07 martie 2013

Deutsche Welle recunoaşte : Stănişoară era omul lui Băsescu


Şi nu al lui Blaga, cum au insinuat goarnele băsiste mai zeloase (mai ales cele de la Evenimentul zilei; linkul iniţial a dispărut).
Trădarea a ieşit din spaţiul moralei şi a devenit o tehnică politică în toată puterea cuvântului. Aşadar mai relevant este că unul din colaboratorii foarte apropiaţi ai preşedintelui Băsescu în anii anteriori, un om iniţiat în temele majore ale politicii externe şi de securitate a plecat exact în braţele celui mai înverşunat adversar. Pare aproape neverosimil. Dar dacă ne abţinem să facem gratuite judecăţi de natură morală, nu ne rămâne decât să remarcăm că întreaga construcţie politică a preşedintelui se prăbuşeşte pe zi ce trece, că se năruieşte cărămidă cu cărămidă şi că nu mai rămân de partea sa decât o mână de „samurai” înfocaţi.

3 comentarii :

Riddick spunea...

Ipoteza lui Stochita: ”Crin are un proiect de racolare a fostilor colaboratori ai presedintelui!”

Crin Antonescu si-a angajat niste consilieri politici care au elaborat un proiect de racolare a foștilor colaboratori ai președintelui Traian Băsescu – Sorin Frunzăverde și Mihai Stănișoară sunt doar două exemple – afirmă Cătălin Stoichiță, finul primarului Marian Vanghelie.

http://www.inpolitics.ro/ipoteza-lui-stochita-crin-are-un-proiect-de-racolare-a-fostilor-colaboratori-ai-presedintelui-art67804.aspx#

Riddick spunea...

Linkul a dispărut inclusiv pe m.evz.ro, unde a rămas doar titlul - EXCLUSIV. ÎNCĂ UN OM AL LUI BLAGA TRECE ÎN PNL. Mihai Stănişoară a fost văzut recent în compania lui Frunzăverde şi Blaga. Blaga neagă

"Aceasta stire nu este disponibila"

http://m.evz.ro/news/1026945

Riddick spunea...

La EVZ este acţionar semnificativ Dan Andronic, mercenar politic, care a lucrat pentru PnL, iar acum pentru o anumită parte din PDL. Fiul pro-USlistului Adrian Andronic.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: