01 octombrie 2013

Ce mascaradă ordinară... ce coţcărie...


Mai este doar o chestiune de timp până se va schimba majoritatea de la CCR, odată ce a fost aleasă ca judecător la CEDO Iulia Motoc, cu un scor care nu lasă niciun dubiu asupra faptului că mişcarea era demult pregătită, inclusiv pe plan extern (132 din 151 voturi, la APCE, unde România are zece delegaţi). Acum, Băsescu este "descărcat de gestiune", nu prea se mai poate spune că tot Echipa Băsescu de la CCR va reconfirma (a doua oară) cvorumul de 30%, "pe care el l-a contestat" (n'aşa ?!), şi că tot majoritatea lui va valida fraudulos un referendum fără cvorum îndeplinit, ca în 2003 (atunci au venit maxim 40% în două zile, validare cu "55,7%").

Clica PDUSL vrea să se valideze, ÎN ORICE CONDIŢII, referendumul de regionalizare (de "revizuire a Constituţiei"). Chiar prin falsificarea procentului de participare, ca în 2003. Iar Băsescu trebuie scos din cauză, ca să poată spune "pâi, eu nu (mai) am majoritate la CCR". Ca să-i prostească în continuare pe cei care-l mai pot crede.

Şi totuşi, reconfirmarea cvorumului (şi a altor chestii) va fi pe faţă (CCR va discuta contestaţia pe 23 octombrie), cu Motoc încă la CCR, ori Bârsan (de la CEDO) va demisiona înainte de finalul mandatului (care este în decembrie) ? Ca Motoc să facă loc unuia numit de parlament (deci, de USL).

5 comentarii :

Riddick spunea...

10 iunie 2013:

LE SPUNEAM BOILOR CĂ-I FACE BĂSESCU ŞI NU MĂ CREDEAU !

Mă rog, urmează confirmarea finală...

Boarfa pusă de UNPR-PDL la Curtea Constituţională la indicăţiile lui Băsescu va fi aproape sigur numită judecător la CEDO din partea României, lăsând majoritatea USL-ului, ca să treacă amendamentul cu reducerea cvorumului la 30%, iar Băsescu să-şi poată prosti în continuare tot mai puţinii susţinători (va pretexta: "Nu mai am majoritate la CCR, deh... dar, ştiţi ! Eu am fost împotrivă !").

http://riddickro.blogspot.ro/2013/06/le-spuneam-boilor-ca-i-face-basescu-si.html

Crystal Clear spunea...

Ăstia au început să taie şi sa spânzure intr-o mulţime de ţari : Romania, Bulgaria, Grecia, Italia, Spania, Portugalia.
Ce mama naibii facem ?

Riddick spunea...

Dăm semnalul: "deşteptarea ! nu mai staţi sub plăpumi !"

Anonim spunea...

Am fost la Buc. si ma voi duce asa cum am declarat intr-un INTERVIU CENZURAT da digi 24. Ca voi veni din fundul MOLDOVEI ori de cite ori NARODUL se v-a pleca la stinga DE LA DREAPTA CREDINTEI NEAMULUI ROMANESC. Stiti de ce mi s-a luat interviul? Pentru ca la chimir aveam o FLINTA si O CRUCE celtica identica ca cea de la portile altarului din bisericile BUCOVINENE. Doamne ajuta.
Nota
A doua zi fratele MASON MAIOR hocus pocus a iesit pe sticla cu cuvinte intelepte. http://www.realitatea.net/voxpublica-cu-ochii-pe-george-maior-ce-e-extremismul-monitorizat-de-sri-ce-inseamna-eco-anarhia_1282934.html

Riddick spunea...

A cam venit vremea de flintă-flintă, nu doar de una tip breloc. ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: