03 august 2014

Urmează CEVA în 2017


Un articol (la Q-Alerts) despre ce se mai pune la cale pe plan global.


V'S ALERT AND TRANSCRIPT OF HIS TALK WITH 4 STAR GENERAL - THANK YOU MANETTE AND L. FOR YOUR EFFORTS TO MAKE THIS AVAILABLE

GUERRILLA REPORT 07.16.2014

Oameni buni, astăzi este miercuri 16 iulie 2014 iar la microfon este Guerrilla care vă vorbeşte în direct. Nu voi avea muzică de fundal. Şi nici nu cred că este nevoie de aşa ceva, pentru că ceea ce am de gând să vă spun este foarte, foarte dramatic. Este foarte serios. Fără să dezvălui foarte multe informaţii despre sursele mele şi alte chestiuni de acest fel, tocmai am primit o confirmare esenţială de la un domn care este un general cu patru stele.

Tocmai am avut o discuţie cu această sursă până în jurul orei 1,00 AM noaptea trecută şi trebuie să postez acest interviu audio împreună cu restul informaţiilor pentru a putea să vă spun ceea ce se întâmplă în realitate. Lucram la articolul pe care tocmai l-am postat, "The New World reordonate" ["Noua reorganizare mondială"]. Nu este articolul meu cel mai lung, dar găsiţi aici suficiente informaţii pentru a începe să vedeţi o imagine a evenimentelor aflate în derulare. Este tocmai esenţa, cheia, iar această înregistrare audio pe care o să vi-o dau este foarte importantă.

Referitor la generalul cu patru stele - pot să vă comunic câteva detalii: face parte din U.S. Air Force [Forţele Aeriene], este de fapt o figură proeminentă din cadrul Forţelor Aeriene. Este un individ ce aparţine vârfului elitelor în sensul că este dintre cei puţini care care au plecat de la poziţia de maior şi au avansat la gradul de general cu patru stele într-un interval de patru ani. Asta arată cât de "bazat" este acest tip. Răspunde sau a răspuns de Asimetric Warfare [Războiul Asimetric]. Această denumire poate păcăli, iar dacă nu ştiţi ce înseamnă războiul asimetric, în principiu înseamnă să duci un război fără să tragi niciun glonţ. Asta înseamnă un război asimetric, dar bineînţeles că în realitate, întotdeauna se şi trage.

Acestea fiind spuse, domnul acesta fusese selectat pentru pentru a face parte din Joint Chiefs of Staff [Statele Majore Reunite], după ce va fi înlocuit Dempsey, şi urma să reprezinte US Air Force. Acest grup reprezintă consilierii preşedintelui SUA care au mai înalte grade militare. Au încercat să-l pună să semneze un contract FISA [ http://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_Intelligence_Surveillance_Act ] - un contract care te leagă pe viaţă. Clauze din contract stipulează că el în calitate de ofiţer de comandă trebuie să fie în stare să împuşte şi să ucidă - şi să dea ordine în acest sens - împotriva cetăţenilor americani, pe teritoriu american. Acest lucru a fost atât de neobişnuit şi l-a zguduit atât de profund pe acest domn, încât a decis să nu participe la aşa ceva în nici un fel. Spunând aceste lucruri i-a enervat pe cei care erau în jurul sau şi care îi cereau să semneze, la plecare fiind escortat de la Langley [sediul central al CIA] de două gărzi înarmate.

La scurt timp, s-au întâmplat tot felul de lucruri ciudate - unul dintre ele arătând că i se fac şicane. Cardurile sale de credit, unele de la companii cu care lucra de mai bine de 20 de ani, s-au blocat din senin. Acesta este numai unul din semnele care te anunţă că au început şicanele contra ta. Astfel încât omului a început să-i fie frică. A dat anunţ de vânzare a casei. Şi-a mutat deja lucrurile, numai cele strict necesare. Soţia sa este alături de el, are aceleaşi convingeri ca şi ale lui, crede şi acţionează alături de el. Cu alte cuvinte, casa este acum de vânzare, mobila şi alte lucruri personale sunt încă acolo. Nu mai vrea nimic de acolo - nu mai vrea decât să plece. Vrea să plece din ţară, şi în acest fel a venit în contact cu o cunoştinţă de-a mea care se întâmplă să lucreze în domeniul operaţiunilor acoperite. Aşa a dat de mine, şi nu este vorba despre W ci despre un tip cu totul diferit. Este vorba despre o sursă operaţională acoperită.

Astfel, generalul a descris în detaliu - iar ceea ce mi s-a spus, asta a fost - şi a trebuit să renunţ la notiţe şi să stau să ascult. Şi am stat şi am ascultat într-o atmosferă sumbră, şi cu cât primeam mai multă informaţie cu atât atmosfera devenea mai sumbră, întrucât au început să mi se confirme multe din datele pe care mi le spuseseră sursele mele financiare şi începeau să se coroboreze cu datele pe care sursele lui W i le spuseseră.

Deci, să începem.  Acest lucru este important - şi este probabil cel mai important lucru pe care o să vi-l spun vreodată. Vorbind cu acest om, este pentru mine un eveniment care-ţi schimbă viaţa. Atât de serios este jocul, iar dacă noi vom mai exista sau nu peste şase luni nici nu mai are importanţă. Este vorba despre evenimente - este vorba despre acumulările care duc la evenimente şi cum decurg acestea - şi despre a arăta oamenilor că am ghicit corect modul în care vor evolua lucrurile.

Ce a spus generalul. Toţi aceşti emigranţi ilegali care sunt aruncaţi peste frontieră - chiar acum sunt aproximativ 300.000, în curând vor fi un million care vor trece graniţa în fiecare lună. Şi, oameni buni, aşa cum v-am avertizat şi în alte ocazii, este un plan de lungă durată, pe cel puţin 10-11 ani. Acesta este o parte a unei planificări scrise, şi se desfăşoară în conformitate cu aceasta.

Numărul unu, subminarea completă a dolarului american până la sfârșitul anului 2015. Vă amintiţi când v-am spus în decembrie 2013, că în aprilie 2014 va fi dat semnalul pentru marginalizarea dolarului ? Am văzut ce s-a întâmplat în Ucraina - am văzut ce se întâmplă la nivel global - cum lumea se îndepărtează de dolar. Vedem acest crescendo, în care națiunile se întreabă: care-i rostul al însăşi existenţei dolarului? Dar membrii, cititorii, ascultătorii şi simpatizanţii acestui site - ştiu cu toții acest lucru. Voi toți știţi acest lucru - nu am de gând să-l reiau - este vorba despre o subminare completă a dolarului, până la sfârșitul anului 2015. Ăsta e înţelesul evenimentelor - tot conflictul Rusia-Ucraina, care va avea loc; Banca BRICS, care a fost deja lansată, cu o sută de miliarde de euro gata pentru finanțări. Se întâmplă foarte repede, oameni buni, exact aşa cum am avertizat. Aşa va începe subminarea.

Apoi, el a continuat spunând că lucrurile s-au pus în mişcare - în 2017 și nu mai târziu, Statele Unite vor înceta să mai existe. Și aceasta coincide cu subminarea dolarului american, care va ucide și distruge economia Statelor Unite. Și tot cu un anumit scop - năvălirea acestor [imigranţi] ilegali - granițele au rămas larg deschise. "Ei" au de gând să ne fuzioneze în mod forţat cu mexicanii și cu canadienii. Cu alte cuvinte, The North American Union [Uniunea Nord-Americană] este din nou readusă în discuţie. La sfârșitul anului 2017, va fi dat anunțul că nu mai existăm ca guvern funcțional - cu alte cuvinte, vom falimenta. Când apare falimentul, vorbim despre o răsturnare economică majoră. Generalul a mai spus că au fost deja pregătite articolele de prima pagină şi anunțurile. Articolele de prima pagină pentru mass-media - care vor fi date spre publicare mass-mediei - au fost deja pregătite.

Pe măsură ce generalul spunea aceste lucruri, el a făcut, de asemenea, referire la ceva foarte profund, care rezonează cu acest articol, care tocmai a fost scris - și cu alte câteva articole -, cum ar fi The Teutonic Silk Road [Drumul Teutonic (germanic) al Mătăsii], care a fost scris, de asemenea, de către mine. El a spus că cel puţin opt miliarde de dolari, - cifrele ar putea fi însă de până la treizeci și două miliarde - dar opt miliarde despre care el ştie, bani Black Ops [care nu apar în actele oficiale, bani pentru operaţii secrete "ilegale"], care au fost utilizaţi pentru a ajuta la reconstruirea Drumul Mătăsii. Și, oameni buni, dacă aţi citit acest articol, "The New World reordonate" ["Noua reorganizare mondială"] - am făcut o mențiune despre președintele sud-coreean care a vorbit într-un oraș uzbec - care este o cale vitală, un punct vital în Drumul Mătăsii - și președintele a spus că Drumul Mătăsii se va întinde... de unde, oameni buni, de unde? Din Londra - ah, apare din nou acest oraș, despre care unii spun că e mort - și tocmai până la Busan, cel mai sudic oraș-port din Coreea de Sud, al doilea cel mai mare oraş din Coreea de Sud, după Seul, care va fi capătul ţevii - iată acest lung drum.

Ei bine, generalul a declarat că cele opt miliarde de dolari se vor duce pentru construirea acestui drum, care este făcut dintr-un strat de beton dur de trei picioare [~90 cm], cu bare de fier-beton groase de un inci [~2,5 cm] și balast de până la 30 de cm. Cu alte cuvinte, acest beton este extrem de dur. Este foarte puternic - nu-i chip să-l nărui sau să-l sfărâmi. Este incredibil de puternic, și acesta va fi acoperit de trei picioare [~90 cm] de asfalt structural - adică asfalt care este amestecat cu [plasă de] fibră de sticlă - aşa că va fi foarte, foarte puternic. Nimic nu l-ar putea sparge - asta înseamnă Drumul Mătăsii. Și pe el se vor face numai transporturi și operațiuni comerciale și militare - va fi folosit doar pentru nevoile militare și comerciale - adică, pentru nimic altceva. Și v-am detaliat în acest articol cum Drumul Mătăsii reduce durata unui transport maritim de 42 de zile la 14 zile.

Generalul a spus că acest proiect de dezindustrializare a Statelor Unite a început pe vremea lui Nixon și a fost accelerat pe vremea lui Clinton; prin urmare, o mulțime din secretele noastre comerciale au ajuns la chinezi - de aceea am fost dezindustrializaţi. Modul în care va avea loc prăbuşirea - sistemul de control financiar, așa cum a arătat generalul, va fi orașul Londra. Componenta religioasă a acestei chestii va fi la Vatican. Nodul militar - care va fi esenţial în acest colaps operaţional - va fi DC, însă va fi repoziţionat la Denver, Colorado, și voi arăta cu altă ocazie de ce - iar motorul economic/de producţie al New World Incorporated [Lumea Nouă S.A.] va fi China. Desigur, asta nu va veni ca o surpriză. Generalul, de asemenea, a mai spus că suntem în grafic, dacă nu chiar ușor în avans.

Acum, despre situația civililor. Unul dintre lucrurile pe care mi le-a dezvăluit a fost programul piloţilor de drone, și l-a menţionat pe un anume pilot de dronă. Acesta este un domn tânăr, care este o stea în ascensiune - care a fost o stea în ascensiune - la Colorado Springs Air Force Academy. Puştiul este şocat psihic, pentru că săptămâna trecută a ucis aproximativ 37 de civili în străinătate, folosind un Predator. Acest tânăr domn a spus că se simte mai rău decât Hitler din cauza a ceea ce face - uciderea de oameni nevinovați, femei și copii, care sunt doar civili - el știe că nu fac parte din vreun fel de organizație teroristă. Ca să vă faceţi o idee, când tipii ăștia de la drone vă iau la țintă, ei vă pot vedea ca şi cum ar fi la vreo douăzeci de metri distanță, așa că este foarte aproape - așa că atunci când explodaţi, ei au o imagine clară, prin uplink via satelit, a ceea ce se întâmplă cu un corp omenesc atunci când este lovit de o cantitate mare de explozibil de la un obuz, o rachetă, etc. Apoi, el a detaliat programele de drone care sunt în derulare în Statele Unite, care sunt foarte obscure şi foarte compartimentalizate [= de care răspund doar un număr redus de persoane].

El spune că piloții de drone nu au contact unul cu altul. Nu au voie să socializeze între ei; nu au voie să vorbească unul cu altul. Vin acolo; îşi fac misiunea lor pentru două persoane, și pleacă. Și atunci când li se dă liber, pleacă la un interval de treizeci de minute între ei - și cu câte un paznic înarmat după ei pentru a se asigura că se duc acasă - și nu se amestecă cu nimeni altcineva. Ei sunt mereu monitorizaţi, și nu sunt niciodată singuri. Asta e grav. Motivul - "ei" sunt în căutarea de oameni care-i pot ucide pe alţii folosind o dronă, fără scrupule şi fără a-şi face probleme.

Acest lucru se corelează cu întrebările civililor americani cu privire la rezistenţă, şi este o întrebare pe care i-am pus-o generalului. L-am întrebat: ce spuneţi despre rezistenţă ? Despre uriașul adormit, despre care noi vorbim mereu, în termenii cetățeanului american? Și generalul a spus - cu propriile sale cuvinte - "Nu există nicio modalitate de a opri acest lucru". El a mai spus, "Uriaşul este mort. În timp ce uriaşul dormea, o echipă specială de-a noastră a ajuns acolo şi l-a tăiat, l-a omorât pe uriaş".

El a spus că cele mai multe dintre persoanele care cumpără arme de foc și care fac pe soldăţeii la un poligon nu sunt pregătite emoţional "să facă treaba" - ele nu sunt, din punct de vedere emoţional, gata să ucidă. Nu au pregătirea emoțională necesară spre a gestiona situația în mod corespunzător; nu pot face faţă unei echipe tactice. Și al doilea lucru pe care l-a spus generalul, este că oamenii obişnuiţi nu au nicio idee despre dimensiunea forței care vine împotriva lor. Și el a făcut referire la zeci și sute de mii de merks - grupuri de mercenari. Ar fi vorba despre Academy, cu numele anterior XE, şi mai înainte Blackwater, G4S, Becto, Halliburton, Kraft International - i-am numit doar pe cei mai cunoscuţi -, vor veni un puhoi de acest gen de inşi. El a spus că unul dintre lucrurile pe care oamenii nu reușesc să le înțeleagă este faptul că aceste sisteme de arme, care sunt multiplicatori de forţă, vor ucide - un sistem de arme ar putea ucide mii -, iar o dronă ar putea ucide sute sau chiar mii de oameni. Sunt multiplicatori de forță.

Alt lucru pe care l-a spus generalul: atunci când vor prăbuşi Statele Unite în 2017 - când totul se va destrăma - vor dispune de arme biologice, plasate în locații-cheie din Statele Unite. Și exemplul pe care mi l-a dat a fost acesta. Ai o cutie de 33 de uncii de cafea Folgers, și în acea cutie de cafea pui un agent biologic, și dintr-o dată intri într-o zonă aglomerată - să zicem un pasaj rutier în Dallas, Texas, sau podul George Washington chiar de aici, din New York, sau ceva similar, o zonă cu trafic foarte intens - și doar deschizi acea cutie. Și dacă vântul bate - să spunem, aproximativ cu trei mile pe oră [5 km/h] sau cam aşa ceva - ai putea avea douăzeci de milioane de morți în trei zile. Douăzeci de milioane de morți în trei zile. Generalul a continuat, spunând că acest tip de agent biologic va afecta apa, hrana, și aerul. Va avea nevoie de doar trei zile pentru a ucide, cu un procent de reuşită de aproape 98% - şi a spus că testele beta inițiale s-au făcut pe ciuma pneumonică, cea severă şi cea "normală".

Asta înseamnă providența divină - exact ceea ce spuneam. De îndată ce a numit ciuma pneumonică, o sursă de-a mea mi-a trimis un articol - o alertă - care atestă că a existat un bărbat în Colorado care a contractat ciuma pneumonică. De fapt, Ken Shortgen de la Rogue Money şi care este unul dintre colaboratorii noşti, chiar a scris un articol pe această temă - din senin. Este incredibil.

Generalul a continuat, spunând că semnătura armei nu va fi identificată. Cu alte cuvinte, dacă există un laborator care alege să cerceteze agenții virulenţi - ce machiaj de proteine au și cum să-i distrugă sau chiar să-i identifice în mod corespunzător - ar fi imposibil. Cu alte cuvinte, în urma autopsiilor vor fi imposibil de obţinut rezultate. Ce înseamnă asta, oameni buni? Aceasta înseamnă o negare completă şi plauzibilă pentru părțile implicate. Guvernul va dispune de o negare plauzibilă completă.

Un alt lucru pe care l-a spus generalul este că atunci când acest lucru se va întâmpla, " 'Ei' vor suspenda toate pașapoartele. Toate pașapoartele vor fi anulate. Toate aeroporturile și porturile voastre maritime vor fi închise". El a declarat că recentele scurgeri de dovezi despre nave militare - nave de atac de mare viteză şi elicoptere, care au fost reperate în Texas, care au fost reperate chiar aici, în New York și în New Jersey și în California, Louisiana, Florida - acestea sunt operate de echipe pentru operaţiuni speciale sub acoperire. Nu elicopterele pe care le vedeți prin Texas, unde sunt pilotate de Texas State Police - nu despre ele vorbesc - acestea sunt nave mai deosebite. Motivul pentru care se întâmplă astea, oameni buni - de obicei, într-o situație de colaps, persoanele cu mijloace financiare vor dori să angajeze un căpitan, astfel încât să plece pe apă. Aceste nave sunt acolo pentru ca cei care încearcă să plece să fie scufundaţi, direct.

Acesta este un nivel foarte ridicat de activitate operațională sub acoperire, şi este menit să creeze haos - și acesta este lucrul despre care a vorbit generalul - el este speriat, iar acest om nu se sperie de nimic. Dar ceea ce vine asupra acestei ţări și ceea ce au planificat, l-au zdruncinat într-atât încât m-a contactat pentru a găsi o ieșire, o scăpare. El este îngrijorat de soarta copiilor săi, care încă mai trăiesc și muncesc aici, și de cea a nepoților săi. Dar în afară de asta, el vrea să se dea la o parte. Și a insistat: "oameni buni" - a spus el, "este important să se publice aceste informații", pentru că el vrea ca oamenii să iasă din "zona de tragere". Este exact subiectul despre care W și cu mine am vorbit cu câteva luni în urmă, când am spus că trebuie să ne punem la adăpost. Data-cheie este 2017, și am văzut în ultimele săptămâni cum totul începe să se destrame. Tot ceea ce am prezis, lucrurile despre care am vorbit - vrei să vorbeşti despre ceva ce lasă urme vizibile - şi v-am spus, oameni buni, că prețul argintului va fi [stabilit] electronic. Va fi un aranjament electronic al prețului, și va fi stabilit de către CME [Chicago Mercantile Exchange sau CME Group] - v-am spus despre acest lucru, și acum se întâmplă exact aşa cum am spus că va fi.

Vremurile sunt critice, şi apare acest crâmpei de informație, iar acum acest general - tipul ăsta a apărut din senin, împărtăşindu-şi cu mine informațiile. Planificările și protocoalele se potrivesc perfect cu ceea ce am spus. Unul care are patru stele. Care era aproape intrat în Joint Chiefs, dar a renunţat. Un tip care a răspuns de chestiunea Asimetric Warfare, cum ar fi - un alt exemplu dat de el - o echipă care să vină şi să îţi arunce în aer [casa cu] soţia şi copiii, spre a te face să nu mai lupţi. Ce zici de meniul ăsta? Asta m-a zguduit profund.

Ştiţi, eu nu mi-am propus nicidecum să bag oamenii în sperieţi. Îmi place să ofer soluții. Dar luaţi această informație - în legătură cu ea, te poţi ruga, îţi face gânduri, o poţi rumega, o poţi suci pe toate părţile - și apoi să faci ce trebuie făcut în zilele care vin. Dacă puteţi ieși din țară, și nu-mi pasă unde naiba vreţi să mergeţi - oriunde - nu vă spun să veniţi în sudul Chile-ului şi să vă implicaţi în ceea ce facem noi pe-acolo. Dacă aveţi posibilitatea să fugiţi spre nord, fugiţi spre nord. Dacă aveţi posibilitatea să fugiţi spre sud, fugiţi spre sud. Dacă puteți obține un iaht, chiar acum, împreună cu vreun prieten bogat, cu care doriţi să navigaţi la dracu'-n praznic, faceţi asta. Sau dacă pur și simplu vă daţi la fund - să staţi departe de zonele dens populate din aceste state dens populate - v-aș recomanda să faceţi asta. Treaba se nasoleşte.

Acesta este motivul pentru care a eșuat complet paza la graniţă [cea de sud, cu Mexicul], și de ce această prăbuşire are loc chiar acum. Astfel încât reţineţi această informație, gândiţi şi acționaţi bazându-vă pe ea. Nu ezitaţi. Nu așteptați.

A fost Guerrilla, am încheiat transmisia şi ies din emisie.

26 iulie 2014

http://www.stevequayle.com/index.php?s=33&d=1040

9 comentarii :

Riddick spunea...



New World (Re)Ordered w/Audio Report

http://roguemoney.net/2014/07/17/new-world-reordered-waudio/


The Teutonic Silk Road
http://roguemoney.net/2014/05/01/the-teutonic-silk-road/


When are Critical Incidents going to occur

Staged Critical Incidents - What are your Response Plans ?

http://riddickro.blogspot.com/2010/12/when-are-critical-incidents-going-to.html


Critical Incidents Coming

http://riddickro.blogspot.com/2011/01/critical-incidents-coming.html

Crystal Clear spunea...

Cred că suma de 8 miliarde dolari pentru Drumul Mătăsii este subestimată.
La noi s-a chektui parcă ceva asemănator pentru Autostrada Bechtel...

Riddick spunea...

O fi doar "cota" vreunui "compartiment" de care ştie generalul - vorbim despre bani Black Ops (Operations), deci care nu apar oficial nicăieri. Or mai veni din alte părţi, şi din alte ţări.

Crystal Clear spunea...

Aha...

Anonim spunea...

In material se spune:
''Și al doilea lucru pe care l-a spus generalul, este că oamenii obişnuiţi nu au nicio idee despre dimensiunea forței care vine împotriva lor. Și el a făcut referire la zeci și sute de mii de merks - grupuri de mercenari. Ar fi vorba despre Academy, cu numele anterior XE, şi mai înainte Blackwater, G4S, Becto, Halliburton, Kraft International - i-am numit doar pe cei mai cunoscuţi -, vor veni un puhoi de acest gen de inşi''

dupa care se adauga:

''că aceste sisteme de arme, care sunt multiplicatori de forţă, vor ucide - un sistem de arme ar putea ucide mii -, iar o dronă ar putea ucide sute sau chiar mii de oameni. Sunt multiplicatori de forță.''

Daca veti fi putin mai atenti pe strada veti vedea masini, mergind cu viteza, uneori generind si accidente de circulatie cu urmari deosebite, pe care este scris cu caractere gigentice G 4 S.
Firma are deja o istorie in Romania( http://www.g4s.ro/ro-RO/)sis-a dezvoltat in liniste...
La originile ei se afla o firma de paza constituita de niste oameni,romani,foarte ''interesanti''(net-ul contine multe detalii).

Ei, ce credeti ca va face G 4 S in Romania, in contextual unor evenimente ca cele evocate de articol ????

Riddick spunea...

Chiar azi am văzut un "bodyguard" pe spatele căruia scria G4S, la ieşirea dintr-un mall la care făcea de pază, care vorbea cu cineva la telefon. Îl ruga pe cel cu care vorbea să-l împrumute "cu două milioane, până pe 15 (august)", avea nevoie fiindcă pleca la munte. Nu era el din "acea categorie", dar or mai fi şi alţii.

Crystal Clear spunea...

G4S asigura paza la Banca Transilvania care are afaceri m ai ales cu SUA ,CANADA. Toate taxele pentru vize la ambasade se platesc la BT

Riddick spunea...

G4S din România este o ramură a G4S-ului "mare", nu este doar o coincidenţă.

Crystal Clear spunea...

Bineînţeles !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: