29 iulie 2010

Michael Savage - monolog


Iraq and Afghanistan, Oliver Stoned, and More!


Partea 1


Partea 2

16 comentarii :

Crystal Clear spunea...

"Money talks and the rest walks".

Pana la urma principala problema este abuzul "libertatii presei" peste tot in lume.

Nu reusesc sa inteleg la sfarsit -un evreu al carui nume ni-l va spune curand a donat 9 mil de dolari chiar inainte de criza catre "left wing courses" IC..U ?

Riddick spunea...

"ACLU" - AMERICAN CIVIL LIBERTIES UNION :

http://www.discoverthenetworks.org/groupProfile.asp?grpid=6145

http://www.aclu.org/

Este organizaţia tip Alianţa Civică a partidului Democrat dn SUA, cu agendă de stânga.

Savage are o surprinzătoare naivitate faţă de scopul războaielor din Irak şi Afghanistan. Sunt baze de plecare pentru războiul cu Iranul, alegerea lui Obama l-a amânat cu cel puţin un an.

Crystal Clear spunea...

Da, si pe mine m-a surprins naivitatea asta a Savage mai ales dupa ce citisem ultimele doua postari ale lui TRU:"Binele in cautarea raului"

Ma uit pe linkurile date de tine

Crystal Clear spunea...

Te-apuca rasul cand citesti asa ceva....

"The need has never been greater for freedom-loving people to support the ACLU. By making a gift today, you can make sure that the ACLU has the resources it needs to continue to fight for all of our freedoms. Donate now!"

Riddick spunea...

"Donate now !" (via Paypal, etc)este un anunţ uzual pe situri neguvernamentale, uşurează munca suporterilor, nu mai scriu mandat poştal.

Crystal Clear spunea...

Stiu asta,dar suna "ca dracu"

Riddick spunea...

Oare sumele sunt raportate la fisc, cele plătite online ?

Crystal Clear spunea...

Bineinteles.
Primesti factura pentru orice plata faci ,iar factura include TVA-daca plata este facuta in aceeasi tara.
daca e export-factura n-are TVA.

M-am umplut de nervi azi- mai nou se cere un Certificat Fiscal Intracomunitar.Se cere firmelor care fac export-import sa se reinregistreze -desi din 2007 se foloseste un certificat fiscal.
Sunt niste cozi imense la cazier.
Politia nu este organizata ,nu le pasa ca sunt pusi pe drumuri absolut pe toti asociatii din firme.Taxa si timbrele fiscale le platesti intr-un loc( stai la coada), cazierul il depui in alt loc( alta coada).
Apoi trebuie sa te duci la Registrul Comertului ( unde platesti taxa,bineinteles) sa-ti dea certificat constatator-alta coada
Apoi te duci la circa financiara -alta coada.
Eu aveam de facut cu totul altceva in perioada asta si deodata descopar ca trebuie sa fac tot balamucul de mai sus pana la 1-8-2010..

Te saturi ,nu-ti mai trebuie nimic, te gandesti cum sa emigrezi si unde.. :(

Riddick spunea...

Greu.

Crystal Clear spunea...

O mizerie.
Asa-i cand nu este organizare.
Mi-a placut ultima postare din "Riscograma "
FMI -trăiește din incompetența guvernelor.

Riddick spunea...

În 2009 se ştia că va veni criza şi pe la noi.

PSD a sabotat majoritatea reformelor.

Pe de altă parte, să te apuci de rânit grajdurile lui Augias şi să fi scăzut PDL şi Băsescu ATUNCI în sondaje, ca să iasă Prostănacu' + guvern PSDNL, era muncă în zadar.

Riddick spunea...

A avut o vorbă Nicolae Manolescu în anii '90, într-un interviu din "22" :

"Comuniştii gestionează perfect criza (socio-economico-politică), tot discursul lor este centrat pe situaţii de criză".

Crystal Clear spunea...

Eu nu comentez asta.Am inteles totul.
Ceea ce ma enerveaza este lipsa de organizare, in continuare.
Sa vezi cum e la politie la cazier la noi.Dezorganizare totala, tiganii si bisnitarii intra in fata.Eu le spun sa stea la coada.Ei se tavalesc pe jos fac circ,(ca tiganii), lumea rade si-i lasa in fata.Pai cum sa suporti asa ceva?
Singura mea satisfactie a fost cand , dupa vreo ora de asteptat cazierul, in caldura a venit un tip ,la fel ca mine,pentru certificat intercomunitar,care a cedat nervos si inceput si el sa le faca morala politistilor ca nu sunt organizati, ca e varza etc.
Am plecat linistita ca nu sunt singura ....

Riddick spunea...

"Cineva" vrea să păstrăm deprinderile proaste de pe "timpul lui Ceaşcă"... turma...

Crystal Clear spunea...

Exact
Ai spus esentialul...

marul spunea...

mda


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: