05 decembrie 2010

Fiasco



În sfârşit, s-a încheiat mascarada de două zile de la Casa Poporului, happeningul cu denumirea Consolidarea integrității politice în cadrul partidelor politice de centru-dreapta din Europa centrală și de est, organizat de "secta" Soros care încearcă în disperare să pună mâna pe putere în interiorul PDL, sau să-l cleggeronizeze, după modelul coaliţiei care guvernează acum Marea Britanie (* Cleggerons).

La eveniment nu au participat, din conducerea PDL, decât vicepreşedintele Valeriu Stoica (cel care a adus în PNL în 1999 grupul lui Meleşcanu - Alianţa Pentru România) şi vicepreşedintele Sulfina Barbu (nicio surpriză, s-a dat pe faţă deja). Restul conducerii a considerat mai utilă munca la guvern, la ministere, sau prin teritoriu, unde sunt alegeri parlamentare anticipate parţiale (Haţeg) sau alegeri interne în filialele PDL.

Au fost guest-stars dom' profesor şi Monica Macovei de la EU Parliament's Intergroup on LGBT Rights.

Lista membrilor Intergrupului LGBT este acum la secret, "este indisponibilă din motive tehnice" (nice try, you fagots!). Probabil că vor s-o menajeze pe meme, aflată acum în plin atac propagandistic anti-PDL (s-au prins că am dat de veste despre Weber, Creţu si Macovei, membrii RO în LGBT Intergroup).

Şi nu numai atac propagandistic, ci directivă de infiltrare a sistemelor juridice ale statelor UE de către komisarii Eurokolhozului, acţiune promovată de PPE (shut the f*** up, EPP !).

Acoperirea mediatică - echipa de zgomote HotNews (nelipsitul Tapalagă) şi ISP (deja preluat de sectă).

Este semnificativă neparticiparea la şusta de la Casa Poporului a europarlamentarului PDL Traian Ungureanu, pe care secta l-ar vrea în rândurile ei (l-au şi pus prin blogrolluri, unde mai apare şi Tolontan, dar nu le-a întors favoarea).

Ăilalţi au vazut clar care este miza, numai conducerea PDL se face că nu vede cum unii subminează pe faţă partidul.

8 comentarii :

Crystal Clear spunea...

La ce reactie sa te astepti de la Boc care o tine consiliera pe madame Voss care este membra a sectei ?
Cred ca de la ea vin cel putin jumatate din gafele Guvernului
Am vazut-o recent la TVR1 cum sustinea injumatatirea concediului postnatal.
Cand te uiti in toate orasele cata RISIPA se face cu luminile de sarbatori ( pana si occidentalii rad de noi ca dam bani in exces pe asa ceva),dar n-avem bani ca sa tinem mamele langa copii nostri ,si o auzi pe degenerata asta de Voss cum vorbeste despre viitorul populatiei Romaniei te gandesti ca natiunea asta nu mai are nici o speranta de supravieturire...

Riddick spunea...

Ar trebui un bonus pentru mamele care ar accepta să reia serviciul dupa un an. Se deprofesionalizează dacă au înaltă calificare.

Paul-Vass este de neînlocuit, "desigur".

Crystal Clear spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8100630-liderii-coalitiei-decis-durata-concediului-maternal-ramana-doi-ani.htm

Da, ar trebui sa li se dea un bonus daca merg mai devreme la serviciu

Crystal Clear spunea...

Poate se gandeste si Boc la comentariul de mai jos de pe Hotnews

"este culmea asta! (Duminică, 5 decembrie 2010, 21:58)

circarul [anonim]
Dupa ce si-au luat un miliard de injuraturi, au urlat antenele de grija mamelor, au fost demonizati pdl-ul si boc, acum dau inapoi. Eu cred ca vor sa se sinucida politic. Nu poate sa existe un asa haos, zici ca lucreaza pentru o putere straina ...."

Riddick spunea...

Am să fiu de acum înainte mai atent cine ce promovează din partea coaliţiei. De exemplu, Borbely de la mediu, omul PSDNL în UDMR şi în guvern, a dublat o taxă auto.

Crystal Clear spunea...

Foarte bine.
Trebuie vazut cine lanseaza vreo ineptie, ca sa iasa taraboi ,sa compromita PDL ,pentru ca apoi sa renunte ramanand insa erodarea imaginii lui Boc, a PDL, Basescu, etc...

Crystal Clear spunea...

Continua propaganda anti PDL si luni:

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8100017-monica-macovei-discuta-online-cititorii-hotnews-despre-introducerea-unor-criterii-integritate-pdl-luni-incepand-ora-13-00.htm

Riddick spunea...

Am văzut. Sunt curios ce întrebări vor veni.

Îmi dau eu seama dacă şi acolo este regie.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: