04 august 2010

Maskirovka PNL pentru bizonu' cu nostalgii CDR-riste


E atât de simplu...

Secţia liberală a PSDNL, adică PNL, face tot felul de exerciţii stilistice ca să-şi conserve treimea din votanţi care n-au votat cu Geoană la turul doi, în 2009. 

Nu vă luaţi după "sondajele" scoase pe piaţă în ultimul timp, este EXCLUS ca un partid din grupul ALDE să ia peste 20% (ALDE - liberalii de stânga - au 11,5% în Parlamentul European).

O zice clar şi Corlăţean (PSD), căruia i-a luat-o gura pe dinainte:

"Ce fac liberalii înţelegem dintr-un anumit punct de vedere şi chiar n-aş spune că ne deranjează în mod deosebit, pentru că dacă ar fi să mă exprim în termeni plastici, e vorba de un pictorial de frumuseţe pentru electoratul propriu şi mai ales pentru electoratul pe care doresc să-l cucerească din zona PDL-ului, electoratul de dreapta. Or pentru un astfel de electorat, această aparentă râcă, bătălie cu PSD-ul, duşmanul tradiţional din stânga sună bine".

Aşa că luaţi aminte, bizoni nostalgici - un vot pentru PNL înseamnă un vot pentru guvern PSD-PNL:

Vice-preşedintele social-democrat precizează că PSD vrea să guverneze singur, dar nu exclude un eventual Executiv cu liberalii. Un lucru e cert, spune liderul social-democrat : PSD nu se va mai alia cu PDL. "Este un lucru firesc, cel puţin în această perioadă, pentru fiecare partid politic şi mai ales pentru PSD, să propună propria sa variantă de guvernare, fără compromisuri, să vină cu soluţiile sale, să vină cu dorinţa de a-şi asuma guvernarea, având o majoritate parlamentară. Este un lucru firesc în politică. Principala noastră opţiune este cea a guvernării social-democrate, dar în politică nu poţi exclude şi alte opţiuni. Singura opţiune pe care o excludem de manieră clară este o nouă guvernare şi concubinajul cu Traian Băsescu şi PDL", declară Titus Corlăţean. ( RFI )

23 de comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ai sesizat si punctat foarte bine !

Exista o multime de nostalgici CDR-isti. Aici intra din pacate intelectuali si elite care au fost si sunt subventionate fie de stat, fie de ONG-uri si burse de la de Soros, de la KAS si altii la fel ca ei.

Eu inteleg ca este foarte greu, ca un intelectual care are ca profesiune cultura sa se autosubventioneze -dar, cand exista pericolul sa devina prizonierul unor excroci ,chiar internationali, atunci trebuie sa lupte si mai aprig sa-si pastreze libertatea cugetului.

Libertatea spiritului isi are baza in autonomia financiara

Este foarte greu s-o obtii cu propriile forte, trebuie sa lupti mult.
Poate ca libertatea costa: nopti nedormite, framantari zilnice ,lipsa confortului uneori, neimpliniri personale ,etc

Dar asta inseamna sa fii de dreapta si sa fii liber !

Riddick spunea...

Nu mai ţine dublul limbaj. Dependenţa sub orice formă de clică duce la compromisuri, iar cei care le practică se simt imediat.

Crystal Clear spunea...

Aici sunt inclusi si cei subventionati de multinationale, de firmele lui Patriciu, Vantu ,Voiculescu- simburi de comunism

Am citit in multe materiale ca si in America ,Miscarea Tea Party pune accentul pe dezvoltarea si revigorarea cu prioritate a firmelor mici si mijlocii.

Si gradinarii adevarati ne lipsesc !
Acum nu mai gasesti in piata rosii adevarate, romanesti, dulci.

Mai toti cultiva rosii cu seminte olandeze care dau tot felul de acrituri lemnoase

Riddick spunea...

Cu puţin efort se pot identifica lobbyştii transnaţionalelor, chiar din discurs.

Crystal Clear spunea...

Exact!
Au aparut afacerile ONG de tip :

"Lobby SRL "

La toti astia ar trebui sa se faca o balanta : venituri-chetuieli.

Cati bani intra si de unde si cati bani ies si unde.
Desigur ca sunt "nonprofit"-pentru ca isi "autocomsuma" veniturile

Problema este cand au venituri la negru : bani sau produse.
Sunt tot felul de variante-am avut ocazia sa asist la niste "donatii" care m-au facut sa nu mai vreau sa am de-a face in viata mea cu acet fel de personage "ongiste".Proveneau din ramura Patriciu dar in stransa relatie cu fauna ProTV care a migrat acum la Voiculescu.IN ONG -ul respectiv erau si de la Ministerul Finantelor etc...

Te doare capul cand vezi "reteaua" !

Riddick spunea...

Unii mai păţesc ca "artiştii" care cânta cu playback: sare CD-ul (dezvăluiri, etc), dar el "cântă" înainte, netulburat.

Crystal Clear spunea...

Super comparatie !!!
:))))))

Spun si ei poeziile pe care le stiu.
Daca-i pui sa gandeasca,nu mai auzi nimic de la ei.Tac .

Sau te anunta ca vor reveni si ca o sa te crucesti cat de destepti sunt ei ....

Riddick spunea...

Sau le poarta sâmbetele "o parte mai conservatoare" din partid (dom' profesor dixit).

Crystal Clear spunea...

Da, am vazut si eu ! Si m-am mirat cand am constatat ca este razbunator.
Poarta pica pe cei care-l critica.

Inghite greu cand ii spui ca greseste, in loc sa se gandeasca putin si sa incerce sa analizeze.
Pana mai deunazi spunea ca in Romania nici nu exista adevarati conservatori, ca nu se simte o astfel de miscare.
Vad ca incepe s-o simta-ceea ce este bine pentru noi.

Daca-l deranjeaza "conservatori" atunci sa-i cenzureze si sa faca numai ceea ce-i spun cei care-l platesc si gata.

Sa fie un "tonomat perfect"

Boc a facut cel mai inteligent lucru posibil : l-a pus pe CP sa cladeasca exact ce critica mai tare.
Sa-l vedem la treaba !
Sa vedem pe cine aduce CP in partid.
Prima a fost Teo...

Riddick spunea...

Un nenorocit, îl dădeam afară direct încă din ianuarie.

Emil Boc are reticenţe, îi e frica de "costul mediatic", ăla şi-a facut mulţi chibiţi în media si în blogosferă. Chibiţii lui, nu ai PDL.

Anonim spunea...

Cu sau fara dl. Crin Antonescu,PNL este un partid de 8-10 %.Legea electorala se va modifica si astfel vor dispare jumatate din parlamentarii liberali.Liberalii europeni sunt socialisti,electoratul roman se trezeste incet,dar sigur.Campaniile cu nostalgia ceausista si comunista ,nu pot pacali.Atat PSD cat si PDL vor vota o lege electorala,unde PNL va avea 8-10%.Alegerile din 2012 vor fi stranse,dar vor stabili pentru o buna perioada doua partide care se vor perinda la putere.Merg pe mana PDL si mai ales pe cea a presedintelui.

Crystal Clear spunea...

Da, de un an de zile barfeste PDL incontinuu
Si va face asta in contiuare.

Un nenorocit, vorba ta.

Trebuia dat afara.

Crystal Clear spunea...

http://grupareaaproape.wordpress.com/2010/08/04/jean-claude-polet-istorie-memorie-si-eshatologie-24-august-ramnicu-sarat/


Actiune sponsorizata de KAS

Riddick spunea...

@Anonim: Se aud veşti contradictorii cu noua lege electorală, trag unii sfori să se revină parţial la votul pe listă (pt. jumătate din parlamentari). Propunerea asta e ambalată in caramel, pt. fraieri - "reducerea nr. de parlamentari". Nu la 300, la mai mult, vreo 400.

@Crystal Clear: Dacă PDL mai rămâne în grupul PPE şi nu trece la conservatori (ECR), s-au ras pe bot de votul meu la viitoarele alegeri europarlamentare (sper să nu se mai ţină vreodată).

E jenant europupcurismul ăsta pe care îl practică...

Crystal Clear spunea...

Incepe sa-mi mai creasca inima !

Se pare ca incepem sa ne adunam...

Si eu sper si am incredere in romani ca vor gandi.Oamenii care muncesc au bun simt.S-au saturat sa auda tonomatele.Sunt doar disperati ca nu le opreste nimeni.

Crystal Clear spunea...

Din toata povestea asta cu UE trebuie sa ramana doar :
1.
comert liber-pentru concurenta corecta,de piata
si
2.
libera circulatie a cetatenilor

Asta este important. ATAT

Riddick spunea...

Vorba lui Michael Savage:

BORDERS, LANGUAGE, CULTURE

Isprăvim noi şi cu europeiştii ăştia.

Anonim spunea...

Ipoteze: 1. PDL cade brusc la vot 2. PNL urca la max 25% 3. PSD ia 51%. Cu ce ne alegem? cu un partid stat mai rau decat cel al lui Nastase, care va avea ca prima grija ca partidele de opozitie sa nu mai urce vreodata la vot. Cum? Avand mass-media captiva (cu bani de la stat si cu interesele conjugate ale lui Felix, Nus si Patriciu). SUna prea rau pt. a deveni credibil? Ascultati realitatea FM.

Riddick spunea...

La ultimele alegeri PSDNL a avut 52% (19% PNL + 33% PSD). Cam greu de la 52% la 76% (51% * 25%).

Crystal Clear spunea...

Am ajuns ca pe vremea lui Ceausescu sa inchidem televizoarele sau sa cautam alte canale doar, doar nu mai auzit televiziunile romanesti.

Trebuie sa gasim o metoda de a informa oamenii corect.S-au saturat sa tot auda tonomatele

Riddick spunea...

Erau doi de la Antena 1 (reporter + cameraman) care erau în calea mea, şi au vrut să îmi pună o întrebare. Când i-am înjurat aşa cum trebuie, au rămas blocaţi.

Anul trecut.

Crystal Clear spunea...

Si eu am injurat niste cameramani de la IRTV anul trecut in Piata Victoriei.
Mi-au raspuns : noi ce vina avem ?

Au vina pentru ca se prostitueaza lucrand la o televiziune care le distruge tara si le va distruge viata si famiile.
Accepta sa fie sclavi

Riddick spunea...

Era la TVR Tudor Barbu, care făcea interviuri tendenţioase despre Piaţa Universităţii. PNL l-a ales reprezentant la CNA prin 2005.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: