09 noiembrie 2012

De ce nu voi vota niciodată cu ARD.eu


Am votat ardeiu' în 2004, însă acum nu pot vota cu ARD.eu, care şi-a trecut în proiectul programului de guvernare această porcărie:
"sprijinirea ideii întăririi unității politice a Uniunii Europene, inclusiv în punerea bazelor creării Statelor Unite ale Europei (SUE)"
Restul aiurelilor din program devin minore, prin comparaţie.

N-au decât să se ia de mână cu aşa-zişii lor "adversari" din USL, care sunt însă mai precauţi în formulări. Deşi au o agendă comună - implementarea diktatelor Bruxelului.

Programul de guvernare ARD - rezumat, format PDF.

3 comentarii :

Riddick spunea...

Băi, nene... ASTA-I DINAMITĂ !

Mai rămânea să susţină căsătoriile gay (sau va veni cu chestia asta USL, dupa alegeri ? - temă eurosocialistă).

Riddick spunea...


ARD - arhivat:

https://archive.today/rbHnR

Riddick spunea...

https://web.archive.org/web/20170219075823/http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2012-11-6-13561607-0-program-guvernare-ard-6-noiembrie-2012.pdf  (la pagina 60 apare citatul)

https://web.archive.org/web/20121105090425/http://aliantaromaniadreapta.eu/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: