04 septembrie 2023

Iată o dovadă a trădării

(din ciclul 'ne-aTeacă)

"Circumstanţială", dar de neignorat: vedem aici planificarea MAp"N" privind intrarea României în război comandat împotriva Rusiei (în tandem cu Polonia - bineînţeles, ambii pioni sub coordonarea directă a Factorului Extern). NU cred că e vorba despre un fals (acolo se vede scrisul în limba română, şi apare numele ministrului român al apărării - similar şi la "harta poloneză"). Îmi menţin opinia că draftul, chiar dacă nu-i "formulat explicit", atestă cu certitudine existenţa unor planuri amănunţite, cunoscute - până acum - doar în cercuri "specializate". Se mai vorbea ici-colo despre ele, însă acum vedem şi scurgerea, în original. De anticipat lătrăturile de negare ale tonomaţilor mediatici ai Sistemului ('aide, domn'e, altă intoxicare rusească...) - sau, mai ştii? chirăielile de entuziasm ale altor tonomaţi, plantaţi cu schepsis, din timp, în tabăra patriotică (hurra, "ne" reluăm nordul Bucovinei!).

Da, RĂZBOI: că doar n-o crede cineva că pacificatorii ar intra ca atare pe vreun teren viran, doar cu "un mandat" din partea posesorului actual, fraudulos, al respectivului... maidan. Şi că terţul (Rusia) ar sta momâie, doar privind calm desfăşurarea. Rusia a formulat avertismente explicite şi repetate privitoare la intrarea de trupe străine în teatrul ucrainean: vor fi lovite prompt şi decisiv, fiind considerate forţe combatante inamice. Deja vedem lichidarea de mercenari străini, ba chiar de generali şi ofiţeri NATO în uniformă (puncte de comandă "ucrainene" bombardate). 

Ei?! Vă ţine cureaua, leprelor apeviste? Hai, intraţi voi primii în ring cu Ivan, dacă tot aţi scris vi s-a înaintat de sus scenariul ăsta fără a ne consulta în prealabil. Sau cumva chitiţi că astfel ne veţi angrena mai uşor şi pe noi ("în interesul naţional", blabla), făcându-ne cu ochiul "la Bucovina"? Pe partea poloneză, aluziile privesc "refacerea" Confederaţiei din secolele XVI-XVIII.

Dacă tot ne maimuţărim cum că "noi urmăm principiile dreptului internaţional", e de ştiut că obţinerea mandatului internaţional pentru introducerea şi desfăşurarea legală a unor trupe de menţinere a păcii necesită urmarea unei proceduri bine definite juridic (oricum dezgustătoare, în opinia mea: consider ONU un circ globalist ipocrit şi perimat). Nu-mi vii tu, "vecin îngrijorat" (PL, RO...) şi încropeşti o poteră ad-hoc (neutră, n-aşa? hă-hăăă...) şi haida avansăm până la joncţiunea PL-RO din fosta Galiţie, provincie partiţionată anterior în 1918-1921 şi 1945-1947. 

Planul este viclean: lasă "neocupată" Transcarpatia / Zakarpatia populată (şi) de unguri şi ignoră Bugeacul. Adică: "bă românilor, vă dăm lot numai aici - nordul Bucovinei". La fel, ispiteşte Budapesta să se asocieze la împărţeală, fie şi doar de formă - joncţiunea PL-RO ar asigura oricum contiguitatea terestră a Proiectului Intermarium, fără incertitudinile actuale numite Ucraina şi administraţia Viktor Orbán. 
 
Cred că deja vă este clar ce se urmăreşte, de fapt: semi-partiţia actualului stat ucrainean (în cârdăşie - deocamdată tacită - cu marionetele de la Kiev). Scopul: securizarea contiguităţii terestre PL-RO(-HU) indiferent de existenţa statului ucrainean ori de eventualul avans rusesc "până-n noul gard". Aici este interesul principal al Occidentului colectiv, nu neapărat la Bugeac sau la cealaltă parte "istorică" din Rzeczpospolita care acum este la Belarus.
 
Pentru joncţiune, Polonia ar trebui - hâââţ... - "să  se strecoare pe sub Belarus" (adică în varianta "fără război", cică). Deci superpenibil, daţi-vă seama de disperarea de a împiedica un alt plan, de sens opus (plan doar intuit de mine, dar altfel destul de plauzibil şi de evident): "frontiera terestră HU-RU". Plan care ar asigura accesul rusesc direct, terestru, prin Ungaria spre Balcani şi Austria (Serbia, ba chiar Bulgaria: ruşii la Ruse, i-auzi...). Acest al doilea plan odată pus în aplicare ar dezmembra, practic, Flancul Estic

Cum nu pot coexista ambele planuri, eventuala îndeplinire a celui cu "pacificatorii" şi anularea celuilalt, eurasiatic, ar depinde în principal de o (presupusă?) complicitate - cu Occidentul colectiv - a actualei administraţii din Rusia. 
 
Sau vedem pretextul de intrare în război cu Rusia, prin "contact direct". Asta ar însemna că Rusia îşi propune desfiinţarea statului ucrainean, ceea ce ar necesita înaintarea cu trupe până la frontiera de vest, iar dincolo se ştie cu certitudine despre această intenţie şi se pregăteşte "un motiv plauzibil".


Dar să redau materialul în cauză - via Colonel Cassad / RO:
 
[originalul - aici; click pe imagini pentru dimensiunea maximă]
 

Planurile „de menținere a păcii” ale României și Poloniei
 
 
Planuri pentru o operațiune de „menținere a păcii” de către trupele României și Poloniei care prevede ocuparea unei părți din teritoriul Ucrainei de Vest în cadrul „creării unei zone de securitate”.

1. România ocupă regiunea Cernăuți.
2. Polonia ocupă teritoriul până la regiunile Kiev și Vinnitsa.

6 comentarii :

Anonim spunea...

Salut!
Bine ai revenit, prietene!
Altfel, ca să parafrazăm, trădare, trădare, da' noi știm de mult... Acuma, semantic, putem discuta la infinit despre cine pe cine trădează... Hi! Hi! Hi! Axiologic, însă, oricum, schimbare de paradigmă sau nu, trădătorii tot în ștreang își încheie socotelile pe pământ... și asta e partea ușoară pentru ei.
Doamne ajută!
Muad'dib

Riddick spunea...

Mulţumesc!

Trădarea faţă de români o văd aici în premeditarea angrenării într-un conflict construind o situaţie din care poţi ulterior "justifica" mai uşor participarea propriu-zisă la acesta "ca parte agresată".

Situaţia "construită" (cu "trupele de menţinere a ... păcii") nu-i nicidecum necesară sau firească, dar ea poate fi prezentată iniţial drept aşa ceva, pe când cu implicarea directă în război de acea parte este mai greu. Vorba-i că au băgat deja pe ţeavă petarda asta...

Riddick spunea...

Până acum niciun ecou, nicio "preluare" sau comentariu prin alte locuri. Nu "de la mine", n-am eu pretenţia asta, dar sunt sigur că pozele şi textele sunt cunoscute unde trebuie, şi poate că s-a luat decizia batistei pe ţambal, spre a nu periclita... o operaţiune iminentă. (? văd că nici pe la Sputnik sau prin alte părţi conexe - tot nimic)

Marius spunea...

Egiptul AMENINȚĂ că ne trimite UN MILION DE REFUGIAȚI islamiști pe cap!
https://www.nationalisti.ro/egiptul-ameninta-ca-ne-trimite-un-milion-de-refugiati-islamisti-pe-cap/

Riddick spunea...

"Slab", cică numai din Israel vin (aici în RO) sute de mii de "cetăţeni români" de etnie evreiască, la o adică. Au deja acte RO, G. Simion chiar a enunţat "ideea" la modul pozitiv, prin vară când nu era încă scandal.

Riddick spunea...

Scuze pentru Marius, comentariul apare abia acum fiind intrat la spam. Deci invizibil la caseta de comentarii şi nici semnalate la e-mail (cum are platforma Blogger). Probabil o defecţiune sau o sâcâială a platformei, am găsit acolo peste 100, unele fiind publicate deja mai demult dar dispărute retroactiv (!) de la postările aferente şi readuse acum de mine, "bucată cu bucată".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: