09 noiembrie 2012

De ce nu voi vota niciodată cu ARD.eu


Am votat ardeiu' în 2004, însă acum nu pot vota cu ARD.eu, care şi-a trecut în proiectul programului de guvernare această porcărie:
"sprijinirea ideii întăririi unității politice a Uniunii Europene, inclusiv în punerea bazelor creării Statelor Unite ale Europei (SUE)"
Restul aiurelilor din program devin minore, prin comparaţie.

N-au decât să se ia de mână cu aşa-zişii lor "adversari" din USL, care sunt însă mai precauţi în formulări. Deşi au o agendă comună - implementarea diktatelor Bruxelului.

Programul de guvernare ARD - rezumat, format PDF.

3 comentarii :

Riddick spunea...

Băi, nene... ASTA-I DINAMITĂ !

Mai rămânea să susţină căsătoriile gay (sau va veni cu chestia asta USL, dupa alegeri ? - temă eurosocialistă).

Riddick spunea...


ARD - arhivat:

https://archive.today/rbHnR

Riddick spunea...

https://web.archive.org/web/20170219075823/http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2012-11-6-13561607-0-program-guvernare-ard-6-noiembrie-2012.pdf  (la pagina 60 apare citatul)

https://web.archive.org/web/20121105090425/http://aliantaromaniadreapta.eu/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: