20 ianuarie 2022

Motocu: "Planul lu' Oculta"

 

6 comentarii :

Anonim spunea...

Cine a inebunit , dumneata sau Simion ? Boc candidat din partea AUR pentru...Cotroceni , pai se duce AUR-ul in cap precum racheta aia de ducea Geminii in spatiu !

Riddick spunea...

N-a luat-o nimeni razna, deocamdată sunt "doar" speculaţii. Dar... îngrijorătoare.

- - - - - - -

DUDA ZILEI

Avertizare timpurie: AUR joacă cu Sistemul ?

Emil Boc, candidatul AUR la președinția României în 2024? De ce l-a primit pe George Simion

Rareș Bogdan a dat semnalul că se împute treaba nu numai pentru Cîțu, dar și pentru PNL.
Apoi, a venit Emil Boc cu o lopată de comunicare în care a lansat o rachetă cu rază lungă de acțiune, explicând nu presei, ci fanilor AUR, ce puncte comune îl leagă pe el de George Simion.
Iată ce a spus la finalul întâlnirii:
„… avem și multe lucruri care sunt comune: printre acestea susținerea valorilor naționale și a interesului național și tot ceea ce înseamnă perspectivă națională într-o Europă formată dintr-un concert al națiunilor, care nu presupune dispariția valorilor naționale și topirea identităților naționale. Sunt total de acord, am susținut dintotdeauna acest lucru și îl voi susține”. [ Minţi, Boc: iată dovada! ]

Bomba vine de la Cluj: progresistul Boc se vopseste in conservator-suveranist

Boc s-a întîlnit cu George Simion în timp ce acesta venise la Cluj-Napoca într-un turneu național de strîngere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.
Numai acesta ar fi fost un motiv suficient pentru a refuza categoric întrevederea
cu ”fascistul” de la AUR, cum îl numește deputatul de casă al Cotrocenilor, Alexandru Muraru.
Nu doar că Boc nu a refuzat-o, dar vorbește explicit de beneficiile colaborării cu AUR și de noi și noi contacte cu liderul AUR. Partidul angrenat în suspendarea lui Iohannis.

Să zicem că-i "o întâmplare". Dar să urmărim dacă idila se va perpetua...

Anonim spunea...

Frate Riddick , AUR " joaca cu sistemul " iar asta este o realitate cunoscuta si recunoscuta de multi si cine n-a aflat INCA asta atunci , ori este tampit sadea ori democrat american ceea ce-i cam tot aia !

Riddick spunea...

...Pâi şi-atunci, înseamnă că avem ZERO reprezentare parlamentară.

În orice caz, dacă-i adevărat au mascat asta profesionist, până acum când "pare" că o fac mai neglijent. Un element forte este "luxul" de a vota contra pe subiecte importante, în condiţiile în care majoritatea guvernamentală este "extinsă".

Anonim spunea...

" Pâi şi-atunci, înseamnă că avem ZERO reprezentare parlamentară.
" Insfarsit ti-ai dat seama !!! Cat despre " au mascat asta profesionist " pai bine omu' lu' Dumnezeu , chiar ai uitat sau te faci c-ai uitat cum a aparut AUR taman matale care ai scris la modul copios despre asta ? O chestie care ma roade la ficati : Alexandru Muraru NU E FASCIST , e bagat la inaintare { de catre sistem fireste } fix pentru a fi considerat intreg AUR-ul a avea sorginte fascista . Pai de ce crezi dumneata ca este ajutat sa-si plateasca amenzile de catre tot felul de...anonimi ? Nici macar frate-sau nu-l ajuta ci...anonimi .Si daca nici asta n-are cu ce , atunci cine ?

Riddick spunea...

Ar fi pe sistemul Syriza / Jobbik / Movimento Cinque Stelle din - respectiv - Grecia, Ungaria şi Italia, "partide extremiste sau populiste" care şi-au schimbat linia la 180 de grade, după o vreme. AUR încă nu-i aici, să urmărim însă dacă apar semne clare. La acel moment nu vor mai putea spune că "nu-i aşa".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: