10 noiembrie 2010

Rearanjarea şezlongurilor (pe puntea Titanicului)




7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Alta caracteristica a globalizarii:
incultura stiitifica, incompetenta aduse la rang de virtute.Cei care sustin nonsesul despre "carbon" sau "carbon dioxide" sunt numiti pe criterii politice si nu de competenta.
EXACT ca in comunism : Suzana Gadea-ministrul culturii...-nu vorbea nici o limba straina

Riddick spunea...

Acum 400 de ani dogma oficială era că Pământul e rotund, deşi Magellan demonstrase cu 100 de ani mai înainte contrariul.

Riddick spunea...

"că Pământul e plat"... :))))

Crystal Clear spunea...

Asistam (din nou, incredibil !) la rasturnarea ierarhiei valorilor.

Eu chiar am in fata ochilor asfel de momente datorate unei politici tipice colonialiste : sa ne considere sclavi, sursa de munca ieftina, dar in acelasi timp sa nu fie de acord cu aderarea noastra la Schengen....
Noi nu suntem oameni ci sclavi.

Lupta este foarte mare....

Crystal Clear spunea...

"Duda"-tipic societate civila si MM..

Astia vor defiintarea partidelor

Crystal Clear spunea...

Acum am realizat titlu !

Oricum ne scufundam toti ,unii mai devreme, altii mai tarziu :))))

Riddick spunea...

:)))


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: