15 noiembrie 2013

"Deci, asta este povestea terenului. Aş îndemna fiecare român, dacă poate." (II)

Ioana Băsescu: "Terenul a fost plătit dintr-un credit bancar ipotecar în valoare de 1.028.507,55 euro şi din surse proprii până la concurenţa sumei de 1.306.845 euro, adică suma de 278.337,45 euro."

El problemo: 1.028.507,55 > 700.000

CEC Bank / Persoane fizice / Credite / Credite imobiliare / Credite ipotecare / Cumpărarea de terenuri:


7 comentarii :

Riddick spunea...

Imaginile (printscreen) sunt de azi. Bănuiesc că nu s-a micşorat plafonul maxim de creditare, din septembrie până azi.

Crystal Clear spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16034205-ioana-basescu-facut-publice-toate-documentele-legate-cumpararea-terenului-agricol-din-calarasi.htm

Riddick spunea...

Cică directorii de la CEC Bank care au semnat "over-creditul" (> 700.000 EUR) ar fi de la USL.

Riddick spunea...

http://www.evz.ro/detalii/stiri/creditul-ioanei-basescu-a-fost-aprobat-de-reprezentantii-usl-la-cec-1067613.html

Crystal Clear spunea...

Când văd câţi bani pot câştiga unii angajaţi la stat mă crucesc şi realizez că n-avem nici o şansă să ajungem la capaitalism adevărat

Riddick spunea...

Mi se par mari şi taxele notariale (citisem de circa 1000 de euro pentru un apartament vândut). Mi se par de 2-3 ori mai mari decât ar fi normal. La naiba, doar verifică actele şi pun o ştampilă.

Crystal Clear spunea...

Jaf curat cu notarii astia. Sunt de-o lăcomie şi aroganţă incalificabilă
Stat în stat


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: