02 martie 2013

Clipul cu "politicianul social-democrat George Maior", retras la cererea SRI






De la Francois Hollande, la Victor Ponta, Mihai Tănăsescu sau George Maior

 [...] In acelasi context trebuie amintit un alt social-democrat roman de anvergura internationala, George Cristian Maior, actualul director al SRI, politician si diplomat de cariera. Pentru George Cristian Maior, conceptul de gândire strategică inseamna evaluarea forţelor aflate într-o anumită dispunere şi o inferare anticipativă a paşilor care trebuie urmaţi pentru realizarea obiectivului propus. O astfel de gândire creează posibilitatea de a mişca lucrurile în mod ţintit, de a crea ordine, a evita surprizele şi a atinge scopurile, scrie George Cristian Maior in una din lucrarile sale.


Directorul SRI, agent electoral fără voia sa pentru socialiştii lui Victor Ponta

[...] Contactat de REALITATEA.NET, purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Savu a declarat că instituţia „nu a făcut niciun fel de demers în acest sens. Nu mi s-a cerut punctul de vedere, nu mi s-a cerut acordul. Vom lua măsurile inclusiv în justiţie pentru o asemenea situaţie. Noi regretăm că se încearcă atragerea serviciului în dispute politice. Şeful SRI îşi manifestă clar echidistanţa politică”, după care a spus că va reveni cu precizări.

Mai mult, fostul ministru de Finanţe Mihai Tănăsescu declară că nu ştie nimic despre acest subiect. „Nu ştiu despre ce vorbiţi, eu nu sunt în ţară, nu am prea mult acces la televizor. Nu trebuiau să-mi ceară acordul pentru aşa ceva.”, susţine Tănăsescu.

Guşă: Comanda vine din zona unui pesedist

"Este un lucru fără precedent, din experianţa pe care o am în industria media, care a ridicat semne de întrebare. În urmă cu câteva zile, când s-a primit comanda de spot comercial, plătit - să fie bine lămurite treburile, am spus că e un lucru normal de promovare, se practică în Europa între grupurile parlamentare. Când am văzut alăturarea unor oameni care nu au angajare politică, alături de Ponta, s-au trezit semne de întrebare. Vorbim de personalităţi - Tănăsescu şi George Maior - care nu mai au etichetă poltiică. Am înţeles că nu s-a cerut acordul niciunuia dintre cei 3 implicaţi, Ponta, Tănăsescu, Maior. E un scenariu ciudat de politică dâmbovieană,îşi asumă implicarea unor persoane într-un scandal - de natura să destabilizeze intern USL şi ar putea să se constituie ca replică la intrarea lui Klaus Johannis în PNL. Există un site pe care nu şi-l asumă nimeni, social-democratia.eu, o societate care a comandat ca spotul să apară, companie de publicitate foarte apropiată de afacerile unui lider social-democrat care ar dori să-şi facă pârtie şi să tulbure puţin apele", a declarat directorul editorial al Realitatea TV, Cozmin Guşă.

"Cred că ar fi important pentru acel lider să explice cum şi-a permis să implice în spot primul ministru şi directorul SRI. Să vă dau informaţia în exclusivitate - nici în ce îl priveşte pe Ponta, nici pe Maior nu s-a cerut acord de a fi implicaţi într-un spot de sorginte politică", a adăugat Guşă.

Acesta a precizat că spotul va fi retras de la difuzare.

7 comentarii :

Riddick spunea...

Retras de la difuzarea pe (unele ?) televiziuni, nu de pe siteul respectiv şi de pe canalul de user YouTube aferent.

"Vom lua măsurile inclusiv în justiţie pentru o asemenea situaţie."

Riddick spunea...

"inclusiv în justiţie"

Mai e vorba şi de "alt gen de măsuri" ? Întreb fiindcă e trecut pluralul "vom". Dacă zicea doar Maior că se va implica el mai "profund", era altă treabă.

Anonim spunea...

Ce avem noi aici. Da. Da. Ce avem noi aici. Pai in primul rind MASONI ne tot repeta in ultimul secol si ultimile clipe dictonul INVATATI INVATATI INVATATI. Si eu daca nu vreau sa invat si nu vreau sa fiu SOCIAL cu DEMO-n-CRATIA oare ce patesc. Voi intra in monitorizarea ONG-ului acela numit ACCEPT. In ultima perioada parca nu mai reusim sa luam bacaloreatul. Oare de ce? Pentru ca nu am invatat LECTIA predata de unii. Pace voua.

Riddick spunea...

Aşa-i, suntem îndărătnici, nu vrem "progres". ;-)

Anonim spunea...

Vrei sa spui progresiv FARA NUMAR FARA NUMAR dar cu multe zerouri in coada.
Stii bancul acela. La o rascruce de drumuri se intilnesc: un crestin, un musulman si un JIDAN. Bai voi cum face cind faceti milostenie cind aveti profit; crestinul pai eu trag o linie si arunc cu o moneda. Ce cade dincolo e a lui D-zeu ce cade incoace e la meu. Musulmanul. Eu fac un cerc mare. Ce cade dincolo de cerc e a lui ALAH ce cade in cerc e al meu. Acum JIDANUL. Pai eu arunc in sus cu bani si ce ramine in cer e a lui D-zeu ce cade pe pamint e la meu. Asa ca INVATATI, INVATATI, INVATATI.

Riddick spunea...

Puteai scrie "jidan" cu litere mici, care era problema ?

Anonim spunea...

Deocamdata ovreiu e pe picior mare in ROMANIA adormita.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: