20 ianuarie 2022

Motocu: "Planul lu' Oculta"

 

6 comentarii :

Anonim spunea...

Cine a inebunit , dumneata sau Simion ? Boc candidat din partea AUR pentru...Cotroceni , pai se duce AUR-ul in cap precum racheta aia de ducea Geminii in spatiu !

Riddick spunea...

N-a luat-o nimeni razna, deocamdată sunt "doar" speculaţii. Dar... îngrijorătoare.

- - - - - - -

DUDA ZILEI

Avertizare timpurie: AUR joacă cu Sistemul ?

Emil Boc, candidatul AUR la președinția României în 2024? De ce l-a primit pe George Simion

Rareș Bogdan a dat semnalul că se împute treaba nu numai pentru Cîțu, dar și pentru PNL.
Apoi, a venit Emil Boc cu o lopată de comunicare în care a lansat o rachetă cu rază lungă de acțiune, explicând nu presei, ci fanilor AUR, ce puncte comune îl leagă pe el de George Simion.
Iată ce a spus la finalul întâlnirii:
„… avem și multe lucruri care sunt comune: printre acestea susținerea valorilor naționale și a interesului național și tot ceea ce înseamnă perspectivă națională într-o Europă formată dintr-un concert al națiunilor, care nu presupune dispariția valorilor naționale și topirea identităților naționale. Sunt total de acord, am susținut dintotdeauna acest lucru și îl voi susține”. [ Minţi, Boc: iată dovada! ]

Bomba vine de la Cluj: progresistul Boc se vopseste in conservator-suveranist

Boc s-a întîlnit cu George Simion în timp ce acesta venise la Cluj-Napoca într-un turneu național de strîngere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.
Numai acesta ar fi fost un motiv suficient pentru a refuza categoric întrevederea
cu ”fascistul” de la AUR, cum îl numește deputatul de casă al Cotrocenilor, Alexandru Muraru.
Nu doar că Boc nu a refuzat-o, dar vorbește explicit de beneficiile colaborării cu AUR și de noi și noi contacte cu liderul AUR. Partidul angrenat în suspendarea lui Iohannis.

Să zicem că-i "o întâmplare". Dar să urmărim dacă idila se va perpetua...

Anonim spunea...

Frate Riddick , AUR " joaca cu sistemul " iar asta este o realitate cunoscuta si recunoscuta de multi si cine n-a aflat INCA asta atunci , ori este tampit sadea ori democrat american ceea ce-i cam tot aia !

Riddick spunea...

...Pâi şi-atunci, înseamnă că avem ZERO reprezentare parlamentară.

În orice caz, dacă-i adevărat au mascat asta profesionist, până acum când "pare" că o fac mai neglijent. Un element forte este "luxul" de a vota contra pe subiecte importante, în condiţiile în care majoritatea guvernamentală este "extinsă".

Anonim spunea...

" Pâi şi-atunci, înseamnă că avem ZERO reprezentare parlamentară.
" Insfarsit ti-ai dat seama !!! Cat despre " au mascat asta profesionist " pai bine omu' lu' Dumnezeu , chiar ai uitat sau te faci c-ai uitat cum a aparut AUR taman matale care ai scris la modul copios despre asta ? O chestie care ma roade la ficati : Alexandru Muraru NU E FASCIST , e bagat la inaintare { de catre sistem fireste } fix pentru a fi considerat intreg AUR-ul a avea sorginte fascista . Pai de ce crezi dumneata ca este ajutat sa-si plateasca amenzile de catre tot felul de...anonimi ? Nici macar frate-sau nu-l ajuta ci...anonimi .Si daca nici asta n-are cu ce , atunci cine ?

Riddick spunea...

Ar fi pe sistemul Syriza / Jobbik / Movimento Cinque Stelle din - respectiv - Grecia, Ungaria şi Italia, "partide extremiste sau populiste" care şi-au schimbat linia la 180 de grade, după o vreme. AUR încă nu-i aici, să urmărim însă dacă apar semne clare. La acel moment nu vor mai putea spune că "nu-i aşa".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: