12 iunie 2010

Geoană, creativul


La recepţia de la Ambasada Federaţiei Ruse, cu ocazia Zilei Naţionale, Geoană nu a pierdut ocazia să se dea pe faţă, după cum scrie ziarul Puterea:

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la o recepţie de Ziua Naţională a Rusiei, că, dacă ar fi făcută o medie între temperatura caniculară din Bucureşti şi cea a relaţiilor bilaterale dintre România şi Federaţia Rusă, ar rezulta "o temperatură medie acceptabilă". 
 
Mircea Geoană a ţinut să sublinieze că face acest comentariu în nume personal.

"Vreau să fac un comentariu de natură personală cu privire la relaţiile bilaterale dintre România şi Federaţia Rusă. Dacă am face o medie între temperatura caniculară a zilei de azi şi temperatura relaţiilor bilaterale, probabil că am ieşi cu o temperatură medie acceptabilă. Nu suntem singura ţară din Europa Centrală care avem probleme complicate venite din istoria relaţiilor cu Federaţia Rusă . Şi dacă naţiunea poloneză, grav încercată în acest recent dramatic accident de la Smolensk, în care partea rusă a răspuns impecabil din punctul meu de vedere, reuşeşte să depăşească anumite complexe istorice, nu văd de ce România nu ar proceda la fel", a spus Geoană.

"Cred că va trebui să dovedim mai multă creativitate în deblocarea dialogului politic între Bucureşti şi Moscova. Este de mult prea multă vreme blocat şi acest lucru nu foloseşte nici intereselor Rusiei şi nici intereselor României", a continuat Geoană.


Deci,  Geoană aproape că se demască drept un trepăduş al intereselor ruseşti. 

Auzi la el : "
partea rusă a răspuns impecabil din punctul meu de vedere"...


5 comentarii :

Anonim spunea...

cand vom afla ce a fäcut geoanä la moscova si ce a oferit.

dna. SAVIN A DECLARAT; ARE DOVEZI DE FAPTELE LUI GEOANÄ

CRED CÄ AR TREBUII SÄ SE STIE; SI CE A FÄCUT CU ( MILIOANE EURO SI DE TRÄDARE:


NU E POSIBIL UN ASTFEL DE OM,

SÄ MAI CONDUCÄ SENATUL,

LOCUL LUI ESTE DUPÄ GRATII; CU EL SI ALTZII:

Riddick spunea...

Theo, răbdare. Sunt convins că n-o să le meargă nemernicilor.

Despina spunea...

Sa speram

BARICADA spunea...

Lui Mirciulică i-au fost făcute lecţiile acasă, dar a uitat "spici"-ul de la mână pân la gură. A potrivit-o şi el cum a putut... Vă daţi seama, dacă era nevastă-sa pe lângă el, ar fi ţopăit cu pumnişorii strânşi şi ar fi încheiat apoteotic cu un "vom învinge" păţigăiat...

Riddick spunea...

Ce mă amuză este că ăia de la Puterea îi dau (voit ?!) cu un asemenea articol peste ţurloaie.

Nu-i vorbă, se faultează şi ei singuri cu poza lui Gorbaciov pe pagina principală.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: