15 aprilie 2011

Nebunia "energiei verzi" se apropie de România



Comisia Europeană propune taxarea combustibililor auto şi pentru încălzire, "pentru a stimula dezvoltarea energiilor alternative şi protejarea mediului". De fapt, motivaţia este alta - pentru a face "mai ieftine" aşa-zisele tehnologii verzi, în prezent prohibitive, cerute de activiştii ecologişti şi de politicienii care promovează teoria încălzirii globale provocate de activităţile umane. O trecere bruscă la acest tip de tehnologii ar echivala cu subdezvoltarea.


Această măsură ar intra în contradicţie cu dorinţa guvernului României de a reduce taxele la carburanţi.

La Bruxelles a avut loc recent conferinţa European Regions Energy days, la care s-a formulat ideea ca (euro)regiunile să întreprindă propriile lor măsuri pentru "lupta împotriva încălzirii globale" şi pentru o "Europă prosperă şi sustenabilă". 


"Ai noştri", să zică ei "nu" ? Nu !



Pâi, ce, or fi englezi, ca să ţină cu agenţii economici din ţara lor ?



6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Propaganda comunista a fost inlocuita de "propaganda verde".
Mai nou vad ca se pregatesc sa dea "Mamei Terra" atribute umane :))))

http://www.nationalpost.com/news/world/resolution+looks+give+Mother+Earth+same+righs+humans/4597992/story.html

Crystal Clear spunea...

Cine putea sa se bage si sa incurajeze campania de crestere a preturilor la combustibil ,enegie, petrol, dupa regia NWO ?

Bineinteles ca Stolojan ! :

http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-8504521-theodor-stolojan-pdl-nu-exista-motive-pentru-ingheta-pretul-carburantilor.htm

Riddick spunea...

L-am "filmat" demult pe moş Stolojan, de când făcea lobby pentru ruşii de la Alro.

Crystal Clear spunea...

Complet ridicol sa-si faca reclama cu pectoralii pe plaja :
"A la Putin"

Riddick spunea...

I-a sugerat Raluca Turcan. Pe bune, a şi recunoscut (ea).

Ies din online, revin mai pe seară.

Crystal Clear spunea...

Bosorog nebun !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: