10 noiembrie 2010

Rearanjarea şezlongurilor (pe puntea Titanicului)




7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Alta caracteristica a globalizarii:
incultura stiitifica, incompetenta aduse la rang de virtute.Cei care sustin nonsesul despre "carbon" sau "carbon dioxide" sunt numiti pe criterii politice si nu de competenta.
EXACT ca in comunism : Suzana Gadea-ministrul culturii...-nu vorbea nici o limba straina

Riddick spunea...

Acum 400 de ani dogma oficială era că Pământul e rotund, deşi Magellan demonstrase cu 100 de ani mai înainte contrariul.

Riddick spunea...

"că Pământul e plat"... :))))

Crystal Clear spunea...

Asistam (din nou, incredibil !) la rasturnarea ierarhiei valorilor.

Eu chiar am in fata ochilor asfel de momente datorate unei politici tipice colonialiste : sa ne considere sclavi, sursa de munca ieftina, dar in acelasi timp sa nu fie de acord cu aderarea noastra la Schengen....
Noi nu suntem oameni ci sclavi.

Lupta este foarte mare....

Crystal Clear spunea...

"Duda"-tipic societate civila si MM..

Astia vor defiintarea partidelor

Crystal Clear spunea...

Acum am realizat titlu !

Oricum ne scufundam toti ,unii mai devreme, altii mai tarziu :))))

Riddick spunea...

:)))


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: