Ce ipocrizie, să remarci că PSD-ALDE nu mai au majoritate parlamentară fără sprijinul grupului minorităţilor naţionale*, şi în acelaşi timp să aştepţi ca tot un... minoritar (Iohannis) să înjghebeze o majoritate fără PSD-ALDE, din "oaste de strânsură".

* la moţiune n-au votat şi "disidenţii" din PnL, dar la votul de învestitură s-ar "arăta"

© my angry rants

05 iunie 2014

Protest împotriva "împământenirii" anormalităţiiComunicat de presă - Protest al Societății Civile

Către Primăria Generală București Scrisoare deschisă de protest

Adresată Primarului General al Bucureștiului, dl. Sorin Oprescu

Stimate domnule Primar General,

Asistăm cu surprindere și tristețe la uzurparea, de către agenții de lobby ai 'minorităților sexuale', a numelui capitalei Românei, București.

Față de anii trecuți, când cei în cauză își organizau manifestările sub denumirea onestă de 'Gay Fest' (adică festivalul homosexualilor), anul acesta vom avea un 'Bucharest Pride'! Adică, în opinia organizatorilor, un soi de festival al mândriei bucureștene!

Ca locuitori ai Bucureștiului și cetățeni ai României, vă asigurăm că nu ne simțim deloc mândri de astfel de asociere. Desigur, nu avem nimic împotriva exercitării dreptului la viață privată al nimănui; nu găsim însă nimic 'privat' în a implica numele celui mai mare oraș al țării într-un astfel de eveniment.

Ne permitem să vă reamintim că pe stema municipiului București figurează icoana unui sfânt al Bisericii Ortodoxe — Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, care este și patronul spiritual al acestui oraș.

Cum poate fi asociat acesta cu un marș al lipsei de rușine? Sau cu declamarea de povești cu 'familii' în care există 'doi tați' și 'două mame'? Sunt două evenimente care vor avea loc în spațiul public, în timpul Bucharest Pride. Cunoașteți pe cineva născut din doi bărbați sau din două femei? Noi nu!

Românii, ca oricare alt popor din Europa sau din lume, nu sunt definiți prin comportamentul lor sexual, ci prin setul de valori la care aderă. Ceea ce se promovează prin manifestări de tipul 'Bucharest Pride' este incompatibil nu doar cu valorile creștinismului majoritar în România, ci și cu ale bunului simț minimal — însușire ce lipsește cu desăvâșire agenților de lobby homosexual.

De aceea, în numele tuturor cetățenilor creștini, vă adresăm îndemnul de a vă delimita public de această asociere. Luați, vă rugăm, domnule Primar General, o poziție clară împotriva încercării 'minorităților sexuale' de a induce în rândul cetățenilor majoritari ideea că 'Bucharest Pride' este o manifestare a tuturor bucureștenilor.

Cu prețuire deosebită,

1. Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului (București)

2. Asociația Dascălilor din România (București)

3. Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă (București)

4. Asociația PRO VITA — filiala București

5. Asociația Ortodoxia Tinerilor (Galați)

6. Liga de Utilitate Publică — LUP (București)

7. Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca (București)

8. Asociația 'Cercul Studențesc Floarea de Foc' (București)

9. Asociația 'Doamna Stanca' (București)

10. Asociația 'Sfântul Grigorie Palama'

11. Asociația Civic Media (București)

12. Asociația Ortodoxia Tinerilor (București)

13. Asociația Familia Ortodoxă (București)

14. Asociația Tradiția Românească (București)

15. Asociația 'Gaspar, Baltasar & Melchior' — Scoala Agathonia (București)

16. Asociația pentru Revigorarea Tradiției — ART (București)

17. Asociația Basarabii (București)

18. Asociația Hrisdoria

19. Asociația Tinerii Creștini Ortodocși

20. Asociația Civică a Tinerilor Creștin Ortodocși Români — ACTOR (București)

21. Asociația Christiana (București)

22. Fundația Sfânta Irina (București)

23. Asociația ROST (București)

24. Asociația Predania (București)

25. Asociația AMMA (Silvestru, București)

26. Alianța pentru Demnitate Națională (București)

27. Liga pentru Identitate Națională (București)


AGERPRES

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Horia-Roman Patapievici, 2009: "Ei bine, teza mea este că Parlamentul European, care funcţionează mai degrabă ca un club de influenţare şi de lobbying decât ca un parlament obişnuit, e chemat să joace, pentru viitor, rolul corpului politic absent. Rolul său îmi pare a fi acela de a forma o comunitate politică provizorie, în vederea realizării treptate a comunităţii politice permanente, care, în proiect, ar fi demosul european. Parlamentul European este, prin urmare, un fel de corp politic european avant la lettre: în el, aşa zicând, se experimentează in vitro poporul politic european".

Postări populare (nu P.P.E. !):