24 februarie 2011

Să fie aşa !



Primul ministru susține că este în relații foarte bune cu Vasile Blaga, Radu Berceanu și Adriean Videanu și că nu există motive pentru care PDL să se scindeze.


”Sunt în relaţii foarte bune cu Blaga, Videanu, Berceanu, Flutur şi sunt sigur că vom rămâne aceeaşi colegi şi aceiaşi prieteni. Eu exclud ipoteza unei scindări în PDL. Partidul a rezistat tocmai pentru că a fost o echipă şi nu văd de ce acum, când lucrurile au început să meargă, ne-am separa. E firesc la alegeri să apară competitori şi puncte de vedere diferite. Nu m-am legat niciodată de o funcţie şi nu am aspirat la nicio poziţie”, a declarat Emil Boc, joi seară, la TVR

http://www.e-politic.ro/scena-politica/boc-spune-ca-se-in%C8%9Belege-bine-cu-blaga-videanu-%C8%99i-berceanu

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Numai impreuna !
Orice alta varianta duce la pierdere.

Riddick spunea...

În sfârşit, văd un punct de vedere politic al lui Emil Boc ! :)

Crystal Clear spunea...

Da, a evoluat.
Sper sa fie mai ferm si sa-si apere locul pe care l-a obtinut cu multa munca si seriozitate.

Din respect pentru noi trebuie sa continue si sa termine ce-a inceput.
A aratat ca poate si asta este mare, mare lucru.
N-are voi sa ne dezamageasca.

Riddick spunea...

A fost poate prea conciliant. Unii o consideră o slăbiciune.

Crystal Clear spunea...

A sti sa te mentii este o mare calitate si o virtute .
Este chiar mai greu sa te mentii la un anumit nivel decat sa ajungi la el.

A fi prea conciliant este intr-adevar ,de multe ori o mare slabiciune.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: