atât de îndrăzneți încât el și politicile sale sunt contestate în mod deschis? În opinia mea, doi factori principali sunt prezenți aici, și primul dintre ei este că pentru Coloana a Cincea nu există o altă cale, decât revolta (încă ascunsă, dar numai pentru moment). "Revoluția de sus" care a fost începută de către Vladimir Vladimirovici Putin nu le lasă nicio șansă de supraviețuire politică, în timp ce stăpânii lor străini pur și simplu nu le permit să plece din țară pentru a beneficia de posesiunile lor de peste mări, "agonisite cu trudă".

Al doilea factor este și mai evident: având o prezență puternică în conducere și resurse financiare considerabile, trădătorii se așteaptă să preia puterea pentru ei înșiși, și să înceapă - cu poftă - o nouă etapă de jaf asupra rămășițelor unei ţări cândva mari, și de "utilizare" a oamenilor care o locuiesc. Dar, pentru a-şi realiza planurile lor, au nevoie să pună în aplicare mai multe măsuri preliminare. Ei au nevoie - în primul rând - să-l priveze pe președintele Putin de sprijinul popular incredibil de larg, pe care l-a primit pe merit, ca urmare a unor acțiuni interne și externe din ultimii ani. Și ce poate fi mai avantajoasă în această privință, decât trădarea poporului rus din Novorossia, urmată de aruncarea tuturor responsabilităţilor pentru aceasta asupra președintelui însuși? La urma urmei, reprezentanții Coloanei a Cincea se ascund în umbra lui precum hienele, evitând mai ales publicitatea.

Calea care a fost deja stabilită de către dușmani este extrem de clară pentru noi. Prelungirea maximă a războiului, însoțită de cât mai multe pierderi de vieți omenești și greutăți pentru populația rusă de pe ambele părți ale frontierei - asta este sarcina lor. Necordând miliţiei vreo şansă de a câştiga, ei speră să creeze la granițele Rusiei un "ulcer" care să sângereze tot mai mult; în care Rusia îşi va turna, picătură cu picătură, resursele sale; și unde, ca urmare a tacticii politice "un pas înainte, doi pași înapoi", niciun succes decisiv nu va fi atins vreodată. În același timp, Federația Rusă va continua să fie împovărată din ce în ce mai mult sub forma de - la început - sute de mii, și apoi milioane de refugiați; în timp ce sancțiunile occidentale subminează treptat sănătatea financiară și economică a țării, cu atât mai mult cu cât oligarhii de aici vor încerca să transfere costurile sancțiunilor asupra grosului populației.

Trădătorii speră, eventual, că se va ajunge la situația încheierii unui tratat de pace cât mai rușinos și mai umilitor, însoțit de trădarea populației ruse din Ucraina, în scopul de a provoca un val suplimentar de indignare tocmai în Rusia. Și apoi - în deplină conformitate cu tehnologiile politice deja desăvârșite în secolul al 20-lea - vor pune la cale un Maidan la Moscova, unde dreapta și stânga, patrioți și liberalii se vor uni într-o indignare presupus-justificată. Scenariul dovedit din 1905 și 1917, care urmează conform schemei "înfrângere rușinoasă - criza economică - discreditarea autorităților - revolte populare - lovitură de stat", este din nou în acțiune.

În această luptă nu poate fi niciun compromis

În acest sens, apărarea Novorossiei și sprijinirea populației sale sunt importante pentru conservarea Rusiei însăşi și pentru perturbarea planurilor Coloanei a Cincea. Dacă suntem în măsură să asigurăm o victorie acolo - vom păstra Rusia. Dacă vom pierde - vom pierde în consecință şi rămășițele Patriei noastre. În această luptă nu pot fi făcute compromisuri, și cei care încearcă să convingă de contrariul dau, conștient sau nu, apă la moară inamicului. Este totul sau nimic - Rusia, ori îşi va restabili suveranitatea sa reală deplină, ori va fi distrusă de către coaliția de clanuri oligarhice externe și interne.

După ce am evaluat propriul meu loc în lupta împotriva planurilor forțelor subversive, aș dori să spun că m-am hotărât. Principalul front al luptei pentru Rusia este, în prezent, chiar aici. Sper că în Rusia pot contribui cel mai bine. În același timp, voi sublinia, încă o dată, că cei care au sperat sau încă mai speră să mă poată folosi pe mine sau numele meu în scopuri distructive, vor fi crunt dezamăgiți. Oricât de critic voi fi fost cu privire la politicile interne ale președintelui, în condițiile unui război purtat împotriva noastră, consider o necesitate incontestabilă şi vitală să vorbesc în sprijinul lui; ca şi comandant-suprem legitim, şi garant principal al libertății și independenței țării noastre. În opinia mea, pentru a proteja într-adevăr Novorossia, care este supusă la un genocid nazist, trebuie să-i demascăm și să-i eliminăm de la putere pe "binevoitorii" Novorossiei care ne-au adus în pragul înfrângerii militare.

Iar pentru cei care au început cu sârguință să sculpteze în mass-media imaginea de "Colonelul Strelkov - liderul protestului popular", declar că nu au nicio șansă de a mă mitui cu laude false și promisiuni. Esența datoriei unui ofițer este de a-şi servi țara și poporul. Ar fi
pentru mine culmea dezonoarei să-mi schimb serviciul, de multe ori ingrat, dar credincios, pentru o glorie falsă și o popularitate din partea dușmanilor patriei. Făceţi-i să înțeleagă, odată pentru totdeauna, că în Rusia există încă oameni (și eu sunt doar unul dintre mulți) care îşi pun Datoria și integritatea mai presus de interes și de vanitate. Și, cum evenimentele din Novorossia au demonstrat, există încă o mare parte din oameni care sunt de acest fel ! Și nu vom permite ca Rusia să fie ruptă în bucăți și distrusă din nou și din nou, în modul în care Imperiul Rus a fost distrus în 1917, iar URSS - în 1991.

11 septembrie 2014

Игорь Иванович Стрелков / Igor Ivanovici Strelkov

http://slavyangrad.org/2014/09/12/we-will-not-allow-for-russia-to-be-ripped-asunder-and-ruined/


De văzut şi

12 comentarii :

Anonim spunea...

Strelkov asta, daca nu fac eu vreo confuzie, e un fel de Che Guevara, revolutionar de profesie. Mi se pare ca e prof de istorie de felul lui si a fost voluntar prin Jugoslavia cind cu macelurile alea (Milosevici, NATO etc.) si nu numai acolo. Nu-mi amintesc acum pe unde a mai combatut, dar se pare ca asta e viata lui, asta ii place... O fi si pasiune, o fi si misiune... :)

Poate te intereseaza ceva detalii despre GLADIO:
http://www.washingtonsblog.com/2014/09/sibel-2.html

"You had to attack civilians, the people, women, children, innocent people, unknown people far removed from any political game” right-wing terrorist Vincenzo Vinciguerra later explained. “The reason was quite simple. They were supposed to force these people, the Italian public, to turn to the State to ask for greater security. This is the political logic that lies behind all the massacres and the bombings which remain unpunished, because the State cannot convict itself or declare itself responsible for what happened.”

rdi

Riddick spunea...


Ar fi fost ofiţer (GRU), apoi "ar fi demisionat". E pasionat de istorie, şi participă la "reenactments" (reeditări de bătălii, cu uniforme de epocă şi arme de epocă, dar cu muniţie "oarbă").

Cu Gladio. Or fi fost unele false flag-uri, dar nu cred că numai cu asta s-ar fi ocupat reţeaua. Era vorba de o reţea "stay behind enemy lines" a NATO, care ar fi urmat să acţioneze dacă teritoriul în care se afla ajungea sub ocupaţia Tratatului de la Varşovia. Graba cu care guvernele de stânga au deconspirat-o şi apoi au dizolvat-o la începutul anilor '90 mi se pare extrem de suspectă. Reţeaua era aproape total conspirată, şi avea armament şi echipament de 20-30 de ani vechime (anii '50-'60-'70) scos din evidenţe şi "neîmprospătat", tocmai pentru o bună conspirare. Din acelaşi motiv membrii reţelei treceau de 35-40-50 de ani, se evita cooptarea de membri noi.

Anonim spunea...

Rusii, pivotal Rusiei, sint o NATIE, nu o turma de strinsura !!!
Natiile se distrug greu, fiindca mama lor, Natura, nu le lasa fara aparare.
De aia ue e o utopie si asa va ramine, adica va muri inainte de a se naste ca federatie; eu vad ca federatiile viabile au la origini, cu precadere, aceeasi natiune, NU mai multe .
Azi am facut o tura prin Herastru si am zabovit un pic linga tigvele alora de au ''conceput'' ue; hidosi mai sint, dar si noi excelam prin servilism libidinous si slugarnicie ....
Asa ca, revolutionar de profesie sau nu, rusnacul are dreptate, spre turbarea dusmanilor Rusiei.

Riddick spunea...


E sinistru locul ăla cu "dovlecii" fondatorilor UE.

Anonim spunea...

Suferă săracul Strelkov pentru destrămarea URSS în 1991. Eu totdeauna am considerat destrămarea URSS un lucru pozitiv, care a ajutat şi românii din Basarabia să scape de robie.
În 1990 (după ce în decembrie 1989 bifasem răsturnarea lui Ceauşescu), mă preocupa bifarea celui de-al doilea punct pe ordinea de zi: destrămarea URSS. Ca urmare am publicat în presa de la Chişinău un articol în care îmi expuneam părerea despre paşii care trebuie urmaţi de basarabeni ca să scape de robia sovietică.
http://mariusmioc.wordpress.com/2009/05/11/adversarul-vostru-electoral-e-partidul-comunist/
Strelkov e unul din criminalii care s-au implicat şi în războiul din Transnistria din 1992
http://allrus.me/russian-officer-igor-strelkov/
Cîţi români o fi omorît acolo? Poate pe tine, Riddick, nu te preocupă asta, dar mai sînt patrioţi români care sînt preocupaţi.
Cred că, într-adevăr, cu oameni ca Strelkov nu e loc de compromis.

Riddick spunea...

Au venit proeuropenii-n Repmoldova (de 5 ani). Dacă vroiau unire o dădeau dracu' de Transnistrie, și "se focusau" pe unire.

Dar nici repmoldovenii (boborul) nu vrea, și nici măcar nu se consideră români. 70+% se consideră "moldoveni", români doar 2+%. Recensământul din 2004, dar nici cel din 2014 nu va produce o revelație (datele-n decembrie, după alegeri, deh).

Căderea URSS era inevitabilă, problema e ce a făcut vestul în fostele republici și la Kiev. Nu de nebuni vor rușii din Ucraina secesiunea.

Anonim spunea...

Total de acord cu opiniile tale, Riddick, desi ne vom atrage toate
zoaiele care tisnesc din capetele cohortelor de decerebrati, iesiti timp de un sfert de secol din fabricile de spalat neuroni....
Ca sa pun si eu paie pe foc, iata cine sint ''vestul'' care vrea sa controleze si sa conduca tot:
http://activenews.ro/nu-este-o-fotografie-trucata-cum-fost-surprins-hollande-la-summit-ul-nato-din-tara-galilor_1860456.html
Desigur ca reptilele pestilentiale din ''spatele'' lor nu apar in poza !
Nu mai e mult pina ce se vor implini prevestirile biblice privind rasele care vor conduce Lumea !!!

Anonim spunea...

Pina una alta, iata ce a facut ''vestul'' la noi:

http://www.frontpress.ro/2014/09/sclavagismul-financiar-si-iobagia-medievala.html

Riddick spunea...

Stânga (şi nu numai franceză) s-a dat de gol. Ministrul economiei, care a criticat linia austerităţii a Berlinului şi Bruxelului a fost demis din guvern. Comisarul european din partea Franţei, socialistul Pierre Moscovici (se citeste "Moscovisi", cu accentul pe ultimul i) declara că va veghea la respectarea stricta a deficitelor (= a austerităţii) de către statele UE. În campanie declarau EXACT INVERS !

Stânga eurosocialistă e lacheul big-business-ului.

Riddick spunea...


A avut neamuri pe aici, Ilie (Eli/e) Moscovoci, lider socialist din anii '30-'40, pro-comunist spre final.

Riddick spunea...


Se utilizează termenul de Coloana a Cincea în mod impropriu. Termenul de "coloana a 5-a" este preluat de la propaganda comunistă, ca negativ - termenul desemna forţele patriotice (franchiste) din Madridul controlat de comunişti şi care era asediat de trupele lui Franco (care avansau cu patru coloane), apare prima dată într-o declaraţie radiofonică a generalului naţionalist Emilio Mola. Deci, reprezintă elementul anti-establishment, nu "reacţiunea" sau agentul extern.

Riddick spunea...

https://riddickro.blogspot.com/2022/02/se-pune-capat-inaintarii-vestului.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: