09 noiembrie 2012

De ce nu voi vota niciodată cu ARD.eu


Am votat ardeiu' în 2004, însă acum nu pot vota cu ARD.eu, care şi-a trecut în proiectul programului de guvernare această porcărie:
"sprijinirea ideii întăririi unității politice a Uniunii Europene, inclusiv în punerea bazelor creării Statelor Unite ale Europei (SUE)"
Restul aiurelilor din program devin minore, prin comparaţie.

N-au decât să se ia de mână cu aşa-zişii lor "adversari" din USL, care sunt însă mai precauţi în formulări. Deşi au o agendă comună - implementarea diktatelor Bruxelului.

Programul de guvernare ARD - rezumat, format PDF.

3 comentarii :

Riddick spunea...

Băi, nene... ASTA-I DINAMITĂ !

Mai rămânea să susţină căsătoriile gay (sau va veni cu chestia asta USL, dupa alegeri ? - temă eurosocialistă).

Riddick spunea...


ARD - arhivat:

https://archive.today/rbHnR

Riddick spunea...

https://web.archive.org/web/20170219075823/http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2012-11-6-13561607-0-program-guvernare-ard-6-noiembrie-2012.pdf  (la pagina 60 apare citatul)

https://web.archive.org/web/20121105090425/http://aliantaromaniadreapta.eu/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: