10 noiembrie 2010

Rearanjarea şezlongurilor (pe puntea Titanicului)




7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Alta caracteristica a globalizarii:
incultura stiitifica, incompetenta aduse la rang de virtute.Cei care sustin nonsesul despre "carbon" sau "carbon dioxide" sunt numiti pe criterii politice si nu de competenta.
EXACT ca in comunism : Suzana Gadea-ministrul culturii...-nu vorbea nici o limba straina

Riddick spunea...

Acum 400 de ani dogma oficială era că Pământul e rotund, deşi Magellan demonstrase cu 100 de ani mai înainte contrariul.

Riddick spunea...

"că Pământul e plat"... :))))

Crystal Clear spunea...

Asistam (din nou, incredibil !) la rasturnarea ierarhiei valorilor.

Eu chiar am in fata ochilor asfel de momente datorate unei politici tipice colonialiste : sa ne considere sclavi, sursa de munca ieftina, dar in acelasi timp sa nu fie de acord cu aderarea noastra la Schengen....
Noi nu suntem oameni ci sclavi.

Lupta este foarte mare....

Crystal Clear spunea...

"Duda"-tipic societate civila si MM..

Astia vor defiintarea partidelor

Crystal Clear spunea...

Acum am realizat titlu !

Oricum ne scufundam toti ,unii mai devreme, altii mai tarziu :))))

Riddick spunea...

:)))


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: