23 mai 2010

Veşti bune din Texas !


În Texas a început ofensiva împotriva îndoctrinării copiilor în şcoli cu ideologia stângistă a "corectitudinii politice". Astfel, copiilor li se va preda de acum înainte despre avantajele sistemului economic (american) capitalist şi despre cum taxele si impozitele mari împiedică dezvoltarea economică. 
Apoi, se va învăţa despre rolul nefast al ONU, care îngrădeşte libertatea personală, spre deosebire de poziţia SUA, care promovează pe plan mondial libertatea individului.

S-a renunţat, totuşi, la introducerea termenului de
"comerţ atlantic triunghiular" pentru definirea comerţului cu sclavi (la lecţiile de istorie). O parte importantă din caravanele de sclavi care soseau în porturile de plecare din Africa, erau ale traficanţilor de origine arabă.
Se va renunţa şi la definirea negativă a "McCarthy-smului" .


Deasemenea, o altă teză susţinută de noua curiculă şcolară afirmă că "părinţii fondatori" ai SUA nu aveau în vedere separarea totală a Bisericii de Stat (şi, implicit, scoaterea din manuale a lui Thomas Jefferson, unul care susţinea separarea totală).

Culmea, chiar neomarxiştii care au început acapararea ideologică
a mediului academic, a mass-media şi în general, a discursului public, încă de prin anii '60, susţin că acum ar fi vorba de ... o politizare a învăţământului !

Chestiunea
are implicaţii enorme, stângiştii au sărit ca arşi. Nu-i nimic, boys. You ain't seen nothing yet, that's just the beginning ! Don't mess with Texas !

Un exemplu bun de urmat în Europa şi în România, unde
prin şcoli bântuie ilegal activiştii ideologici. Legea învăţământului, recent modificată, este doar o jumătate de pas.

Cele patru faze ale subminării unei naţiuni:


1. faza demoralizării

2. faza destabilizării
3. faza declanşării crizei
4. faza "normalizării" (în termenii definiţi de agenţii subversiunii)



11 comentarii :

Despina spunea...

Ce misto e tipul din clip !Superb !
That's the way !
Tot "Vestul Salbatic" incepe curatenia .....

Chiar la copii de 8-9 ani se vad rezultate ale educatiei"ecologice" din scoli.Cred ca homeschooling-ul ar fi o solutie ca parintii sa decida educatia copiilor si nu statul .

Sa ne-ajute Dumnezeu sa rezistam !
Trebuie sa fim foarte fermi pentru ca "ceilalti " sunt foarte ,foarte raspanditi iar noi am fost luati pe nepregatite.Eu, personal nu ma asteptam la asa o situatie grava atunci cand am inceput ca caut pe bloguri, acum aproape 2 ani cand nu mai intelegeam nimic din ceea ce se intampla

Mi-ai ridicat moralul !
Multumesc .

Riddick spunea...

Trebuie sa facem UN ZGOMOT MAI MARE DECÂT ZGOMOTUL LOR.

Trebuie combătuţi cu calm, argumente şi tact, peste tot pe unde deschid gura sau postează.

Situaţia începe sa se echilibreze.

Despina spunea...

Ai dreptate :)

Francesco spunea...

Lucru foarte putin necunoscut, transformarea Africii in teren de vanatoare de sclavi de catre musulmani, este bine documentat in urmatoarele articole:
http://africanhistory.about.com/od/slavery/a/IslamRoleSlavery01.htm
http://africanhistory.about.com/od/slavery/a/IslamRoleSlavery02.htm

Riddick, mi-a placut expresia "traficanti de origine araba". :)

Riddick spunea...

Francesco, n-am vrut să scriu "musulmani".

Îmi rămasese în cap treaba asta, de când citisem "Căpitan la 15 ani " de Jules Verne. Negrii şi arabii capturau sclavii, albii (de obicei) erau doar cumpărătorii intermediari şi finali.

Francesco spunea...

"Five doti, or $7.50, will purchase a slave in the markets of Ujiji that will fetch in Zanzibar $30. Ordinary menslaves may be purchased for $6 which would sell for $25 on the coast. We will say he purchases slaves to the full extent of his means--after deducting $1,500 expenses of carriage to Ujiji and back--viz. $3,500, the slaves--464 in number, at $7-50 per head-- would realize $13,920 at Zanzibar!"

Citatul a fost din How I Found Livingstone, de Sir Henry M. Stanley (publicata la noi cu zeci de ani in urma sub numele de Expeditia Stanley), la adresa:
http://www.gutenberg.org/dirs/etext04/hifli10.txt

Henry Stanley l-a gasit pe dr. Livingstone la Ujiji, langa lacul Tanganyka.
Cartea lui Henry Stanley este o marturie pretioasa privind pustiirea musulmana a Africii de centru si sud-est in scopul capturarii de sclavi negri.

Riddick spunea...

Pe aceleaşi filiere s-a infiltrat şi islamismul la sud de Sahara.

Despina spunea...

Salut Riddick,
Tot incerc sa preiau pe "naspaforum" videoul cu cei 4 pasi si sa-l postez embed 300x240-cum m-ai invatat, dar nu-mi iese.
Oare de ce ?
O fi prea vechi ?

Riddick spunea...

Aici ( http://www.youtube.com/watch?v=zeMZGGQ0ERk&feature=player_embedded ) este codul embed, cu 425/344 pixeli, ca la mine. Nu este cazul de modificări, rezoluţia este suficientă.

La măriri/micşorări se împarte lăţimea la înălţime şi se obţine un coeficient (supraunitar). Apoi, la o lăţime aleasă, se înmulţeşte aceasta cu coeficientul şi rezultatul este înălţimea clipului.

Atenţie!

Se modifică în DOUĂ locuri:

aici - width="425" height="344">

şi aici - width="425" height="344">

Se modifică numerele dintre ghilimele. Toate 4.

Despina spunea...

Am incercat din nou.
Tot nu iese.
Cred ca forumul nu mai permite embed.
In sfarsit o sa ma incerc mai tarziu.
Doar mi-a reusit de atatea ori

Riddick spunea...

Nu ştiu ce să zic... :(


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: