09 februarie 2010
Deci, au început să intre prin şcoli
Legea nr.84/1995 (legea învăţământului) :
ART. 11
(1) Invatamantul nu se subordoneaza scopurilor si doctrinelor promovate de partide sau de alte formatiuni politice.
(2) In unitatile si in spatiile de invatamant se interzic crearea si functionarea partidelor sau altor formatiuni politice, precum si desfasurarea activitatilor de organizare si propaganda politica.
(3) In invatamant se interzice prozelitismul religios.
(4) In spatiile destinate procesului de invatamant, in unitati de cercetare stiintifica, biblioteci, edituri si tipografii ale institutiilor de invatamant, in camine, internate, cantine, cluburi, case de cultura ale studentilor, case ale corpului didactic, case universitare, tabere scolare, baze si complexe cultural-sportive, palate si cluburi ale copiilor si elevilor sunt interzise activitatile care incalca normele generale, de moralitate, primejduind sanatatea fizica sau psihica a tineretului.
Scriam aici despre intenţiile organizaţiei Greenpeace - filiala România, de a începe activitatea de agitaţie-propagandă prin şcoli, spre a strica minţile copiilor, revărsând asupra lor minciunile ecoterorismului pe care îl practică organizaţia.
Desigur, ei numesc asta altfel - "Voluntarii din Arad se vor alatura viitoarelor activitati Greenpeace din Romania. Incepand de saptamana viitoare vom incepe actiuni de informare in scoli, incepand de la clasele mici, poate chiar gradinite. Fom face informari despre ce inseamna Greenpeace, ce inseamna prevenire, informari de prevenirea poluarii, despre ce pot face copii pentru reducerea consumului de apa. Poate la nivelul claselor a XII-a o sa avem nevoie si de sprijinul elevilor pentru strangerea de semnaturi pentru petitia impotriva construirii in zona Aradului a unei centrale nucleare, locatie avuta in vedere de autoritatile romane. Este foarte important sa ne concentram pe aceasta petitie, pana in aprilie. Actiunile de strangere de semnaturi pentru aceasta petitie va fi organizata si in caminele studentesti"...Oops! Păi nu-i voie prin cămine, c-aşa zice legea 84/1995, iar ce aţi început voi să faceţi este clar ilegal !
Aşadar, activiştii Greenpeace România - filiala Arad au pătruns în Şcoala Generală „Nicolae Bălcescu” din Arad, unde au efectuat activitaţi de propagandă în rândul elevilor de la clasa a III-a B. Când eram eu în clasa a III-a, dar şi mai târziu, comuniştii "pe stil vechi" îmi aplicau mai practic ecologia, fiind obligat să colectez în fiecare trimestru deşeuri de hârtie, şi suplimentar (la alegere) sticle şi borcane goale ori fier vechi. Se amenajase o încăpere specială pentru hârtie si sticle, la parterul şcolii, iar în curte, în spatele şcolii, era un ţarc unde aduceau (mai ales părinţii elevilor) fiare vechi. Uneori, mai săreau unii gardul, alegeau câte ceva, şi prezentau "materialele" la cântar, ca şi cum le-ar fi colectat chiar ei.
Poate părea inofensivă această activitate a Greenpeace prin şcoli, dar nu este adevărat. Ei încep acum (sper să fie contracaraţi în mod corespunzător) o strategie de formare în rândul copiilor şi tinerilor a unor comportamente şi mentalităţi care îi vor face permeabili pe aceştia la acţiuni de manipulare viitoare ale stângii mondialiste.
Să dăm, deci, o şansă reală de formare normală, potenţialilor viitori bucurenci.
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO
Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."
Postări populare:
-
Şi nimeni (dintre politicieni) nu protestează; ba-l şi văd înregistrat "legal". De ce nu se face o razie la această oficină separ...
-
PDL, în ultima vreme, este reprezentat în platoul Realitatea TV de... Oajdea şi de Paleologu.
-
Naţional : Ai noştri ca brazii, cu mucii pe piept, au apărat legile represiunii Ati vazut, cum sa nu vedeti mitingul tefelistilor! Ai n...
-
Cu greu ar putea fi închipuită o mai mare decădere : un organ judiciar, DIICOT, să pună în discuţie (chiar şi indirect) "pilonii de...
-
- Trezirea, PDL ! - Evenimentul zilei are azi un articol - PDL face planuri de excludere a lui Preda - din care aflăm că "exclu...
-
Assange a fost arestat în Marea Britanie pe baza unui mandat de arestare emis de Suedia pentru "viol, agresiune sexuală şi coerci...
-
La întâlnirea cu Herman van Rompuy, Traian Băsescu a declarat : "Cred că domnul preşedinte Herman van Rompuy a acoperit toată ...
-
"Elefantul nu a consumat carne din cauză foamei, ci pentru că a vrut să se răzbune pe oameni" Un elefant `canibal` a fost împu...
-
The Germanization of Europe 2011/02/14 BERLIN - "Pactul UE pentru Competitivitate" propus de către Germania şi Franţa ...
-
Nici unul dintre motivele invocate obișnuit în campaniile de ațâțare a popoarelor nu m-ar fi putut face să lupt cu ură și cu dorința de a u...
11 comentarii :
E adevarat. Insa putem sa spunem ca nu suntem de acord cu legea nu? Si eu ma numar printre cei care icnalca acele articole si nu ma numar pritne cei de la greenpeace. De fapt n-am nici o treaba cu ecologia.
Facem politica la scoala, eu ca membru de partid, si cel putin jumatate din clasa mea ca sustinatori. A 12-a. Cuvantul "politica" sau expresia "a face politica" nu mai trebuie vazut ca un temen negativ. Politica este pana la urma factorul comun de influenta al tuturor vietilor noastre. Adica ne influenteaza pe toti, direct sau indirect. A nu stii cine te conduce si a fi mereu nemultumit sau chiar a te lasa nemultumit, inselat, etc. este rau. Si ca sa fim mai putin manipulabili, trebuie sa stim mai multe, sa schimbam informatii, etc.
Si revenind la articolul tau, da se ajunge si in scoli. Cu toate. Cu donarea (de obiecte, sange), cu voluntariatul, cu gastronomia, cu cersitul etc. Putem fi impotriva la toate, putem sa le sutinem pe toate. Strict in litera legii, ar trebui ca elevii sa faca scoala si atat. Cel putin pentru mine, mi s-a dovedit deja ca nu e bine asa. Totusi, am suficienta experienta si capacitatea de a diferentia intre bine si rau. Cand vorbim de clasa a 3-a insa, naspa. Romania.
Poza este o dovada ca au GreenPeace aincalcat legea.
Sa fie amendati, interzisi, etc.
Cat o fi amenda?
Discuţiile dintre cei "de-ai şcolii" sunt ceva, iar actiunea de la Arad - altceva. Cred că a fost de testare, dacă nu vor fi opriţi ni se urcă în cap. Prin Vest, în anii '80, genul ăsta de activişti manifestau contra rachetelor nucleare, dar numai împotriva celor americane şi ale NATO.
Hahaha... amendă...
I-am scris lui Funeriu la blog încă din ianuarie despre ce au ăştia de gând, dar nu a mai postat nimic de la Crăciun, comentariile scoase de la moderare s-au oprit la nr.84, al meu n-a apărut.
Nu cred că va face nimic, doar şi-a luat-o consilieră pe madam Melania Mandas Vergu, ziaristă de la Gândul. Aşa că...
Ah.....
Cu asa consiliera ,iar ma doare capul!!
Oare cand va intelege lumea ca a fi tanar ,inteligent si scolit nu inseamna neaparat ca poti fi si ministru.
Iti lipseste ceva: experienta,personalitate ,puterea de a te impune.
Nu vreau sa critic mereu, dar nici nu pot accepta usor toate aiurelile
Mda... Vergu. O stim cred cu totii dupa vocabular si voce.
Sa zicem ca n-am scris tot. Sa zicem ca se intra in licee sub tot felul de forme (bine nu asa pe fata ca stia de la GreenPeace) inclusiv politic. Fie ca vorbim de politica ecologistilor sau campanie electorala.
Inchei prin a va aminti zicala cu "Hotul neprins...".
sunt si eu de acord cu Mihai Pop in legatura cu politica. Este chiar ok sa patrunda in scoala, poate mai descreteste asa mintile celor care ar vota altfel in functie de mici si bere.
Dar GreenPeace este un grup de interese nu o organizatie politica. Singura chestie pe care ar putea-o cu adevarat invata copiii de la ei este perversitatea cu care apara sau distrug in functie de cine ii plateste.
@Despina: A început cu stângul Funeriu, am îndoieli despre ce vrea cu adevărat. Vedem.
@Mihai Pop: Deja când vorbim de licee, presupunem mai mult discernamânt la elevi, decât la clasa a III-a. Dar Greenpeace plănuieşte să "conferenţieze" si la grădiniţe.
@amanda 13: S-ar putea să speculeze cei de la Greenpeace că ei "nu" sunt organizaţie politică, dacă vor fi luaţi la trei-păzeşte. Ar trebui amendată legea, să scrie clar : "organizaţii şi persoane fizice".
Reincepe reeducarea. naspa
Sunt curios ce va urma. Dacă Funeriu reporneşte postările la blog, îi scriu din nou.
Funeriu cred ca este coplesit ,acum
Trimiteți un comentariu