24 februarie 2011

Se cam adună şobolanii la B1TV



Aşa a început şi la Cotidianul şi la Realitatea. Câte-un pic-pic-pic...

Când am aflat că a venit Drăgoteasca la trust, am ştiut ce va urma.
Jurnalistul Vlad Petreanu a anunţat, astăzi, pe blogul său, că a demisionat din funcţia pe care o ocupa la Antena 3.

Contactat de paginademedia.ro, Vlad Petreanu a declarat că va merge la B1 TV.
Vlad Petreanu, pentru paginademedia.ro:
“Astăzi am anunțat conducerea Antena 3 că am primit o ofertă de la postul B1 TV, pe care am acceptat-o”
Petreanu a declarat pentru paginademedia.ro că va realiza la B1 TVun program de actualități“, cel mai probabil cu frecvență zilnică.
Conducerea a zis, în esenţă, că a înţeles“, spune Petreanu pe blogul său. “Urmează formalităţi. Rămânem, deci, cu un trecut comun – până la un punct, când fiecare începuse, oricum, să vadă viitorul altfel. Restul a fost doar aşteptare”.
Potrivit informațiilor de pe site-ul postului de televiziune Antena 3, jurnalistul realiza şi prezenta împreună cu Alice Iacobescu emisiunea “Săptămâna de ştiri“.
Până în septembrie 2010, Vlad Petreanu a coordonat şi prezentat la Antena 3 emisiunea “Reporter Special“. Pe 24 septembrie, Mihai Gâdea, directorul general al postului a anunţat că această emisiune a fost suspendată, iar echipa care o realiza se va ocupa de un proiect mai mare, după cum scria Mediafax.

http://www.paginademedia.ro/2011/02/vlad-petreanu-a-demisionat-de-la-antena3/
 Dacă şi Petreanu-i jurnalist... 

2 comentarii :

TANO spunea...

nu degeaba i-au dat un sut undeva lui moraru, si evz a disparut din grila de programe.acel post este controlat de voiculescu cu acordul lui paunescu

Riddick spunea...

Păunescu a mimat o vreme, acum revine la matcă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: