22 ianuarie 2010

Gura păcătosului




M-am liniştit... recunoaşte Năstase că PDL este de dreapta: "S-a arătat foarte clar că nu mai putem accepta colaboraţionismul. Formula prin care noi am intrat o săptămână la guvernare, pe urmă am ieşit, contaminându-ne cu valori ale dreptei, cu programele lor, acceptând diverse formule de compromis nu ne-a făcut bine".

Desigur, este vorba despre participarea PSD la guvernul Boc I.

Ce te faci însă cu ăilalţi, PNL-ul, care contestă "partidului democrat" ( llle vvvine gggreu să mai pună o literă - L ) orientarea ideologică de dreapta ?!
După fiasco-ul cu  Proiectul Johannis, am eu o impresie, aşa, că va urma o alianţă pe faţă cu PSD. Normal, PNL rămâne de dreapta, la poza de familie va sta în dreapta.

Numai că, încă nu se ştie cu care bucată din PSD se va alia, începe hărmălaia la toa'şi.

28 de comentarii :

Despina spunea...

L-am auzit ieri pe unul din PNL( nu-mi vine numele acum-a fost la IRTV impreuna cu S.Voinescu) confirmand cu patos colaborarea cu PSD si m-am gandit ca acest personaj cu fata de oligofren va fi in bucata din PNL care se va duce spre stanga.

Anonim spunea...

petro-liberalii sunt de stanga, niste bolsevici cu ifose interlope.

vai de capul lor, cu smecherul johannis. il sustin pe geoanä.

ei rahati lumii, care au furat milioane, au läsat tzara färä bani .

läträul de organ, poate sä latre cat vrea, cine se uitä la un betiv ratat.

Anonim spunea...

uite o parte din explicatii, cu articole la comandä.

cititzi la DAN BADEA pe blog.

Riddick spunea...

Aşa... m-am întors, plecasem niţel.

@Despina : nu-i exclus să vină o bucată din PNL spre PDL, dar la mişto, gen APR-ul lui Meleşcanu din 1999, care s-au dovedit a fi cârtiţe infiltrate, şi în 2004 după plecarea (cu cântec, atenţie !) a lui Stolojan au făcut din PNL un partid de stânga, mai ceva ca PSD.

@Anonim : Theo, te poţi semna. :)

Sunt nişte nenorociţi, de-abia aştept noua lege electorală, să mai dispară din jigodiile astea care au intrat în parlament de pe locurile 2 şi 3.

Despina spunea...

@ Riddick
Sper sa nu primeasca pe oricine in PDL.APR a fost un dezastru,iar infiltrarea pentru distrugerea din interior este tipica politicii KGB....
Ma duc sa mai citesc cate ceva

Riddick spunea...

Sper ca au toate doagele. ;-)

George spunea...

@ Riddick Un banc bun cu Monica L nu strica: http://www.myspacegraphicsandanimations.com/images/funny-clinton-joke.jpg

Riddick spunea...

Monica aia a dus la 8 ani de Bush, dar idioţii de republicani au venit cu băbăciunea de McCain, eram sigur că nu vor câştiga Casa Albă.

George spunea...

In Massachusets a castigat Scott Brown de la republicani;asta-i un semn bun,numa'sa renunte la aberatiile astea cu Sarah Palin...

Riddick spunea...

Asta încă nu-i nimic, în noiembrie vin mid-term elections. Newt Gingrich estimeaza ca democraţii vor pierde cam 150 de locuri. Palin poate fi maxim State Secretary (poziţia lui Hillary Clinton).

http://theconservativemonster.com/2010/01/21/newt-gingrich-predicts-dems-could-lose-150-seats-in-nov-2010.aspx

George spunea...

Iar la noi m-a dezamagit Rus(de la Cluj),daca tot pe "Bombo"il sprijina,trebuie s-avem grija sa-l trimitem in Congo a 2-a oara!

Despina spunea...

Riddick,
Astea sunt ceea ce se numeste "alegeri primare" ?( am lipsit de la prima parte a Conferintei de la ISP unde s-a discutat acest lucru)
Am inteles ca alegerile primare- sunt organizate de catre STATUL AMERICAN ( asa a spus Avramescu)-tocmai pentru a impiedica influentarea votului cu bani de la cei interesati sa iasa la vot.

George spunea...

Cea mai nashpa veste o sa vina din Ucraina,nu iese Timosheanka se va imputzi branza la est...

Riddick spunea...

Toate datele indică ruptură la PSD - fapt sigur dacă iese Năstase. Desigur, "baieţii buni" vor da fuga la PDL, dar parte din ei ar veni cu alte planuri. Deci, atenţie !

Riddick spunea...

@Despina: Chestia cu alegerile primare ca enunţat-o Paleologu (un liberal care nu are cde căuta a PDL). La EVZ am citit. Culmea, cică spera într-o viitoare colaborarec PDL-PNL. Parcă-i picat din Lună.

@George : Sper sa iasă Ianukovich, madam Tymoshenko este acelaşi lucru, dar naivii ar avea dubii şi ar curge fonduri mai multe către Ucraina recâştigată de Ivan.

Despina spunea...

Nu Paleologu ci Catalin Avramescu a spus asta

Despina spunea...

Noapte buna

George spunea...

Cel putzin doua tzepe ne-a tras lunatecul: afacerea cu Marius Tuca,secundo, lasarea in paragina a casei de la Paris unde au trait Monica Lovinescu si Virgil Ierunca!

George spunea...

Noapte buna Doamna Despina si Mister Riddick,respectul meu!

Riddick spunea...

Ziceam de colaborare PDL-PSD, aici sigur a fost Paleologu, am citit. O naivitate imensă, PNL este cel mai toxic produs politic din România.
Avramescu vorbeşte la modul teoretic, mai avem până acolo. Noapte bună !

Riddick spunea...

George, nu poţi intra în politică ca "urmaş" al nimănui. Poate că ar fi trebuit o sită mai deasă, Paleologu "al bătrân" a fost rechemat de Ilici de la Paris dupa ce a scos cartea "Minunatele amintiri ale unui ambasador al golanilor".

Noapte bună !

Despina spunea...

Da stiu ,Paleologu a ia pe aratura cateodata.
Este insa un tip educat, civilizat
Primirea de membri PNl in PDl gtrebuie facuta cu mare, mare atentie
Si asa cred ca s-au infiltrat destui care pun umarul la demolarea lui

niku_elektriku spunea...

lasa. Riddick, ca i'am auzit si pe unii vechi granguri pedisti limitindu'se la pronuntzia primelor doo initziale...


daca nu ma 'nsel, l'am auzit si pe base !

sper sa nu fie subconstientu'

George spunea...

Daca nu intzelegem ca animalul de prada Patriciu va cauta razbunarea cu orice pret,ca lichele sindicale(locotenentzii lui Vantu,tip Luca sau D.Costin ori gunoiul de Radoi de la metrou) vor aprinde fitile la orice ordin,degeaba ne invartim in jurul cozii cu doctrina Pdl-ului si alte bla-bla-uri...PNL toxic?Putzin spus:la ora actuala PNL=tumora canceroasa,unde s-au adunat cele mai abjecte gunoaie din societatea romaneasca;nu credeam ca Vadim ori Paunescu ar putea fi depashitzi in josnicie de membri la varf ai peneleului!

Riddick spunea...

@Niku elektriku : şi eu i-am auzit, dar în partea cealaltă omisiunea era conştientă.

@George : Mie îmi apare "pe cadran" o criză politică în acest an.

Despina spunea...

"Divide et impera"

Daca nu-si dau seama de asta ,la criza politica se va ajunge.

Riddick spunea...

Păi nu mai este mult. Am serioase îndoieli că la parlament există majoritate reală care să treacă "legile grele". De modificarea Constituţiei, nici atât.

Merg foarte bine nişte anticipate la câteva luni de la spargerea PSD. Mă încumet să pronostichez anticipate în septembrie-octombrie.

Despina spunea...

Si eu cred ca ai dreptate.
Au votat bugetul "patriotic" ca sa ia imprumutul de la FMI si sa se slabeasca presiunea economica.
Acum iar pot sa faca circ peste tot: televiziuni, sindicate, parlament.
Isi joaca rolurile si timpul trece,leafa merge


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: