31 martie 2011

Despre "credibilitatea" lui Silviu Crăescu



Amos News: 


Silviu Crăescu: Ambasada SUA o cazemată plină de spioni CIA  
(drept la replică)

După ce Nicholas Taubman a declarat că tot ce a spus Silviu Crăescu (cum că preşedintele s-ar fi dus băut la reşedinţa ambasadorului, în seara în care a fost suspendat de Parlament) sunt nişte invenţii, acesta din urmă ne-a trimis la redacţie punctul său de vedere.

 
"Buna ziua,

Imi pare rau ca acesti jurnalisti de la postul B1 TV nu au comentat cv-ul meu fata in fata cu mine si nu imi dau dreptul la replica.

Exista deja articole scrise de presa portocalie impotriva mea care sunt mai mizerabile decat patronii lor. Presa centrala portocalie a primit comanda si a pornit contraatacul urmeaza sa ma denigreze si sa ma umple de respect.
Le spun si am zis : eu sunt propriul meu martor si le este teama ca pot produce probe.

Oamenii presedintelui se axeaza doar pe ora si uita sa comenteze si celelalte acuzatii practic de tradare din interviul acordat revistei "Q magazin".

Pacat ca nu au comentat acesti sustinatori  pe fata ai palatului si a regimului portocaliu profilul meu de pe linkedin: http://www.linkedin.com/in/silviucraescu

 
Iar angajatii palatului care au facut carare si ei si sotiile lor la ambasador acasa asteptand la coada la sifoane acum ma acuza de conspiratie.

O sa vedem pana la urma cine are dreptate.

Referitor la dezmintirea Ambasadei SUA cum ca ambasadorul Taubman declara ca ceea ce spun eu sunt pure inventii, nu cred o iota deoarece stiu cate falsuri a produs aceasta cazemata plina de agenti CIA. 

Ambasadorul Taubman asa cum il cunosc ar fi intervenit telefonic si nu aparea cu o foaie de hartie redactata de biroul Public Diplomacy. 

Referitor la conspiratia cu Vantu e o aberatie deoarece eu sunt monitorizat 24/24 de cand l-am dat in judecata pe ambasadorul SUA Gitenstein care nu merita decat sa devina persona non grata pe teritoriul Romaniei deoarece el s-a implicat activ in alegerile prezidentiale din 2009 si a influentat alegerea presedintele.

Adevarul trebuie spus indiferent de consecinte.

Iar tuturor celor ce ma desfinteaza le doresc o viata asa cum scriu ei despre mine.

Sunt niste lasi ordinari care nici macar nu isi dau numele atunci cand bat campii despre mine.

Le doresc asemenea.

Cu bine

Silviu Craescu"


6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Pana unde au putut sa ajunga!

Iar asta este doar un mic fragment din lupta reala care se da in relitate...

Se sfasie intre ei ca sa apuce fiecare cate o halca cat mai mare din Romania.

Ai nostri ce fac ?

Riddick spunea...

Vorba este: ăi pe care-i stiam "ai noştri", mai sunt ai noştri ? ;-)

Crystal Clear spunea...

Sincer vorbind, eu sunt din ce in ce mai socata.Descopar niste realitati despre care citisem doar in romanele politiste din adolescenta .
Uite ca astfel de specimene exista in viata freala din Romania zilelor noastre .
Am urmarit-o mai devreme la IRTV pe Andreea Vass ( cu sonorul inchis).Are o figura si un limbaj nonverbal de komisar nazist get beget. Si inca e tanara -sa vezi cum va arata peste vreo 20 de ani !.....

Riddick spunea...

Aia e supraveghetoarea lui Boc. Să vedem, cică Boc demisionează până pe 15 aprilie, cică.

Crystal Clear spunea...

Foarte bine spus !: "Supraveghetoarea" :)))))

Probabil ca Boc isi va da demisia .
Este f f f f grav ce fac nemernicii astia.

Nu stiu cum putem opri ceea ce se intampla.
Sa vedem ce iese la alegeri,ce cale ia Blaga.
Ai dreptate, trebuie sa ne gandim la ce poate fi mai rau.
In 10-20 de ani vine comunismul inapoi ( globalismul) , se nationalizeaza tot.Voiam sa fac o mica investitie. Nu mai fac nimic.
Incerc sa restrang cheltuielile si sa ne pragatim sa rezistam intr-un fel

Riddick spunea...

În 45 de zile ne lămurim despre ce e vorba.

Bănuiesc că nu va demisiona înainte de a trimite la Bruxelles schiţa bugetului (sau, dimpotrivă, pentru imagine, va demisiona înainte de asta).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: