17 septembrie 2013

PP-DD, singurul partid parlamentar de opoziţie

Liderul deputaților PP-DD, Daniel Fenechiu a anunțat, marți, retragerea grupurilor parlamentare ale PP-DD de la prezentarea susținută de premierul Victor Ponta, privind acordul cu FMI.
El a precizat că s-a luat această hotărâre deoarece premierul nu i-a consultat și pe cei de la PP-DD, în calitate de reprezentanți ai Opoziției, așa cum a făcut cu cei de la UDMR și de la PDL.

r/NEWS
Falsa opoziție: PDL și UDMR.

PP-DD apare ca singurul partid parlamentar de opoziție: nu a ajuns și la PP-DD varianta finală a scrisorii de intenție cu FMI. Nici nu a existat vreo întâlnire PP-DD - delegație FMI (PDL a participat la "consultări").

Ponta: "De altfel, sub beneficiul confidenţialităţii am pus la dispoziţia domnului preşedinte Blaga, cum am făcut şi cu domnul preşedinte Hunor Kelemen, textul scrisorii de intenţie."

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Incredibil !

Pe de alt parte, lui Mihai Neamţu i se permite să facă circ in Parlament deşi nu are parlamentari aleşi..Deh, el e "opoziţie"...

Riddick spunea...

PNR are un singur parlamentar, Valeriu Todiraşcu. Nu mi-e clar cum de a putut ajunge la tribună Mihail Neamţu, care nu este parlamentar.

Crystal Clear spunea...

Bineînţeles că a fost regie, ca iasa NM în evidenţă ca şi "patriot" ..

Riddick spunea...

L-ar fi băgat Remus Cernea (mai nou, sunt "aliaţi contra RMGC"):

http://www.mediafax.ro/politic/ponta-cernea-l-a-adus-in-parlament-pe-legionarul-de-mucava-neamtu-nu-am-decat-sa-ma-supar-pe-mine-11348064

Crystal Clear spunea...

Ce bine i-au zis : "legionarul de mucava"....

"Pretinu" la nevoie de cunoaşte...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: