19 ianuarie 2010

Şi dacă este adevărat ?



Pe internet, apar tot felul de informaţii pe bloguri ori pe forumuri. În general, completează ori anticipează evenimente pe care mass media "oficială" le dezvăluie mai târziu. Dacă nu mă miram de conţinutul unui thread pe un forum, nu m-aş fi oprit la el. Deci:

 Forţe ruse au fost solicitate să ajute în America

http://www.thetreeofliberty.com/vb/showthread.php?t=89970

"Am nişte informaţii foarte recente şi detaliate despre forţe ruse (da, am spus ruse), forţe care au fost cerute pentru a "ajuta" forţele Statelor Unite în viitorul apropiat. Soţia mea este din Rusia şi una din rudele ei este un ofiţer plasat într-o funcţie importantă, şi pe care îl ştiu foarte bine (dealtfel, şi eu vorbesc destul de bine limba rusă).

Cu câteva săptămâni în urmă (nu sunt sigur cu privire la data exactă), Lt. Gen Steven Blum, comandant adjunct al NORTHCOM, solicita din partea guvernului rus, în conformitate cu un acord secret, utilizarea a 3-4 brigăzi ale forţelor de securitate militare care urmează să fie desfăşurate în SUA, probabil, pentru a asista forţele  locale de aplicare a legii în "operaţiunile de menţinere a păcii".  
 Atunci când cererea a fost făcută, acest ofiţer foarte important, cu care soţia mea este în legătură, şi-a  exprimat preocupări serioase cu privire la pierderi, din cauză că bănuia cât de bine sunt înarmaţi "civilii" americani. Acest ofiţer şi rudă mi-a spus direct că el a fost asigurat de către generalul Blum că forţele sale nu ar fi în linia de foc şi că vor avea libertatea de a folosi "orice forţă consideră necesar pentru a se apăra şi pentru a preveni atacurile în viitor".

Când am vorbit cu acest ofiţer, m-a întrebat cât de puternică ar fi rezistenţa. I-am explicat că luptele din Afganistan şi Cecenia ar arăta ca o plimbare de duminică în parc (pierderile sovietice în Afganistan, neoficial, au depăşit 30.000 şi în Cecenia pierderile au fost chiar mai mari), i-am spus că rezistenţa ar fi de necrezut. El ar trebui să se aştepte la o mulţime de lunetişti, bărbaţi care au vânat animale mari de ani de zile şi ştiu cum să se ascundă şi să tragă, el nu ar trebui, de asemenea, să se aştepte la cruţare, oricine în uniformă va fi o ţintă şi că ar trebui să se aştepte ca ofiţerii lui să fie ţintiţi primii. Bombe în trafic şi  atacuri directe asupra filtrelor şi punctelor de control vor fi ceva obişnuit. I-am mai explicat că trupele sale nu ar fi binevenite şi că el ar trebui să se opună acestei cereri, chiar m-am oferit să vin la Moscova pentru a-l lămuri mai bine cu privire la ceea ce ei ar trebui să se aştepte dacă guvernul lor ar fi de acord să ofere trupe.

Îmi pare rău că nu pot da amănunte, această informaţie mi-a fost dată direct de la ofiţerul din Rusia şi confirmat de o sursă de nivel înalt de la NORTHCOM. Nici nu aş putea estima exact perioada, dar sunt de părere că va avea loc în câteva luni, oricum  în mai puţin de un an.

Update (actualizare)

În această dimineaţă am primit un telefon de la biroul viceprim-ministrului Serghei Ivanov despre un briefing/prezentare la Moscova, la sfârşitul acestei luni, cu subiectul "gradul de rezistenţă cu care forţele de securitate ruse s-ar confrunta în cazul în care acestea ar putea să fie staţionate pe teritoriul american într-o misiune de menţinere a pacii". Mi-ar reveni, desigur, cheltuielile de călătorie (birocraţia rusească tipică), dar Ministerul Apărării ar oferi transport local şi securitatea adecvată, dacă aş fi de acord să vin la Moscova. Inutil să spun că am acceptat şi o dată preliminară a fost stabilită pentru 28 ianuarie, la 09:30 ".

citat închis.


Amintiţi-vă că deja a fost confirmat faptul că SUA şi Canada au un astfel de acord pentru trupele canadiene care ar fi utilizate în CONUS (Contiguous United States - 48 de state SUA, fară Alaska, Hawaii şi Puerto Rico sau teritorii administrate de SUA ) în cazul în care SUA ar cere.

Deci, poate cineva de aici cita unde în Constituţia SUA se autorizează forţe militare străine să-şi exercite autoritatea asupra cetăţenilor americani în SUA?

În timp ce studiam la universitate  dreptul constituţional n-am mai descoperit niciodată un astfel de citat sau chiar doctrină.


 - - - - - - - - -

Să completăm tabloul cu recentul ordin executiv prezidenţial semnat de Barack Obama, la 11 ianuarie 2010, care pune baza Consiliului Guvernatorilor. Consiliul întrunit coordonează forţele de securitate şi resursele în cazuri de calamităţi sau când se declară starea de urgenţă ori de necesitate.

Ordinul executiv încalcă Posse Comitatus Act, o lege din 1878 care interzice forţelor armate să exercite activităţi poliţieneşti.  A mai fost o încălcare în 2006 prin altă lege - John Warner National Defense Authorization Act, şi au trebuit modificate pasaje din lege pentru a se intra în legalitate.

Un alt comentariu privind scopurile Consiliului Guvernatorilor - AICI .  Un citat semnificativ :

'This is a military plan that's designed to bypass the Posse Comitatus Act that traditionally prohibited the US military from operating within the borders of the United States. Not only will American soldiers be deployed at the discretion of whomever is sitting in the Oval Office, but foreign soldiers will also be deployed in American cities,' warns Lt. Steven Rodgers, commander of the Nutley, NJ Police Department's detective bureau."

Mai există deasemenea "The United States Disturbance Plan 55-2", adică planul de intervenţie în caz de dezordini civile (nume de cod: The Garden Plot/Parcela de gradină ), şi pe care l-am postat AICI luna trecută.

22 de comentarii :

Mihai (C.T.) spunea...

Mie mi-au rezultat următoarele zecimale:

1. "Soţia mea este din Rusia şi una din rudele ei este un ofiţer plasat într-o funcţie importantă" - chiar aşa, îl expune "intemperiilor" de dragul unei postări pe forum?

2. "Lt. Gen Steven Blum, comandant adjunct al NORTHCOM" - la gradul şi funcţia pe care le are nenea ăsta, poate să solicite de la guvernul rus cel mult azil politic.

3. "El ar trebui să se aştepte la o mulţime de lunetişti, bărbaţi care au vânat animale mari de ani de zile şi ştiu cum să se ascundă şi să tragă" - în fapt o adunătură de umflaţi cu pompa, incapabili să ajungă de acasă la mall fără navigatorul GPS din maşină şi care ar pica în fund de la reculul unui "BB Gun".

4. Ce fel de problemă a apărut în Statele Unite care să impună recurgerea la astfel de măsuri?

Riddick spunea...

Sunt multe neclarităţi.

de fapt, am intrat pe aici:
http://www.stevequayle.com/index1.html

(linkul Calm Before the Storm? A Reply to My Last Post and You Better Read IT )

1. Se poate ca faza cu soţia să fie neesenţială/nereală, m-aş centra pe fondul mesajului - tratatul secret.

2.Nu ştim ce prevede tratatul/ele . probabil că deja s-au mai discutat chestiunile, acum erau detaliile.

3. Nu-i profilul tipic al unui membru NRA. Ca ăştia ar conta, la o adică.

4. Se pare că Obama are dificultăţi majore. BTW, Henry Kissinger nu a mai fost vazut în public de mai bine de o lună.

http://www.worldreports.org/news/250_signs_of_an_end_game_showdown_with_washington

http://www.worldreports.org/news/251_47_trillion_lien_against_u.s._treasury_and__fed

Anonim spunea...

greu de crezut ca u.s.a ar avea nevoie de forte straine pt a le inchide gura anarhistilor si pacifistilor care vor sa faca dragoste si nu razboi in afghanistan...

Riddick spunea...

Ehe, nu contra anarhiştilor şi pacifiştilor ar fi folosite, ci împotriva conservatorilor, "fasciştilor", antiaborţioniştilor, deţinătorilor legali de arme, etc.

Mihai (C.T.) spunea...

Hmmm... NRA
Să vedem ce ne spune site-ul lor oficial (link-uri):

Civil Rights Defense Fund
Donate
Member Discounts
Political Victory Fund
Store

Maşinărie de făcut bani pentru "băieţii deştepţi" made in U.S.

mac gregor spunea...

Am auzit chestii similare. Se pare ca USA se pregateste sa incline steagul, iar smecherii sa fuga cu banii.

Insa daca USA dispare, noi a cui ramanem?

Riddick spunea...

@ Mihai : National Rifle Association le stă ca un os de peşte în gât tovarăşilor de la Partidul Democrat.
Se autofinanţează, WTF...

@mac gregor: anul ăsta se aşteaptă al doilea 9/11 - biologic sau nuclear.

Vin vremuri interesante.

Urmăriţi siteul Steve Quayle's world

http://www.stevequayle.com/index1.html

şi "siteul frate" The Millenium Ark

http://standeyo.com/index1.html

se linkează între ele.

Mihai (C.T.) spunea...

Din când în când mai arunc un ochi pe la Quayle. Nu prea des însă pentru că:

"See why this site gets over 90,000,000 hits a year!"

OMG we've got an Internet Black Hole!

"Steve Quayle investigates nephilim, anakim, fallen angels, giants of ancient mythology and the bible."

Mie îmi sună a Mugur Ciuvică cu stetson.

Riddick spunea...

Ei, şi eu mai râd la unele chestii de pe-acolo, gen "flacăra violetă"...

Dar mai apar şi chestii de ultima oră, pe partea de politic.

Mihai (C.T.) spunea...

Adevărul e că ipoteza de la care porneşte articolul este atât de nasoală că mi-e frică să o iau altfel decât în glumă.

Riddick spunea...

Is Obama Really Preparing For Civil War?

http://www.chuckbaldwinlive.com/c2009/cbarchive_20091211.html

Zbigniew Brzezinski, former national security advisor, admitted in a video interview that unelected private interests, think tanks and power brokers circumvent the system and write policy as well as manipulate & influence world affairs

http://www.oilforimmigration.org/facts/?p=5233

Anonim spunea...

OBAMA; NU ESTE CEL PE CARE IL CRED MULTI.
AMERICA, a fäcut o gresealä capitalä alegandul.

Riddick spunea...

Cred că şi republicanii i-au dat o mâna de ajutor, prin ultimul an de mandat Bush şi prin cuplul contracandidaţilor lui Obama, McCain - Palin.

Despina spunea...

Ce chestii nasoale vorbiti voi pe-aici!!!
Am fost plecata azi,n-am urmarit indeaproape.

La ce probleme au la ei acasa ce sa-i mai pese lui Obama , si SUA de tarile estice .....

Riddick spunea...

Nasol, nasol... şi la noi va fi ceva, vor încerca ceva nou.

Despina spunea...

Este de asteptat.
PSD tot incearca sa aduca oamenii in strada.Nu se lasa.
Vad ca Blaga tot se da la interlopi
Cred ca stie el ce stie.
Si povestea cu armele furate de la Ciorogarla...

Anonim spunea...

cred , cu alegerea lui bäsescu, le-a cam blocat drumul.aveau alte aranjamente.
iar dacä se intorc mai multi tineri din afarä, care cunosc anumite lucruri, pot continua politica corectä pt. ro.

John Galt spunea...

Am trimis link-ul unui prieten din US, mi-a zis ca ii asteapta cu drag.

link < a href = "http:// " > text < / a >


Pe de alta parte nu stiu ce sa zic.

Riddick spunea...

Ce prieteni creepy mai ai... ;-)

Charlton Heston: "From My Cold Dead Hands !"

http://www.youtube.com/watch?v=5ju4Gla2odw

Despina spunea...

Astea sunt "realizarile" lui Obama - intr-un an

Riddick spunea...

Republicanii au câştigat după 38 de ani în statul massachussets, locul de senator rămas vacant după moartea sen. democrat Ted Kennedy. Se asteaptă o mare victorie la mid-term elections în noiembrie (se pun la bătaie 50% din mandate).

Tea party returns to its Mass. roots

What can I say?

What can anyone say?

The long-awaited political realignment has begun.

The Democratic Party has self-destructed.

Even Massachusetts recognizes it and led the way last night in making it official.

When the polls closed, the curtain opened on a midterm election year that promises the biggest political revolution this nation has witnessed since 1994 – maybe bigger, maybe much bigger.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=122561

Despina spunea...

Sa speram ca jucam tontoroiu in noiembrie!!!!

Totul este sa REZISTAM pana atunci.
Sper ca greul sa fi trecut


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Bogdan Chirieac, 2013: "Cu alte cuvinte, Germania a avut dreptate să considere România o țară neguvernabilă. Poate de aceea sunt necesare și Statele Unite ale Europei cu Berlinul pe post de Washington. Astfel, în sfârșit, și aceste teritorii însemnând România, Bulgaria, dar și Italia, Grecia, Ungaria, vor deveni guvernabile."

Bogdan Chirieac, 2022: "UE nu se va dezintegra sub nicio formă. Dimpotrivă, mersul va fi, că vrem, că nu vrem - şi eu personal vreau - către formarea Statelor Unite ale Europei. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Dar în niciun caz nu se dezintegrează Uniunea Europeană. Astea sunt nişte vorbe de toacă. Deocamdată, cu plus, cu minus, până la urmă a făcut faţă cu bine şi pandemiei de Covid şi situaţiei economice dificile şi crizei energetice, plus solidaritatea în cazul războiului provocat de Rusia în Ucraina... deci are şi părţi incontestabile Uniunea Europeană!"

 

 

Postări populare: