17 septembrie 2013

PP-DD, singurul partid parlamentar de opoziţie

Liderul deputaților PP-DD, Daniel Fenechiu a anunțat, marți, retragerea grupurilor parlamentare ale PP-DD de la prezentarea susținută de premierul Victor Ponta, privind acordul cu FMI.
El a precizat că s-a luat această hotărâre deoarece premierul nu i-a consultat și pe cei de la PP-DD, în calitate de reprezentanți ai Opoziției, așa cum a făcut cu cei de la UDMR și de la PDL.

r/NEWS
Falsa opoziție: PDL și UDMR.

PP-DD apare ca singurul partid parlamentar de opoziție: nu a ajuns și la PP-DD varianta finală a scrisorii de intenție cu FMI. Nici nu a existat vreo întâlnire PP-DD - delegație FMI (PDL a participat la "consultări").

Ponta: "De altfel, sub beneficiul confidenţialităţii am pus la dispoziţia domnului preşedinte Blaga, cum am făcut şi cu domnul preşedinte Hunor Kelemen, textul scrisorii de intenţie."

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Incredibil !

Pe de alt parte, lui Mihai Neamţu i se permite să facă circ in Parlament deşi nu are parlamentari aleşi..Deh, el e "opoziţie"...

Riddick spunea...

PNR are un singur parlamentar, Valeriu Todiraşcu. Nu mi-e clar cum de a putut ajunge la tribună Mihail Neamţu, care nu este parlamentar.

Crystal Clear spunea...

Bineînţeles că a fost regie, ca iasa NM în evidenţă ca şi "patriot" ..

Riddick spunea...

L-ar fi băgat Remus Cernea (mai nou, sunt "aliaţi contra RMGC"):

http://www.mediafax.ro/politic/ponta-cernea-l-a-adus-in-parlament-pe-legionarul-de-mucava-neamtu-nu-am-decat-sa-ma-supar-pe-mine-11348064

Crystal Clear spunea...

Ce bine i-au zis : "legionarul de mucava"....

"Pretinu" la nevoie de cunoaşte...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: