17 iulie 2013

Isărescu este candidatul prezidenţial al Sistemului


Cam asta ar fi ideea principală (nerostită explicit !) a articolului de la Naţional:

Exclusiv! Planul diabolic al lui Băsescu pentru prezidenţiale!

Inregimentarea primarului sibian la conducerea PNL s-a bazat pe ratiuni cat se poate de pragmatice: folosirea excelentelor relatii externe ale acestuia, intr-o incercare disperata de a contracara influenta Cotrocenilor pe langa marile cancelarii occidentale.

Klaus Iohannis incearca in zadar sa-l trezeasca la
realitate pe Crin Antonescu
Iar Klaus Iohannis chiar si-a folosit din plin canalele diplomatice si de afaceri aflate la dispozitie, numai ca demersurile sale nu au avut efectul scontat. Din contra, actualul prim-vicepresedinte liberal a ramas stupefiat cand a aflat, pe cai neoficiale, ca nu ar fi deloc indicat sa faca greseala politica de a se arunca intr-o cursa prezidentiala care se anunta de-a dreptul halucinanta, cu nume grele ale sistemului folositi drept „iepuri” si un „salvator al patriei” care va sprinta pe final. Si care nu este in nici un caz Crin Antonescu…


Alea jacta est

Mihai Razvan Ungureanu, Catalin Predoiu si
George Maior, tintele false pregatite pentru
cursa prezidentiala
Adeptii deloc putini ai teoriei conspiratiei privesc cu suspiciune ca tocmai alesul coalitiei de guvernare pentru a candida la prezidentiale a fost ocolit, pana acum, de-a dreptul ostentativ, de bratul tot mai lung al legii. Asa ca se da mai mult ca sigura „cooptarea” lui Crin Antonescu in grupul select al celor care dau cu subsemnatul in fata procurorilor anticoruptie la momentul oportun. Drept urmare, unii consilieri liberali mai pragmatici au pregatit si o varianta de rezerva, astfel ajungand edilul din Sibiu numarul doi in partid. Numai ca „neamtul” pare deja sa regrete pasul facut, mai ales dupa ce a aflat ca nici macar „ai lui” nu il sustin. Ba, mai mult, chiar l-ar fi avertizat ca „zarurile sunt deja aruncate”. Si, fair-play, Johannis ar fi incercat in zadar sa-l puna in garda si pe Crin Antonescu despre planul de-a dreptul diabolic pritocit la Palatul Cotroceni.

Tridentul lui Neptun

Catalin Predoiu
Este greu de crezut ca, dupa noua ani de lupte politice de gherila, presedintelui jucator Traian Basescu ii este indiferent cine ii urmeaza la Palatul Cotroceni. Mai ales ca, in special prin actiunile sale din ultima vreme, seful statului face pur si simplu „partie” pentru preferatul sau. Asupra caruia, insa, inca planeaza misterul. Cert este ca interesul actual al Cotrocenilor este sa pastreze cat mai multa vreme perdeaua de fum care acopera adevarata optiune a lui Traian Basescu. Si care, dupa cate a descoperit cu stupoare si Klaus Iohannis, are deja si acceptul celor mai importanti parteneri externi ai Romaniei. 

George Maior
Drept urmare, dupa cum sustin sursele noastre, intreg sistemul se va mobiliza exemplar pentru a amana cat mai mult cu putinta aflarea identitatii adevaratului candidat al coabitantilor. Iar pentru reusita acestui demers se ia in calcul inclusiv aruncarea pe arena mediatica, pe rand sau concomitent, a trei candidati de conjunctura. Si al caror singure nume si legaturi mai mult decat stranse cu serviciile secrete vor bulversa cu siguranta opinia publica. Este vorba despre Mihai Razvan Ungureanu, Catalin Predoiu si, nu cel din urma pe lista prezidentiabililor, George Maior. Care insa, daca va fi nevoie sa faca acest pas, il va face din postura de diplomat, si nu direct din biroul de sef al SRI.

Tinte false

Simularile strategilor politici care se afla in spatele acestui scenariu arata ca putinele guri de tun mediatice care se mai afla la dispozitia lui Crin Antonescu isi vor consuma zadarnic munitia, atacandu-i furibund pe cei trei. De asemenea, speriat ca tara noastra tinde sa cada cu totul in mrejele Serviciilor, electoratul va rasufla usurat cand, pe ultima suta de metri, un tehnocrat va accepta sa preia din mers stafeta de candidat al adeptilor globalismului mondial. Ceea ce va insemna ca romanii vor putea canta fericiti, aidoma fotbalistilor, „sa vina banii, sa vina banii la baieti!”. Banii europeni, bineinteles. Si astfel, pana si actualii parteneri ai lui Antonescu vor avea justificarea necesara pentru a explica propriului electorat ca nu au facut decat sa aleaga „raul cel mai mic”, dupa buna traditie romaneasca…

2 comentarii :

Riddick spunea...

Schema pentru 2014 (alegeri prezidenţiale)

UDMR e adjudecat de gaşca Ponta, dar asta n-ar împiedica şi "centrul-dreapta" să-l susţină la turul doi pe Isărescu. E manevră, Căcărău va candida doar ca (să încerce) să-l împiedice pe Dan Diaconescu să intre în turul doi. Cu Căcărău având în spate grupat USL, şi cu un no-name de la "centru-dreapta", garantat intră DDD în turul doi. Asta-i "schema" (nu-mi dau seama PDL ce va face): Isărescu - candidat PSD, Macovei sau Udrea - candidat-iepure pentru Isărescu, din partea (P)MP/DA, Căcărău la blocaj la Dan Diaconescu.

http://www.cotidianul.ro/mru-invita-udmr-sa-sustina-viitorul-candidat-al-dreptei-la-presedintia-romaniei-216334/

Riddick spunea...

Secta lui Băsescu propovăduiește "mântuirea prin Isărescu-Ponta"

Goarna eurobăsistă Madame Blogary lansează - de probă - scenariul pontobăsist pentru 2014-2016, ca să vadă cum e primit. Isărescu, de la o vreme, este dat în diverse sondaje ca întrând în turul doi cu Ponta sau cu "candidatul USL" și se afirmă că ar avea acordul cui trebuie ca să ajungă președinte. Mă rog, acordul ultim l-ar da electoratul (nu ?!). PSD este menționat printre "formațiunile anti-extremiste", iar Ponta ar continua ca premier, inclusiv cu susținere "de centru-dreapta".

http://riddickro.blogspot.ro/2013/05/secta-lui-basescu-propovaduieste.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: