15 noiembrie 2013

"Deci, asta este povestea terenului. Aş îndemna fiecare român, dacă poate." (II)

Ioana Băsescu: "Terenul a fost plătit dintr-un credit bancar ipotecar în valoare de 1.028.507,55 euro şi din surse proprii până la concurenţa sumei de 1.306.845 euro, adică suma de 278.337,45 euro."

El problemo: 1.028.507,55 > 700.000

CEC Bank / Persoane fizice / Credite / Credite imobiliare / Credite ipotecare / Cumpărarea de terenuri:


7 comentarii :

Riddick spunea...

Imaginile (printscreen) sunt de azi. Bănuiesc că nu s-a micşorat plafonul maxim de creditare, din septembrie până azi.

Crystal Clear spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16034205-ioana-basescu-facut-publice-toate-documentele-legate-cumpararea-terenului-agricol-din-calarasi.htm

Riddick spunea...

Cică directorii de la CEC Bank care au semnat "over-creditul" (> 700.000 EUR) ar fi de la USL.

Riddick spunea...

http://www.evz.ro/detalii/stiri/creditul-ioanei-basescu-a-fost-aprobat-de-reprezentantii-usl-la-cec-1067613.html

Crystal Clear spunea...

Când văd câţi bani pot câştiga unii angajaţi la stat mă crucesc şi realizez că n-avem nici o şansă să ajungem la capaitalism adevărat

Riddick spunea...

Mi se par mari şi taxele notariale (citisem de circa 1000 de euro pentru un apartament vândut). Mi se par de 2-3 ori mai mari decât ar fi normal. La naiba, doar verifică actele şi pun o ştampilă.

Crystal Clear spunea...

Jaf curat cu notarii astia. Sunt de-o lăcomie şi aroganţă incalificabilă
Stat în stat


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: