09 mai 2012

În caz că nu știați, ori vă mai făceați iluziiEchipa Anti-România a votat în unanimitate eurodiktatul fiscal.


Tratatul privind stabilitatea, coordonarea şi guvernanţa în cadrul UE a fost adoptat, marţi, în unanimitate de Cameră, cu 237 de voturi pentru.

Tratatul vizează întărirea disciplinei fiscale, având ca principale elemente poziţia bugetară, care trebuie să fie echilibrată sau în excedent. Această regulă se consideră a fi îndeplinită, dacă soldul structural anual respectă obiectivul bugetar pe termen mediu, cu o limită inferioară a deficitului structural de 0,5% din PIB la preţurile pieţei.

Deficitul structural poate avea o valoare mai mare decât cea specificată mai sus, până la maximum 1% din PIB, dacă nivelul datoriei publice este semnificativ sub 60%.

Regula bugetară se introduce prin dispoziţii naţionale, cu forţă juridică obligatorie şi caracter permanent, de preferinţă constituţionale.

Statele care fac obiectul unei proceduri de deficit excesiv instituie un program de parteneriat bugetar şi economic cu caracter obligatoriu.

Camera Deputaţilor este prima sesizată.

9 comentarii :

Riddick spunea...

Uite de-aia nu mai votez eu vreodată cu PDL. Cu ăilalți nu s-a pus niciodată problema.

Crystal Clear spunea...

Nici macar un vot impotriva !

Riddick spunea...

Diferența până la 300 și ceva e dată de absenți.

Riddick spunea...

Unde-i dezbaterea publică, Ponto și Antonescule, despre care vorbeați cât erați încă în opoziție ?!

Crystal Clear spunea...

Eu n-am crezut nimic, niciodata din tot ce-au spus astia. Nu pot fi luati in serios cand promit democratie .
E o mare, mare jale cu astia...
Inca o data : nu exista nici o explicatie logica a faptului ca au venit la guvernare .
Nu reflecta rezultatul alegerilor. Cum a putut Basescu sa-l numeaca pe Ponta PM ?
Cu cine joaca Basescu ?

Riddick spunea...

E aceeași echipă. Două rebrănduiri - scindarea FSN din 1992 ca să ocupe și partea stângă și partea dreaptă, apoi plecarea lui Roman din 2001, regie menită a recredibiliza FSN-ul "de dreapta".

Crystal Clear spunea...

Asa e.
Simt o greutate care apasa pe tot orizontul ..

Traian P. spunea...

Cum, fără FMI? Fără SUE? Păi, dispărem la nivel global. Extincţie, la fel ca dinozaurii.
Adică, manipulare prin frică.

http://www.cotidianul.ro/fara-un-guvern-global-omenirea-va-disparea-182069/

Acum, românii responsabili, cum altfel, din clubul de la Roma sunt la guvernare iar populiştii - citat din Ponta, :) - nu trebuie să intre în Parlament. Democraţie pură!

Conducerea şi membrii clubului de la Roma din România:

http://www.clubofrome.ro/arcor/aboutus.php

Riddick spunea...

Mie mi se pare graba lor mai degrabă o panică decât accelerarea unui proiect care se apropie de finalizare. O frică răzbate din acele propuneri.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Neagu Djuvara, 2011:
Rep.: Și s-a transmis din generație în generație talentul ăsta?
N.D.: Domnule, culmea culmilor, s-a transmis așa de bine încît țărănoii care sînt acum la putere au reluat din dibăcia boierilor care o aveau din tată în fiu de șase sute de ani. Dacă Europa funcționează din ce în ce mai bine, eu vă garantez că în cincizeci de ani președinte al Uniunii Europene ajunge un român.
Rep.: Dar noi sîntem o țară mică, nu prea contăm…
N.D.: Da, dar să știți un lucru, nu va fi o supremație a celor mai mari puteri, Germania, Franța, Marea Britanie. Va putea fi ales președinte sau premier al UE tocmai cineva dintr-o țară mică. Franțuzul n-o să vrea să fie un neamț, neamțul n-o să vrea să fie un franțuz, italianul n-o să vrea să fie un spaniol. Dar un românaș, un ceh, un polonez va fi admis."

Neagu Djuvara, 2015: "Liniștea mea sufletească este că nu mai există națiuni în Europa. Noi nu vom mai fi români, ungurii nu vor mai fi unguri, polonezii nu vor mai fi polonezi, toată lumea va fi european, și nu numai european, ci un european americanizat, fiindcă pecetea americană, științele moderne – internet, telefon - au măturat diferențele dintre popoare. Așa că nu mai am nicio îngrijorare că noi nu mai suntem români. Noi suntem europeni. Și niște europeni supuși influenței americane."

 

Postări populare: