24 februarie 2011

Să fie aşa !



Primul ministru susține că este în relații foarte bune cu Vasile Blaga, Radu Berceanu și Adriean Videanu și că nu există motive pentru care PDL să se scindeze.


”Sunt în relaţii foarte bune cu Blaga, Videanu, Berceanu, Flutur şi sunt sigur că vom rămâne aceeaşi colegi şi aceiaşi prieteni. Eu exclud ipoteza unei scindări în PDL. Partidul a rezistat tocmai pentru că a fost o echipă şi nu văd de ce acum, când lucrurile au început să meargă, ne-am separa. E firesc la alegeri să apară competitori şi puncte de vedere diferite. Nu m-am legat niciodată de o funcţie şi nu am aspirat la nicio poziţie”, a declarat Emil Boc, joi seară, la TVR

http://www.e-politic.ro/scena-politica/boc-spune-ca-se-in%C8%9Belege-bine-cu-blaga-videanu-%C8%99i-berceanu

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Numai impreuna !
Orice alta varianta duce la pierdere.

Riddick spunea...

În sfârşit, văd un punct de vedere politic al lui Emil Boc ! :)

Crystal Clear spunea...

Da, a evoluat.
Sper sa fie mai ferm si sa-si apere locul pe care l-a obtinut cu multa munca si seriozitate.

Din respect pentru noi trebuie sa continue si sa termine ce-a inceput.
A aratat ca poate si asta este mare, mare lucru.
N-are voi sa ne dezamageasca.

Riddick spunea...

A fost poate prea conciliant. Unii o consideră o slăbiciune.

Crystal Clear spunea...

A sti sa te mentii este o mare calitate si o virtute .
Este chiar mai greu sa te mentii la un anumit nivel decat sa ajungi la el.

A fi prea conciliant este intr-adevar ,de multe ori o mare slabiciune.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: